Uğurböceği Yayınları Şu Acayip Şeyler Seti (20 KİTAP)

1.450 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.465 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.514,01 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.723,35 TL1.675,32 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.971,20 TL1.675,52 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Uğurböceği Yayınları Şu Acayip Şeyler Seti (20 KİTAP)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPSEPETTE Satıcı Ünvanı: AZİM DAĞITIM KİTAP BASIM YAYINCILIK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0127034411100015 Vergi Kimlik Numarası: 1270344111
    Bu ürün KİTAPSEPETTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şu Acayip Şeyler Seti (20 Kitap) Tarık Uslu / Uğurböceği Yayınları Basım Yılı: 2018
  • Sayfa Sayısı: 3308
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786052236147
  • Yazar: Tarık Uslu
  • TÜRKİYE'NİN EN ÇOK OKUNAN POPÜLER BİLİM DİZİSİ 10. YILINDA ŞİMDİ 20 KİTAP! TERCÜME DEĞİL TAMAMEN YERLİ MALI
  • ÜSTELİK ÇOCUKLAR İÇİN! Çok güzel bir seri. Hepsini okudum herkesin de okumasını isterim. (feyzuş) Şu Acayip Serisi gerçekten çok acayip. Bilimi çocukların anlayacağı bir dille ele almış. Günümüz çocuklarının anlayacağı esprilerle karışık sürükleyici. Bu tip kitapların sayısı arttırılmalı... (ingeç) Tarık Uslu hep yazsın. Okullardaki eğitim kitapları böyle olsaydı zor konular daima severek öğrenilirdi. Öğretmenler bu kitapları okumalı ve anlatmalılar. (eeldmr) Şu Acayip Serisi'ni okumak çocukları parka götürüp kendi sallanan anne-baba gibi hissettiriyor. Kendinize bu iyiliği yapınız
  • okuyun okutun. (Mahfice) Acayip Şeyler Serisi'ni öğrencilerime aldım. Elden ele dolaşıyor şimdi kitaplar. Çocukların kitap okumasını istiyorsak onlara göre hazırlanmış kitapları sunmalıyız. Tavsiye ederim. (mqnsz) Ben bir ortaokulda fen bilgisi öğretmeniyim. Bu kitap serisini alıp sınavlarda başarılı olan öğrencilerime dağıttım ve emin olun fen dersini daha çok sevmeye ve anlamaya başladılar... (okuyan_gezgin) Şu ana kadar okuduğum en güzel seri. Bize bilgiyi eğlenceli bir şekilde anlatan yazarı tebrik ediyorum. Bir bilgi ancak bu kadar güzel anlatılabilir. Çocuklar Şu Acayip Serisi'ni kaçırmamalı. (Melisa ÇAM) Özellikle müfredattaki kazanımların birçoğu bu kitap vasıtasıyla tüm öğrencilere kazandırılabilir. (yapıcı2)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Şu Acayip Şeyler Seti (20 Kitap) - Tarık Uslu | Uğurböceği Yayınları

Türkiye’nin en çok okunan popüler bilim dizisi Şu Acayip Şeyler seti, okumayı iple çektiğiniz kitapları set halinde sizlerle buluşuyor. Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak, onları eğlendirmek ve böceklerden gökyüzüne, hücrelerden arılara kadar, pek çok farklı konuda bilgi vermektedir.

Çocuğunuzu maceradan maceraya sürükleyecek olan Şu Acayip Şeyler serisi (20 kitap), okul hayatlarında gördükleri ve günlük hayatta karşılaştıkları farklı kategoriler hakkında kitaplar içermektedir. Çocuklar için birçok içerik hazırlamış olmasıyla bilinen Tarık Uslu Şu Acayip Şeyler Dizisi içerisindeki kitapların yazarıdır. Toplamda 3308 sayfadan oluşan Şu Acayip Şeyler kitap seti Trendyol ayrıcalıkları ile sizlerle buluşmaktadır.

  • Sayfa sayısı: 3308
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Setteki Kitap Sayısı: 20

Şu Acayip Şeyler Seti (20 Kitap) Genel Özellikleri Nasıldır?

Uğurböceği Yayınları Şu Acayip Şeyler Seti (20 Kitap) - Tarık Uslu

Tarık Uslu tarafından yazılan ve Uğur Böceği yayınlarından yayımlanan Şu Acayip Şeyler kitapları çocukları eğlendirirken öğretmeyi amaçlar. Setin bir başka amacı ise çocukların okuma ve yazma alışkanlıkları kazanmasına yardımcı olmaktır. Şu Acayip Şeyler kitaplarında farklı konularda çocukların gelişimine yardımcı olacak ve günlük hayatta öğrendiklerini pekiştirecek konular ile ilgili eğlenceli bilgiler yer almaktadır.

Çocukların elinden düşürmeyeceği Şu Acayip Şeyler Seti (20 kitap), kaliteli kağıt hamurundan yapılmıştır ve karton kapaklıdır. Kitapların 20’si de tek bir ambalaj içerisinde sizlere gönderilir. Set içerisinde yer alan kitaplar Şu Acayip Hayvanlar, Bitkiler, Yeryüzü, Gökyüzü, İnsan Vücudu, Böcekler, Uzay, Atom, Hücre, Kuşlar, Balıklar, Işık ve Renk, Arılar, Karıncalar, Kelebekler, Gözler, Anneler, Ağaçlar, Kulaklar ve Sürüngenler şeklindedir.

Şu Acayip Şeyler Seti (20 Kitap) Çocuklar İçin Uygun mudur?

Şu Acayip Şeyler Seti, çocuklar için yazılmış bir seridir. Özellikle ilkokul çağlarındaki çocukların okuması için ideal olan Şu Acayip Şeyler Dizisi (20 kitap), içerdiği görseller, anlatım dili ve ilgi çekici içerikleri ile yoğun olarak talep gören bir seridir. Kaliteli ve ilgi çekici içeriği sayesinde çocuklar bu seti severek kullanmaktadır.

Şu Acayip Şeyler Dizisi(20 Kitap), “popüler bilim” kategorisinde yer almaktadır. Set, farklı konularda pek çok aktüel bilgi içermektedir. Çocukların genel kültürünü geliştiren Şu Acayip Şeyler seti; çocuğun ilgi alanlarını keşfetmesine, kelime dağarcığının gelişmesine ve keyifli vakit geçirmesine yardımcı olur.

Şu Acayip Şeyler Seti (20 Kitap) Uygun Fiyatlı mıdır?

Şu Acayip Şeyler Dizisi Tarık Uslu tarafından yazılmıştır. Yazar 1974 yılında Adapazarı’nda doğmuş, eğitim hayatını lise son sınıfa kadar sürdürmüştür. Lise yıllarında Zafer dergisinin yazı işlerinde çalışan Tarık Uslu, dergide uzun yıllar dergi müdürlüğü de yapmıştır.

Şu Acayip Şeyler Setinin içerisinde Şu Acayip Şeyler serisinin 1 sezonu tamamı ile yer almaktadır. 20 kitabı tek tek satın almak yerine set halinde temin ederek çok daha hesaplı bir alışveriş yapabilirsiniz. Kaliteli kâğıt hamurundan yapılan oldukça dayanıklı bu kitapları, kitaplığınızda saklayabilir, tekrar tekrar okuyabilirsiniz.

Şu Acayip Şeyler setine Trendyol avantajlarından yararlanarak daha uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Site üzerinden Şu Acayip Şeyler Seti (20 Kitap) yorum ve değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Şu Acayip Şeyleri Seti sağlam bir şekilde ambalajlanır ve eksiksiz bir şekilde kullanıcısı ile buluşturulur. Siz de birkaç tıkla Şu Acayip Şeyler kitap setini sipariş verebilirsiniz.