Ugreen Usb 3.0 Type-c Dönüştürücü Adaptör Siyah

247 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ugreen Usb 3.0 Type-c Dönüştürücü Adaptör Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknostore Satıcı Ünvanı: TEKNOSTORE ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836045845700011 Vergi Kimlik Numarası: 8360458457
    Bu ürün Teknostore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ugreen USB 3.0 Type-C Dönüştürücü Adaptör ile Type-C bağlantı noktasına sahip cihazlarınıza mouse, klavye, yazıcı, usb bellek, ve harici sabit disklerinizi bağlayabilirsiniz. Type-C özellikli cihazlarınızı mevcut bir USB 3.0 kablosuyla hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Cihazlarınız arasında büyük boyutlu dosya paylaşımlarında 5 Gbps hızına kadar veri aktarımını destekler. Qualcomm teknolojisini desteklemektedir. Özellikler Tak ve Çalıştır, sürücü gerektirmez USB 3.0 (5 Gbps) veri aktarım hızı Kolay taşınabilir kompakt tasarım Renk : Siyah ABS malzemeden imal edilmiştir. Paket İçeriği 1 x Ugreen USB 3.0 Type-C Dönüştürücü Adaptör Uyumluluk Apple'ın yeni Macbook 12inch, Nokia N1 Tablet, Chromebook Pixel 2015, Nexus 5X, Nexus 6P, OnePlus 2, Lumia 950, Lumia 950XL ve USB tipi C bağlantı noktalı diğer yeni cihazlarla tam uyumlu.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ugreen MT00506 USB 3.0 Type-C Dönüştürücü Siyah Adaptör

Ugreen USB 3.0 Type-C dönüştürücü adaptör siyah, ergonomik yapısıyla kullanıcılar için veri aktarımını çok daha kolay bir hâle getirir. Ürün, Type-C girişi bulunan yeni nesil teknolojik cihazları USB ile uyumlu kılar. Bu anlamda dönüştürücü, büyük ebattaki dosyaları hızlı biçimde ilgili cihaza aktarmayı sağlar. Aynı zamanda Type-C girişi bulunan teknoloji aletlerini USB üzerinden kolayca şarj etmeyi mümkün hâle getirir. Ugreen USB 3.0 Type-C dönüştürücü siyah adaptör, hitap ettiği geniş ürün skalası sayesinde dosya paylaşımını kolaylaştırır. Kaliteli ve donanımlı nitelikleri sayesinde kullanıcıların dikkatini üzerine çekmeyi başarır.

  • Ürün Rengi: Siyah
  • Bağlantı Girişi: Type-C
  • Desteklenen Veri Aktarım Hızı: 5 GBPS

Ugreen USB 3.0 Type-C Siyah Dönüştürücü Adaptör Özellikleri

Ugreen USB 3.0 Type-C Siyah Dönüştürücü Adaptör Özellikleri

Ugreen USB 3.0 Type-C dönüştürücü adaptör, farklı bağlantı girişlerine sahip olan teknolojik cihazlar arasındaki veri aktarımını oldukça pratik hâle getirir. Ürünün bir kısmında Type-C girişi bulunurken diğer bölümde ise USB 3.0 giriş yuvası yer alır. Dönüştürücüyü Type-C girişli bir cihaza bağlayarak kullanabilirsiniz. Ürün kullanıldığı cihazlara; mouse, yazıcı, klavye, haricî disk ve USB bellek bağlanmasını sağlar. Bağlantı kurmanın yanı sıra cihazlarınızı USB kablosuyla hızlı bir şekilde şarj edebilmenize de katkı verir. Dönüştürücüyü kullanarak bağlantı özellikleri farklı olan iki elektronik alet arasında kolayca veri aktarabilirsiniz. Ürün, büyük boyutlu dosya paylaşımı sırasında veri aktarımını 5 Gbps hızına kadar yükseltir. Sunduğu bu avantajlarla kullanıcılarının konforlu ve verimli bir deneyim yaşamasını sağlar.

Ugreen USB 3.0 Dönüştürücü Adaptör Hangi Cihazlara Uyumludur?

Ugreen USB 3.0 Dönüştürücü Adaptör Hangi Cihazlara Uyumludur?

Ugreen USB 3.0 Type-C dönüştürücü siyah adaptör, spesifik bağlantı tipleri ile uyumludur. Ürün, Type-C girişi bulunan cihazlarla birlikte kullanılmak için üretilir. Ugreen Type-C to USB 3.0 dönüştürücünün uyum sağladığı spesifik aletler bulunur. Bunlar; Apple MacBook 12 inç, Nokia N1 tablet, Nexus 5X, Chromebook Pixel 2015 ve Nexus 6P olarak sıralanabilir. Bu cihazlara ek olarak dönüştürücü; OnePlus 2, Lumia 950 ve Lumia 950XL marka model ürünlerle de kusursuz bir uyum yakalar. USB tipi C bağlantı noktalı diğer yeni teknolojik cihazlarla da tam uyum gösterir. Yeni nesil akıllı cihazların çoğuyla sorunsuz bir şekilde çalışır ve sahip olduğu özellikler sayesinde hemen hemen bütün kullanıcıların beğenisini kazanır. Kullanım sırasında herhangi bir aksilik yaşamamak adına elinizdeki cihazın bağlantı özelliklerine dikkat etmeniz tavsiye edilir.

Ugreen USB 3.0 Type-C Siyah Dönüştürücü Adaptör Kullanışlı mıdır?

Ugreen USB 3.0 Type-C Siyah Dönüştürücü Adaptör Kullanışlı mıdır?

Ugreen USB 3.0 Type-C dönüştürücü siyah adaptör, son derece işlevsel bir üründür. Dönüştürücü, iki farklı tipteki cihaz arasındaki veri aktarımını oldukça basit bir hâle getirir. Böylece dosya paylaşma konusunda hiçbir zahmete girmezsiniz. Ürün, paylaşmak istediğiniz dosyaları çok kısa bir süre içerisinde diğer cihaza aktarmaya yardımcı olur. Ayrıca küçük ebatları, kullanıcılara kolay taşınabilirlik imkânı tanır. Bu sayede dönüştürücüyü dilediğiniz her yere götürebilir, ihtiyaç duyduğunuz anda hemen kullanabilirsiniz. Kompakt tasarımıyla adından sıklıkla söz ettiren Ugreen USB 3.0 Type-C dönüştürücü siyah adaptör, her anlamda kullanıcının işini kolaylaştırmayı başarır. Pratik bir çalışma vadeden ürün, “tak çalıştır” modu ile işlev görür. Ürünün kullanılması için herhangi bir sürücü gerekmez ve direkt olarak cihaza bağlanabilir. Ugreen USB 3.0 Type-C dönüştürücü adaptör yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcıların deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz. Siz de fonksiyonel bir dönüştürücü arayışındaysanız bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.