ulanzi Vl49 Rgb Mini Led Vlogger Youtuber Işık

1.499 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ulanzi Vl49 Rgb Mini Led Vlogger Youtuber Işık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOPTAŞ FOTOĞRAFÇILIK Satıcı Ünvanı: TOPTAŞ FOTOĞRAFÇILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0855002194200017 Vergi Kimlik Numarası: 8550021942
    Bu ürün TOPTAŞ FOTOĞRAFÇILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ulanzi VL49 RGB Mini Led Vlogger Youtuber Işık İncelemesi Genel Bakış Ulanzi VL49 RGB mini led ışık, video kamera, fotoğraf makinesi, aksiyon kamera, telefon v.b.cihazlarınızla yapacağınız video veya fotoğraf çekimlerinizde ışığın yetersiz olduğu mekanlarda ışık kaynağı olarak kullanabileceğiniz, aynı zamanda RGB modunda 360 farklı renk tonunda ayarlanabilir, bu sayede efekt ışığı olarakta kullanabilirsiniz. Kompakt tasarıma sahiptir, youtube ve vlog çekimlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dijital ekrana sahiptir ayarlama ve bilgileri bu ekrandan görebilirsiniz. Özellikler - RGB modunda toplam 360 adet farklı renk seçeneği. - 2500-9000K arası ayarlanabilir renk sıcaklığı. - Yüksek kapasiteli dahili batarya sayesinde maksimum güçte 2 saate kadar kullanma imkanı. - Cihazın arkasındaki mıknatıslı tasarım sayesinde ışık herhangi bir metal yüzeye tutturulabilir. - 3 Yönde bulunan hot shoe (kızak) yuvaları sayesinde birden çok ışık birleştirilebilir, farklı aksesuarlar bağlanabilir. Teknik ÖzelliklerLED miktarı: 60 adet CCT Modu Renk Sıcaklığı: 2500-9000K arası ayarlanabilir RGB Modu Renk Tonu Sayısı: 360 Aydınlatma Açısı: 120° CRI: >95 Parlaklık: 800Lux/0.5m Parlaklık ayarı: %0 - %100 arası ayarlanabilir Güç: 2000 Mah dahili bataryalı Şarj Girişi: 5V Type-c usb Cihaz boyutları: 80x67x31mm Ağırlık: 99g Çalışma Süresi: Maksimum güçte yaklaşık 120 dakika, minimum güçte yaklaşık 300 dakika. Paket İçeriği: Ulanzi VL49 RGB ışık, type-c usb kablo, kullanım kılavuzu. (Ürün sadece ışıktır, resimlerde görünen diğer aksesuarlar dahil değildir.)

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
  • Tip SLR Aksesuarları
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver