UFO Micatronic 2300 W UK Kule Tipi Isıtıcı

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.044 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.190 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.369,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

UFO Micatronic 2300 W UK Kule Tipi Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: technobazaar Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR SAFTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1339339274400019 Vergi Kimlik Numarası: 7370056737
    Bu ürün technobazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UFO Micatronic 2300 W Kule Tipi Isıtıcı-Uzaktan Kumandalı-Siyah UFO, ısıtıcıda yeni bir dönemi başlatıyor. Benzersiz bir teknoloji ile üretilen UFO Micatronic Kule Tipi Isıtıcı, geliştirilen teknolojisiyle 3 kat daha uzun bir ömür vadediyor. Emniyet ve güvenlik sistemi, estetik tasarımı ve pratikliği sayesinde konforlu bir kullanım sunan UFO, ısınma ihtiyacınızı fazlasıyla karşılıyor. Her yerde etkin kullanım
  • Kullanım ömrünü uzatan micatronic teknolojisi
  • Gelişmiş kontrol imkanları
  • Devrilme emniyeti ve mesafe algılama sensörü ile sağlanan kusursuz güvenlik
  • Her Yerde Kullanım Olanağı Işıkla Isıtma Sistemi sayesinde her türlü kullanım alanında faydalanabileceğiniz UFO Micatronic Kule Tipi Isıtıcı
  • ortam fark etmeksizin konfor sağlıyor. Isı kaybı çok olan yerlerde, tavanı yüksek alanlarda, havalandırması olan ortamlarda ya da tavanı yüksek olan mekanlarda kullanılabilen UFO, belirli bir süre ısıtılması gereken ya da belirli bir bölümü ısıtılması gereken yerlerde de hizmet sunuyor. Micatronic Teknolojisi ve Diğer Özellikler Micatronic teknolojisini özel olarak geliştiren UFO, bu benzersiz teknolojisiyle filament ömrünü 3 katına çıkarıyor. Nano teknoloji kullanılarak kaplanan direnç teli, 4 Eksenli Tetragonal Sarım Sistemi ile mikanın etrafına sarılıyor ve böylece dikey kullanımda içindeki telin kayması engellenerek filamentin ömrü uzatılıyor. Programlanabilir açma / kapama özelliği, devrilme emniyeti, mesafe algılama sensörü ve dijital LCD kumandasıyla gelişmiş bir kullanım imkanı sağlayan UFO Micatronic Kule Tipi Isıtıcı, aynı zamanda digital LED göstergesiyle de pratik bir kullanım sunuyor. Teknik Bilgiler Isıtma Gücü (Watt): 5 Kademe – 1300 / 1600 / 1900 / 2100 / 2300 Önerilen Kullanım Alanı: 14 – 25 m2 Tasarruf Modülü: 5 Kademe Programlanabilir Isı Kontrolü Güç Göstergesi: Digital LCD Ekran Kontrol Şekli: Digital LCD Kumanda + Digital LCD Ekran Elektrik Tüketimi (KW / Saat): 5 Kademe - 1.3 / 1.6 / 1.9 / 2.1 / 2.3 Filament Sayısı: 1 (Micatronic Teknolojisi) Ebatlar: 111 x 38 x 40 Devrilme Emniyeti: Var Mesafe Algılama Sensörü: Var Programlama: Var Açma / Kapama Zamanlayıcısı: Var Isıtıcıya Değer Katan Marka: UFO Verimli, ekonomik ve çevreci ürün çeşitleri ile Türkiye, Rusya ve Ukrayna’da faaliyet gösteren UFO, her alandaki gelişmeleri takip ederek yüksek kalitede ürün ve hizmet sunmaya devam ediyor.

Ürün Özellikleri

  • Güç 2300 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Ufo Micatronic 2300 W Kule Tipi Isıtıcı

Soğuk kış ayları, hava koşulları sebebiyle oldukça zorlu geçebilir. Bu süreçte bulunan konumu sıcak bir yuva haline getirecek bir ısıtıcıya ihtiyaç vardır. Sizi sıcak tuttuğu gibi az elektrik harcamalı ve havayı kullanmayarak baş ağrısı gibi yan etkiler yapmamalıdır. Ufo Micatronic 2300 W kule tipi ısıtıcı da bunları müşterisine sunarak hayatı pratikleştirmeyi amaçlar. Bulunduğu odanın oksijenini kullanarak ısıtma yapmadığı için baş ağrısına sebep vermez. Devrilme ve mesafe algılama sensörü sayesinde can ve mal güvenliğinizi garanti altına alır. Ufo Micatronic 2300 W uk kule tipi ısıtıcı, sahip olduğu uzaktan kumandası ile oturduğunuz yerden cihazın kontrolünü sağlamanıza yardımcı olur. Havadaki partikülleri yakmaması ile de kokuya sebep olmaz.

  • Devrilme ve mesafe algılama sensörü
  • Sağlığa faydalı infrared ışık
  • Uzaktan kumanda ile kontrol

Ufo Micatronic 2300 W Kule Tipi Isıtıcı Özellikleri

Ufo Micatronic 2300 W Kule Tipi Isıtıcı Özellikleri

Ufo Micatronic 2300 W uk kule tipi ısıtıcı yorumlarında da bahsedilen birçok önemli özelliği bulunur. Bunlar sayesinde sıkça tercih edilen bir modeldir. Yangın tehlikesine karşı sahip olduğu devrilme emniyeti ve elektrik kazalarını önleyen güvenli Infrared yapısı, bu özellikler içinde yer alır. Mesafe algılama sensörü, cihaza aşırı yaklaşıldığında veya cihaz düştüğünde otomatik olarak kapanarak müşterinin hayatını ve mal güvenliğini sağlar. Bulunduğu ortamdaki mikroorganizmaların ve bakterilerin çoğalmasını önlemeye yardımcı olması, yeni doğan bebek ve alerjen bünyeye sahip müşterilerin olduğu alanlarda kullanıma uygundur. Programlanabilir kapanabilme özelliği sayesinde ürün çalışırken uyuya kalsanız bile programladığınız zamanda kapanarak elektrik harcamaz. Müşterilerin beğenisini kazanan Ufo Micatronic 2300 W kule tipi ısıtıcı-uzaktan kumandalı-siyah, cihaz ve filament güvenliği için sahip olduğu yüksek gerilim koruması ile uzun ömürlüdür.

Ufo Micatronic 2300 W Kule Tipi Isıtıcı Avantajları

Ufo Micatronic 2300 W Kule Tipi Isıtıcı Avantajları

Ufo Micatronic 2300 W kule tipi ısıtıcı kullananlar, ürünün özelliklerinin sunduğu birçok avantajından da oldukça memnun kalırlar. Öncelikle cihazın kapalı alanla birlikte açık ve yarı açık alanlarda da kullanılabilmesi bunlardan biridir. Infrared ışığı sayesinde kas, eklem, sırt, bel gibi bölgelerin ağrılarında faydalanabilenen bir modeldir. Bu yönüyle fizik tedavide de kullanılmaya uygundur. Bakteri ve mikroorganizmaların barınmasını önlemesi sayesinde hassas bünyeye sahip müşteriler için oldukça sağlıklı bir cihazdır. Ufo kule tipi ısıtıcı, şık ve dekoratif tasarımı ile estetik bir görünüme de sahiptir. Tam ısınma süresinin 27 saniye oluşu bir diğer artı yönüdür. Bu durum bulunduğu konumu kısa sürede ısıtmasını sağlar. Havadaki partikülleri yakmaması ile koku yapmaz ve oksijeni tüketmediği için baş ağrısına sebep vermez. Bu yönüyle de sağlıklı bir üründür.

Ufo Micatronic 2300 W Kule Tipi Isıtıcı Fiyatları

Ufo Micatronic 2300 W Kule Tipi Isıtıcı Fiyatları

Ufo Micatronic 2300 W kule tipi ısıtıcı fiyatı da bu özellik ve avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Bir kule tipi ısıtıcı da olması gereken her imkana sahip bu cihaz, müşterisinin konforunu düşünerek onun hayatını pratikleştirir. 2300 watt enerji gücüyle yüksek verimi bulunur. Bunun sayesinde alanı hızlı ısıtır. Devrilme ve mesafe algılama sensörü emniyetinizi sağlayan faktörlerdendir. Infrared ışığı ağrılara iyi gelir. 111 x 38 x 40 cm boyutlarıyla fazla yer kaplamayan da bir üründür. Şık ve estetik tasarımı ile dekorasyonunuza ait bir parça halini alır. Uzaktan kumandası, cihazı oturduğunuz yerden kontrol etmenizi sağlar. Bu yönüyle oldukça konforlu ve pratiktir. Bu bir çok özelliğe sahip bu Ufo ısıtıcıyı, online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden uygun bir fiyata bulabilirsiniz.