3
Yapıştırıcı kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Uhu Patafix Yapıştırıcı 246452

88,95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (43)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
103,92 TL
Kurumsal Fatura
94,90 TL
100 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Uhu Patafix Yapıştırıcı 246452

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VOELEN SHOP Satıcı Ünvanı: LUKKA KIRTASİYE ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Mersis Numarası: 0609090272000001 Vergi Kimlik Numarası: 6090902720
    Bu ürün VOELEN SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UHU patafix hamur yapıştırıcı Sökülebilir ve yeniden kullanılabilir hamur yapıştırıcı hızlı ve temiz tutturma işleri için kağıt ve küçük objeleri yüzeylere sabitler dermatolojik olarak test edilmiştir UHU patafix, , hızlı ve temiz tutturma işleri için düzeltilebilir, yeniden kullanılabilir bir yapıştırıcıdır. Küçük objeleri , duvar, mobilya, cam gibi yüzeylere tutturur ve sabitler. UHU patafix, evde, okulda ve ofiste binlerce kullanımı sunar. Dermatolojik olarak test edilmiştir Malzemeler Küçük objelerin, tahta, beton, cam, metal, plastik ve porselen yüzeylere geçici veya kalıcı sabitleme işleri için. Kullanım Talimatı Yüzeyler kuru ve temiz olmalıdır. Hamur yapıştırıcıdan bir tane veya daha fazla çekerek çıkartın. Yumuşayıp, ısınıncaya kadar yoğurun. Tutturmak istediğiniz malzemenin üzerine UHU patafix’i yerleştirin ve sıkıca bastırarak diğer yüzeye sabitleyin. Çıkarmak için, nazikçe soyma hareketi ile malzemenin üzerinden çıkarın. Kalan parçaları UHU patafix ile sürerek çıkarabilirsiniz. Emici (geçirgen) malzemeler için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
  • Yapıştırıcı Tipi Japon Yapıştırıcısı
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver