Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz (S.A.V.) (CİLTLİ)

349,08 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
314,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300,83 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz (S.A.V.) (CİLTLİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rağbet Kitap Satıcı Ünvanı: RAĞBET YAYINCILIK DAĞITIM VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734097463100001 Vergi Kimlik Numarası: 7340974631
    Bu ürün Rağbet Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Peygamber Efendimiz (s.a.v.) (Ciltli) Özkan Öze / Uğurböceği Yayınları Basım Yılı: 2018
  • Sayfa Sayısı: 140
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 17 x 22,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • ISBN: 9786052236444
  • Yazar: Özkan Öze
  • Çizimler: Ceyhun Şen
  • Peygamberimiz bir melek değildi. Bütün insanlar gibi acıkıyor bütün insanlar gibi susuyor ve uykusu gelince uyuyordu. Eline bir diken batsa canı yanıyordu. O bir insandı. Evet ama hiçbir insan onun gibi değildi. Çünkü o aramızdan seçilmiş bir elçiydi. Ve Allah'ın Son Peygamberi... Bizim en ama en sevgili öğretmenimiz... Her insan gibi vefat ettiğinde bize İslam gibi bir din Kur'an gibi bir kitap o muhteşem güzel hayatı gibi örnek alabileceğimiz bir hayat ve binlerce kıymetli nasihat bırakaraktı. Onun bu muhteşem hayatı tarihî bir şahsiyetin kim olursa olsun hayatına ne benzer ne yan yana tutulabilir. Ne de okullardaki tarih dersi kitaplarında bir üniteye içine doğum ve ölüm tarihleri düşülmüş bir paranteze sığdırılabilir. Çünkü onun hayatı bir tarih bilgisi değil öğrenmemiz örnek alıp yaşamamız sevdirerek öğretmemiz gereken bir iman dersidir. Bu kitap en küçük okurlarımıza (4+) Sevgili Peygamberimizi tanıma ve sevme yollarında bir başlangıç noktası olsun diye mümkün olan en az kelime ile mümkün olan en sade anlatımla onların akıl ve kalplerine aynı anda seslenebilmeye gayret edilerek ve özellikle çocuklar için yazılan siyer kitaplarındaki lüzumsuz ve abartılı hüzünlü dilden neşe eksikliğinden konuların ciddiyetine yakışmayacak bir laubaliliğe de bulaşmadan uzak durularak kaleme alındı. Çizimler ise son yıllarda ülkemizde yetişmiş en başarılı çizerlerden biri olan (çok sevilen Küçük Sahabiler dizisinin çizeri) Ceyhun Şen tarafından yapıldı. Yıllardır çocukların manevî dünyalarını zenginleştiren kitaplar yayınlamayı kendisine vazife edinmiş bir yayınevi olarak ümidimiz odur ki bu kitabın sayfalarına tutunan minik kalpler ve akıllar Sevgili Peygamberleri ile aralarına sıradağlar gibi girmiş asırları uçar gibi aşsınlar ve Medine'nin sokaklarında oynayan küçük sahabilere arkadaş olsunlar...

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz Sav

Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz Sav canlı, renkli, baskı kalitesi akıcı üslubu ve rahat kullanımıyla ön plana çıkan 6 - 9 yaş aralığı çocuklar için özel olarak geliştirilen özel bir kaynaktır. Peygamber Hz Muhammed SAV'nin örnek alabileceğiniz muhteşem güzel hayatını anlatan bu eser çocuklar ve ebeveynler tarafından oldukça ilgi görür. Peygamberi tanıyıp sevme yollarının başlangıç noktası olan ve en az kelimeyle mümkün olduğunca sade anlatımla çocukların akıl ve kalplerine hitap edebilen özel bir eserdir.

 
  • Akıcı anlatım
  • Baskı kalitesi
  • Dini kitap

Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz Sav Özellikleri

Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz Sav Özellikleri

Özkan Öze Peygamber Efendimiz Hz Muhammed’in hayatını İslami ve tarihi çerçeve içerisinde anlatan canlı, renkli ve görsel tasarım kalitesi yüksek bir eserdir. Sayfa baskı kalitesi yüksek olup uzun süre deformasyon problemi oluşturmadan rahatlıkla kullanılabilir. Gerekli noktalar geniş açıklamalar yapılarak ayet ve hadislerle desteklenir. Allah'ın elçisi Hazreti Muhammed'in hayatını öğrenirken keyifli, heyecanlı ve sevgi dolu zamanlar geçirebilirsiniz. Hz Muhammed’in doğduğu, büyüdüğü, peygamberlikle görevlendirildiği, hicret etmek zorunda kaldığı ve vefat ettiği topraklar çocukların bilgi odağına ve bilişsel seviyelerine uygun akıcı olacak şekilde anlatılmıştır. Peygamberin memleketine gidip evini görüp çocukluğunu geçirdiği mahallelerde dolaşabileceğiniz, koyun güttüğü dağları seyredebileceğiniz renkli ve biyografik özelliği yüksek bir kitaptır. Lüzumsuz ve abartılı anlatım dilinden kaçınılarak konular ciddiyetli ve özel bir şekilde kaleme alınmıştır.

 

Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz Sav Kullanımı

Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz Sav Kullanımı

Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz yorumları Peygamberin doğduğu mukaddes toprakları, toplumla olan ilişkileri, ilk açık tebliğini hangi mekânda yaptığı, gizli sahabeyle kimin evinde buluştuğu, hangi mekânları ziyaret ettiği vs. gibi pek çok bilgiyi öne çıkarır. İslam dininin faziletlerini akıcı ve sade bir üslupla el alan günümüzün en çok tercih edilen kutsal eserleri arasında yer alır. Ona yeniden yolculuk yapabileceğiniz mübarek hayatını en ince ayrıntısına kadar keşfetmenizi sağlayan bu eser ciltler halinde zenginleştirilerek anlatılmıştır. Siz değerli okuyucularla yeniden buluşturulan kitap Hz Muhammed’in hayatını İslami çerçevede işlerken ahlaki özelliklerini akıcı, bilgilendirici ve başarılı şekilde vurgular. Onun manevi şahsiyet ve risaletine uygun anlatılan bu eser cennet iklimini tasvir ederken sizi manevi ikliminde yeni bir keşfe çıkarır. Laubaliliğe bulaşmadan en başarılı çizimlerden faydalanılarak gerçekleştirilen basım kalitesi yüksek bu eser, günümüzde sıklıkla tercih edilir.

 

Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz Sav Fiyatı

Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz Sav Fiyatı

Uğurböceği Yayınları Peygamber Efendimiz Fiyatı baskı kalitesi, orijinalliği ve basım tarihine göre değişkenlik gösterebilir. Peygamberin hayatı kronolojik bir disiplin içerisinde işlenirken tarihi olayların yanı sıra ahlaki özellikleri başarılı ve akıcı şekilde vurgulanır. Tüm zamanı kucaklayan ve sonsuz saadete çağıran Allah'ın elçisi Hazreti Muhammed'in hayatını yeniden yüreğinizde hissedebilirsiniz. Gerekli noktalar geniş açıklama ve hadislere yer verilerek tasvir edilmiştir. Hz Muhammed’in yaşamını konu alan hayatınızın yeni bir dönüm noktasını oluşturabilen özel bir eserdir. Çocukların kalbine girmeyi başaran bu özel kaynak aynı zamanda yetişkinlere de hitap edebilir. Onlara yeni bilgiler aşılayarak yetişkinlerin unuttukları pek çok değeri hatırlatmalarına yardım eden manevi gücü yüksek özel bir eserdir. Hz Muhammed'in hayatını sade bir dille ele alan eser profesyonel editör ekibiyle hazırlanmıştır. Her okuduğunuzda sizi kutsal mekânlara götürebilen mukaddes insanlarla buluşmanıza olanak sağlayan renk ve baskı kalitesi yüksek, öğretici ve bilgilendirici bu eseri Trendyol ‘dan analiz edebilir; cazip indirim ve kampanya seçenekleriyle bütçenize uygun bir şekilde satın alabilirsiniz.