Uğurböceği Yayınları Atasözleri Ve Öyküleri / - Hüdayi Kalender

24 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Uğurböceği Yayınları Atasözleri Ve Öyküleri / - Hüdayi Kalender

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLAN KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: VAN CEYLAN KİTAP KIRTASİYE BASIN YAYIN TURİZM ORGANİZASYON TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Mersis Numarası: 0883033488700013 Vergi Kimlik Numarası: 8830334887
    Bu ürün CEYLAN KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Atasözleri ve Öyküleri Ürün Adı : Atasözleri ve Öyküleri Yayınevi : Uğurböceği Yayınları Yazar : Hüdayi Kalender Kategori : Öykü Stok Kodu : 9789758781959 Boyut : 13,5x0 Basım Tarihi : 2009-01 Kapak Türü : Zafer Grafik Kağıt Türü : 2.Hamur YÜKTE HAFİF pahada ağır diye bir söz vardır. Küçük ama kıymeti çok şeyler için söylenir. Mesela minicik bir elmas tanesi için, şu kadarcık bir yakut taşı için, zümrüt için, amber için, yıldız renginde bir inci tanesi için.. Atasözleri yükte hafif pahada ağır sözlerdir. Üç beş kelime ile saatlerce anlata anlata ifade edemeyeceğiniz anlamları
  • yazmaya kalksanız, sayfalarca izah edemeyeceğiniz manaları bir atasözü ile hemencik anlatıverirsiniz.Diyelim, bir arkadaşınızın o an için ihtiyacı olmayan bir şeyleri var. Nereye koyayım, atayım mı ne yapayım? diye düşünüp duruyor? Siz ona:Sen en iyisi bunları bir kenara koy. Gün gelir belki lazım olur. O zaman çıkarır kullanırsın. Belki o gün geldiğinde yenisini almak gibi bir imkanın olmaz. Belki sana öyle bir zamanda lazım olur ki, İyi ki bunları saklamışım dersin bak o zaman nasıl sevinirsin diyebilirsiniz. Ya da, Sakla samanı gelir zamanı dersiniz ve bu kadar lafı etmek zorunda kalmadan, söylemek istediğiniz şeyi söylemiş ve güzelce anlatmış olursunuz. İşte atasözü bilmenin en faydalı taraflarından biri budur.Biz bu kitapta işte bu atasözü öykülerinden bir kısmını derledik. Bu derlemeyi yaparken, öykülerini bulabildiğimiz atasözler içinden, size en çok fayda verecek olanları seçtik. Öyküleri mümkün olduğu kadar eğlenceli bir dille anlatmaya çalıştık. Kitapta kullandığımız dilin, zengin ama anlaşılır bir dil olmasına da özellikle dikkat ettik. Belki bazı kelimeleri anlamayacaksınız. O zaman mutlaka bir sözlüğe bakmalısınız. Böylece yeni bir atasözü ve yeni bir atasözü öyküsü ile birlikte yeni bir kelime de öğrenmiş olacaksınız. Her ne kadar kitabımızın eğlenceli bir anlatımı var ise de, canı sıkılan olur diye Sevgi İçigen ablamız, birbirinden sevimli ve eğlenceli resimler çizdi.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Nicola Morgan
Geri Bildirim Ver