1
El Zımparaları kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

UGR Cırt Zımpara Seti + Matkap Aparatı 115 Mm

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
182,95 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

UGR Cırt Zımpara Seti + Matkap Aparatı 115 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mesut hırdavat Satıcı Ünvanı: MESUT YÜREKLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4404753982600001 Vergi Kimlik Numarası: 9950373576
    Bu ürün mesut hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cırt zımpara seti 115 mm 40-180 kum cırt zımpara
  • Ahşap, plastik ve metal yüzeylerde yüksek talaş kaldırma ve yüzey polisajına uygun kolay uygulama,
  • 115 mm disk altı özellikleri
  • 7 mm kalınlığında plastik köpük arayüz
  • 115 mm
  • Paket içeriği : 1 adet 115 mm cırt zımpara tabanı
  • 1 adet matkap ucuna takmak için adaptör
Geri Bildirim Ver

20 Parça Cırt Zımpara Seti ve 115 mm Matkap Aparatı Trendyol'da!

İş veya hobi için farklı malzemeler ile çalışarak dolap, masa ve daha fazlasını ellerinizle inşa edebilirsiniz. Bu süreçte tercih edeceğiniz ahşap, mermer veya farklı inşaat malzemeleri dümdüz olmayabilir veya istediğiniz gibi durmayabilir. Bu nedenle süreci hızlandıracak ve kolaylaştıracak bir zımparaya sahip olmanız önemlidir. Cırt zımpara seti + matkap aparatı ile zahmetsizce pürüzlü zeminin üst kısmını zımparalayabilirsiniz. Set içerisinde farklı ebatlarda yer alan bu aparatlar tüm matkaplarla uyumluluk göstererek işinizi kolaylaştırır. Setin öne çıkan özellikleri arasında şunlar göze çarpar:

  • Ahşap, metal ve plastik yüzeyler üzerinde kullanılabilir.
  • Dilediğiniz matkabın ucuna monte edilebilir.
  • Set içerisinde farklı ebatlarda kullanıma uygun seçenekler bulunur.

Cırt Zımpara Seti + Matkap Aparatı Kaliteli midir?

Cırt Zımpara Seti + Matkap Aparatı Kaliteli midir?

Cırt zımpara seti + matkap aparatı oldukça kaliteli materyaller kullanılarak üretilir. Farklı yüzeyler üzerinde rahatça çalışabileceğiniz ürünün, uzun ömürlü ve dayanıklı olması hedeflenir. Çalışırken sürtünme nedeni ile oluşabilecek performans düşüklüğüne karşın zımpara kısımları kaliteli malzemelerden üretilir. Zımparalama işini tamamlayacak başlıkların yanı sıra maktaba takabilmeniz için beraberinde gelen diğer aksesuarlar da dayanıklı malzemeler kullanılarak tasarlanır. UGR cırt zımpara seti + matkap aparatının gücüne dayanacak ve vereceği baskıyı kaldıracak ara aparatları sayesinde uzun süreli kullanım olanağı elde edebilirsiniz. Cırt zımpara seti + matkap aparatlı olarak tercih edeceğiniz ürün, işinizi kolaylaştırırken tüm parçalarının yüksek performans sergilemesini sağlar. Kullanacağınız ara aparat bölümü, dayanıklılığının yanı sıra, monte edildiği matkabın ağız kısmına zarar vermeyerek elektronik cihazın da korunmasında rol oynar.

Cırt Zımpara Seti + Matkap Aparatı Nerelerde Kullanılabilir?

Cırt zımpara seti + matkap aparatı çok geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürünü, iş için tercih edecek meslek grupları arasında; marangozlar, inşaat ustaları, tamirciler ve mobilyacılar yer alır. Bu meslek grupları genellikle üretim ya da inşaat sektöründe aktif olarak çalıştıkları için dayanıklı ve yüksek performanslı ürünleri tercih etmek isteyebilir. Diğer bir yandan tasarımcılar ve hobi işleri ile uğraşan kişiler de zımpara setini kullananlar arasında yerini alır. Metal ve plastik yüzeylerin de zımparalanmasını sağlayan ürün, aksesuar yapımında sıklıkla tercih edilir. Üretim süresini gözle görülebilir ölçüde azaltarak ve çalışan kişinin yorulmasını önleyerek ideal küçük el aletleri sınıfında yerini alır. UGR cırt zımpara seti + matkap aparatı yorum sayfalarını inceleyerek ürünün kullanım alanlarını yakından keşfedebilir ve satın alan müşterilerin önerilerini deneyimleyebilirsiniz.

Cırt Zımpara Seti + Matkap Aparatının Paket İçeriği Nasıldır?

Cırt zımpara seti + matkap aparatını tercih etmeden önce satın alacağınız ürünün içeriğinde nelerin yer aldığını incelemek isteyebilirsiniz. Paketin içeri oldukça geniştir ve tüm kullanım alanları düşünülerek belirlenir. Ürünün içerisinde 14 adet farklı ebatlara sahip kum zımpara bulunur. Başlıkların boyutları ise küçükten büyüğe; 40, 60, 80, 100, 120, 150 ve 180 cm olacak şekilde belirlenmiştir. Kum zımparaların matkap başına monte edilebilmesi için set içerisinde bir adet 115 mm zımpara tabanı ve takma işlemini sağlamak amacıyla paslanmaz çelikten üretilen bir adet adaptör yer alır. Ara bağlantıyı sağlayacak plastik köpük arayüz aparatın yarı çapı ise 7 mm olarak belirlenir ve standart matkap uçları ile uyumluluk gösterir. UGR cırt 115 mm zımpara seti + matkap aparatının sahip olduğu parçalar yüksek performans sergileyecek şekilde konumlandırılır. Zımparalamayı kolaylaştıracak ve size zaman kazandıracak bu seti Trendyol üzerinden dilediğiniz zaman hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.