UKSCASE Huawei Watch Gt 2 46mm Nano Glass Ekran Koruyucu 05012002

84,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

UKSCASE Huawei Watch Gt 2 46mm Nano Glass Ekran Koruyucu 05012002

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UKSCASE Satıcı Ünvanı: SIRRI KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5950898169
    Bu ürün UKSCASE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -temperli kırılmaz camlardan daha dayanıklı ve daha uzun ömürlü
  • -saatinizin ekranını kire, çiziklere, darbelere karşı korur.
  • -1mm den daha ince ve 9h sertliğe sahiptir.
  • -cihazınız dokunmatik ve ekran özelliklerini aynen korur.
Geri Bildirim Ver

Ukscase Huawei Watch GT 2 46 mm Nano Glass Ekran Koruyucu 05012002

Genel olarak günlük hayatta müşteriler tarafından kullanılan kol saatlerinin korunması, temiz kalması ve kullanışlı hale gelmesi cihazdan alınan verimi üst seviyeye çıkarır. Ukscase Huawei Watch GT 2 46 mm nano glass ekran koruyucu 05012002 ürünü cihazınıza olan tam uyumu sayesinde yüksek performans gösterir. Uzun ömürlü ve oldukça dayanıklı bu ürün saatinizin kullanım süresini oldukça uzatır ve size keyifli bir deneyim yaşatır. Saatinizin ekranına bulaşabilecek kir, leke gibi dış etkenlerden tam bir şekilde korur. Ayrıca düşme, çarpma gibi oluşabilen durumlarda da tam koruma sağlar. 1 mm’den daha ince ve 9h sertlikte olan bir yapıya sahiptir. Ukscase tarafından dizayn edilerek satışa sunulan ürünün özellikleri şunlardır:

  • Saatinize tam uyum sağlayan kaliteli tasarım
  • Şık görünümlü ince ve sert yapı
  • Dış etkenlere karşı etkin ve sağlıklı koruma

Ukscase Huawei Watch GT 2 Ekran Koruyucu Özellikleri

Ukscase Huawei Watch GT 2 Ekran Koruyucu Özellikleri

Cihazlarınızda yarattığı tam koruma sayesinde dışarıdan gelebilecek her türlü tehlikeye hazırlıklı olan Ukscase ekran koruyucu, tüm tehlikelere karşı kalkan görevi görür. Kolay bir şekilde temizlenebilen yapıya sahip olan bu model müşterilerin beğenisini kazanır. Ortamlarda bulunan inatçı lekeler ve istenmeyen kirleri bu ürün sayesinde kolayca temizleyebilirsiniz. Uzun bir kullanım elde edebilmenizi sağlayarak fark yaratır. Saatinize ulaşabilecek her türlü darbeye karşı cihazınızı savunur ve çizilme, kırılma gibi durumları önler. İnce ve sert yapısıyla ön plana çıkan ürün, bu dokunuşların hassas bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Ukscase Huawei Watch GT 2 46 mm nano glass ekran koruyucu 05012002 fiyatı da ürünün müşteriler tarafından beğeni toplayan özelliklerinden biridir. Her bütçeye uyum sağlayan bu ürüne siz de kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Ukscase Huawei Watch GT 2 Nano Glass Avantajları

Ukscase Huawei Watch GT 2 Nano Glass Avantajları

Birçok saat modeline uyum sağlayabilen Ukscase koruyucunun kullanım alanı oldukça geniştir. Yuvarlak tasarımlı saatlere sahip olan müşteriler bu modeli rahatlıkla cihazlarını hem koruma hem de temiz tutma amacıyla kullanabilir. Etkin bir şekilde korunmayan ve temiz kullanılmayan ürünler bir zaman sonra bozulmaya başlar. Cihazlarını sağlıklı ve steril bir şekilde kullanmak isteyen müşteriler bu modeli tercih edebilir. Güçlü bir koruma sağlaması ve saate bulaşabilecek kirleri önlemesi sayesinde ürün müşteriler tarafından takdir toplar. İnce bir işçilikle tasarlanarak üretilen ekran koruyucu, müşterileri memnun eder. Yüksek savunma özelliği sayesinde saatinizin de kullanım ömrünü uzatır. Müşteriler tarafından yapılan Ukscase Huawei Watch GT 2 46 mm nano glass ekran koruyucu 05012002 yorumları oldukça olumludur. Ürünü kullanan müşteriler tüm özelliklerinden memnun kalır ve bu modeli diğer müşterilere de tavsiye eder.

Ukscase Huawei Watch GT 2 46 mm Ekran Koruyucu Fiyatları

Ukscase Huawei Watch GT 2 46 mm Ekran Koruyucu Fiyatları

Ukscase tarafından satışa sunulan Huawei Watch GT 2 ile uyumlu olan nano glass ekran koruyucu fiyatı, tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Müşterilerin bütçelerini sarsmayan hesaplı fiyatıyla ön plana çıkar. Uygun ve her kesime hitap eden fiyatı müşteriler tarafından memnuniyetle karşılanır. Birçok yuvarlak saat modeline olan uyumu sayesinde geniş bir kullanım alanına sahip bu model pratik yapıştırma özelliğiyle de ön plana çıkar. Herhangi ekstra bir işleme gerek duymadan ürünü saatinize kolayca yapıştırabilirsiniz. Tasarım harikası inceliği ve sertliği pratik bir kullanım deneyimi yaşatır. Model cihazınızı yabancı unsurlardan koruyup gerekli olan temizliği sağlayarak cihaz ömrünü de uzatır ve bu özellikler sayesinde ürün müşteriler tarafından tercih edilir. Tüm bu gelişmiş özelliklere ve avantajlara sahip ürünü Trendyol aracılığıyla uygun fiyata temin edebilirsiniz.