Uğur Yaprak Sarma Cihazı Dolma Sarma Makinesi Pratik Sarma Makinası

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Uğur Yaprak Sarma Cihazı Dolma Sarma Makinesi Pratik Sarma Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELİTE HOME Satıcı Ünvanı: KÜBRA ÖZKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7010373319
    Bu ürün ELİTE HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaprak Sarma Cihazı Dolma Sarma Makinesi Pratik Sarma Makinası
Geri Bildirim Ver

Uğur Yaprak Sarma Cihazı Pratik Dolma Sarma Makinesi

Yaprak sarma; bayramlarda, özel davetlerde ve doğum günlerinde sofraların baş köşesinde yer alır. Zeytinyağı ile birlikte iç harcı harmanlanarak güzel bir kıvama getirilip yaprakla buluşur. İşin zahmetli kısmı yaprağı rulo haline getirerek şekil verme işlemidir. Bu zahmetli iş zaman aldığı için yorucu olur. Uğur yaprak sarma cihazı pratik dolma sarma makinesi ile yaprak iç harcınızı pratik ve kolay bir şekilde sarabilir, kısa sürede hazır hale getirebilirsiniz. Ürün, ev hanımları ve çalışan müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Cihaz, sağladığı kolaylıkla yetiştirmek zorunda kaldığınız menülerinize veya zamandan tasarruf sağlamak için büyük kolaylık sağlar. Hafif olarak tasarlanır ve kolay taşıma imkanı sunar. Kolay temizliği sayesinde ürünü zorlanmadan yıkayabilirsiniz. Siz de bu ürünü tercih ederek pratik bir kullanım deneyimi sağlayabilirsiniz.

  • Zamandan tasarruf
  • Kullanım kolaylığı
  • Kolay temizleme

Pratik Kullanımı ile Uğur Yaprak Sarma Cihazı

Pratik Kullanımı ile Uğur Yaprak Sarma Cihazı

Ürünün pratik kullanımı sayesinde malzemelerinizi kolayca doldurabilirsiniz. Hazırladığınız lezzetli içleri yapraklara veya dolmalıklara pratik bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Ürünün aparatları kolay bir şekilde sökülüp takılabilir. Bu sayede hem elinizde hem de bulaşık makinesinde temizleyebilirsiniz. Taze üzüm yapraklarına göre ayarlanmış pirinç veya bulgurlarla hazırlanan malzemelerinizi hiç zorlanmadan belli oranlarla sarabilirsiniz. Ürün, yaprakları aynı boyut ve şekilde tek tip olarak sarar. Bu da yiyeceğin görselliğini ön plana çıkarır. Ürünü anneler gününde, evlilik yıl dönümü veya doğum günlerinde hediye olarak da alabilirsiniz. Üç kademeli olan ürün ayrı boylarda sarım yapar. Sadece yaprak değil lahana, pazı gibi yemekleri de hazırlayabilirsiniz. Sarmak istediğiniz boyuta göre ayar düğmesini kullanabilirsiniz. Pratik yaprak sarma makinesi ayar düğmesi 1’de iken kalın, 2’de iken orta ve 3’te iken ince sarım yapar.

İşlevsel Kullanımı ile Uğur Yaprak Sarma Cihazı Avantajları

İşlevsel Kullanımı ile Uğur Yaprak Sarma Cihazı Avantajları

Ürün sayesinde zamanınızdan ve emeğinizden tasarruf edebilirsiniz. Bu sayede günlük zamanınızın büyük bir bölümünü yaprak dolma işlemine ayırmamış olursunuz. Pratik sarma makinesi sayesinde özel olarak ayarlanmış kademeleri kullanabilir, istediğiniz boyutlarda dolmalarınızı çıkarabilirsiniz. Ürünü kullanırken altbant kısmına birazcık yağ dökülmesi tavsiye edilir. Makinenin düz bir zeminde kalması kullanım kolaylığı sağlar. Ürüne yaprağın çöplerinin alınıp boyutu ayarlanarak konulması önerilir. Mutfağınızda fazladan yer kaplamaması için uygun boyutta tasarlanır. Hafif olması sayesinde elinizi veya bileğinizi yormayacak şekilde kullanabilirsiniz. Uğur yaprak sarma cihazı pratik dolma sarma makinesi yorumları hakkında araştırma yapabilir, müşteri değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Aynı şekilde siz de yorumlarınızla katkıda bulunabilirsiniz. Ürün, pratik ve konforlu kullanımı ile oldukça dikkat çeker. Sunduğu özellikler ile zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Siz de bu pratik ürünü tercih edebilir, güvenle kullanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Uğur Yaprak Sarma Cihazı Fiyatı

Bütçenize Uygun Uğur Yaprak Sarma Cihazı Fiyatı

Ürün, hem zamandan tasarruf etmenizi sağlayarak mutfakta geçirdiğiniz zamanı aza indirmeyi hedefler. Cihazın sahip olduğu tüm özellikler fiyatını belirler. Pratik tasarımı ve kullanımı sayesinde zorlanmadan öğrenebilir ve uygulamaya geçebilirsiniz. Ürün, gerekli üretim standartlarına uygun olarak tescillenir. Ambalajı ve paketi çevre ve sağlık dostu olarak tasarlanır. Paketinin üzerinde ürün hakkında bilgi sağlayabileceğiniz gerekli iletişim numaralarını bulabilir ve iletişime geçebilirsiniz. Kolay kullanım ve pratik uygulama sayesinde kısa sürede fazlaca dolmanın ortaya çıkması müşterilerin beğenisini kazanır. Sıklıkla kullandığınız mutfak araç ve gereçleri içerisinde yerini alır. Büyük olmayan boyutu sayesinde bu cihazı hem çekmecelerinize hem de mutfak dolaplarınıza rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Siz de Uğur yaprak sarma cihazı pratik dolma sarma makinesi fiyatını inceleyebilir, kullanım pratikliğine sahip bu ürüne Trendyol’dan kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz..