Uğur Sıvı Yağ Pompası Zeytinyağı Ayçiçek Yağı Pompası Pratik Zahmetsiz Kullanım Pompa

199 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
204,99 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL
208 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Uğur Sıvı Yağ Pompası Zeytinyağı Ayçiçek Yağı Pompası Pratik Zahmetsiz Kullanım Pompa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: melih bijuteri & aksesuar Satıcı Ünvanı: ZEKİ ÇOBAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3050037712800017 Vergi Kimlik Numarası: 2580082223
    Bu ürün melih bijuteri & aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıvı yağ pompası zeytinyağı ayçiçek yağı pompası pratik zahmetsiz kullanım pompa ugr32

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Uğur Sıvı Yağ Pompası Zeytinyağı Ayçiçek Yağı Pompası Pratik Zahmetsiz Kullanım Pompa

Evlerde yemek yapmak için kullanılan yağların aktarımı oldukça zor bir işlemdir. Bu işlemin kolaylaşmasına yardımcı olan özel pompa modelleri, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Uğur markası tarafından dizayn edilen zeytinyağ pompası aktarımın kolaylaşmasına yardımcı olur. Aynı zamanda pratik ve konforlu bir kullanım imkanı sunar. Tenekelerden ve şişelerden damlamayı önleyebilmek adına üretilen bu gereç sayesinde ekstra bir işlem uygulamadan aktarım yapabilirsiniz. Bununla birlikte başka bir kaba ürünü boşaltırken gıdaların elinize bulaşmasını ya da yere dökülmesini önleyebilirsiniz. Bu işlem esnasında hızlı bir kullanım imkanı elde edip dolumu kolaylaştırabilirsiniz. Siz de kullanım konforunuzu artıracak bir yağ pompası arıyorsanız, Uğur markası tarafından tasarlanan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu model ile son derece güvenli aktarım yapabilirsiniz.

  • Tam sızdırmayan tasarım
  • Yüksek dolum miktarı
  • Kolay kullanım

Yağ Sızdırmayan Uğur Sıvı Yağ Pompası

Yağ Sızdırmayan Uğur Sıvı Yağ Pompası

Dolum ve aktarım yaparken dikkat edilmesi gereken faktörlerden biri de işleminizi sızdırmadan yapmaktır. Aktarım ve dolum işlemini kolaylaştıran sıvı yağ pompaları hem kaliteli hem de güvenli bir şekilde işleminizi halletmenize yardımcı olur. Uğur sıvı yağ pompası vakum yöntemiyle aktarımın gerçekleşmesini sağlar. Aynı zamanda istediğiniz miktarda dolum yapabilmenize yardımcı olur. Kolay hareketlerle ürününüzü kullanmaya başlayıp rahatlıkla işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte herhangi bir şekilde tenekeyi kaldırmanıza gerek kalmadan ergonomik kullanım elde edebilirsiniz. Kolay temizlenebilen bu üründen faydalanarak hijyenik bir şekilde dolum ve aktarım yapabilirsiniz. Tam sızdırmayan özelliği sayesinde de elinizin kirlenmesini önleyebilirsiniz. Aynı zamanda kolay bir işlem elde edebilirsiniz. Siz de dolumları kolay ve pratik bir şekilde yapmak istiyorsanız, Uğur sıvı yağ zeytinyağı Ayçiçek yağı pompasını satın alabilirsiniz. Bu gereç ile güvenli bir kullanım elde edebilirsiniz.

Yüksek Dolum Sağlayan Uğur Sıvı Yağ Pompası

Yüksek Dolum Sağlayan Uğur Sıvı Yağ Pompası

Sıvı yağ pompaları, yüksek dolum imkanı sağlayan araçlardan biridir. Dolum oranının artmasına yardımcı olan ve kullanım kolaylığı elde etmenizi sağlayan pompalar, dayanıklı yapısı ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Uğur pompa, aktarım sırasında size büyük kolaylık sağlar. Pratik kullanım imkanı sunan bu modeli farklı ürünler için de kullanabilirsiniz. Modelin çok fonksiyonlu yapısından faydalanabilirsiniz. Uğur zeytinyağı Ayçiçek yağı pompasının içinden çıkan teleskopik uzatmalar, her boyuta sahip olan tenekelere uyum sağlar. Bu sayede çok fonksiyonlu bir kullanım imkanı sunar. Yüksek dolum oranı elde edebilmek için bu ürünü güven içinde satın alabilirsiniz. Bu sayede tenekelerin ve şişelerin boşaltımında meydana gelen sızmaları engelleyebilirsiniz. Aynı zamanda kolay bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Beğeni kazanan bu modeli sadece evlerde değil, pek çok alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Uğur Sıvı Yağ Pompası Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Uğur Sıvı Yağ Pompası Fiyatları ve Yorumları

Sıvı yağ pompası satın alırken dikkat edilen önemli unsurlar arasında yorum ve ürün fiyatı yer alır. Bu pompalar, dolum ve aktarım işleminizi kolaylaştırmakla birlikte hijyenik bir kullanım imkanı elde etmenize yardımcı olur. Aynı zamanda hızlı ve pratik bir işlem sunar. Üretiminde herhangi bir kimyasal malzeme tercih edilmeyen bu ürün, antibakteriyel ve hijyenik bir kullanım imkanı sağlar. Elinizde kolay bir şekilde yıkayabileceğiniz bu pompayı kolaylıkla temizleyip kalıntılardan ürünü arındırabilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünün yorumlarına ve fiyatına ulaşabilirsiniz. Uğur sıvı yağ zeytinyağı Ayçiçek yağı pompası fiyatının avantajından faydalanarak bütçenizi sarsmadan ürünü satın alabilirsiniz. Aynı zamanda aklınıza takılan sorular için müşteri yorumlarından faydalanabilirsiniz. Uğur sıvı yağ zeytinyağı Ayçiçek yağı pompası yorumlarını okuyarak ürünü önceden satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz.