ucuzmi B7000 15ml Dokunmatik Ekran Yapıştırıcısı - Tutkal -şeffaf Hızlı Yapıştırıcı - Yeni Taze Ürün

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ucuzmi B7000 15ml Dokunmatik Ekran Yapıştırıcısı - Tutkal -şeffaf Hızlı Yapıştırıcı - Yeni Taze Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TELEFONPARÇALARI Satıcı Ünvanı: İSMAİL AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0260517236
    Bu ürün TELEFONPARÇALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cep telefonu - Tablet vb. cihazların dokunmatik ve lcd ekranlarını yapıştırmak için kullanılır.
  • Profesyonel Kullanım Gerektirir.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Ucuzmi B7000 15ml Dokunmatik Ekran Yapıştırıcısı

Cep telefonu, bilgisayar ve tablet gibi cihaz bireylerin hayatını kolaylaştıran ürünler arasında yer alıyor. Elektronik cihaz kullanımı haberleşme ve bilgi ağı açısından bireye birçok fayda sağlıyor. Dokunmatik ekrana sahip olan elektronik aletlerin bazı durumlarda zarar görme olasılığı bulunuyor. Çarpma, düşme ve darbe alma gibi olumsuz durumlar elektronik cihazların dokunmatik ekranının kırılmasına neden oluyor. Zarar gören dokunmatik ekran dokunmatik ekran yapıştırıcısı kullanılarak eski haline dönüştürülüyor. En iyi dokunmatik ekran yapıştırıcıları arasında yer alan Ucuzmi dokunmatik ekran yapıştırıcısı kullanıcıları tamir maliyetinden kurtarıyor. Fiyat performans açısından avantaj sağlayan Ucuzmi dokunmatik ekran yapıştırıcısı profesyonel kullanım amacıyla sıklıkla tercih ediliyor.

 
  • Kullanıcıların Ucuzmi dokunmatik ekran yapıştırıcısı tercih etmesi halinde 15 ml şeffaf yapıştırıcı gönderimi sağlanıyor.
  • Etkili içeriği ile büyük beğeni toplayan Ucuzmi hızlı yapıştırıcı zarar gören dokunmatik ekranlarda başarılı sonuçlar alınmasını sağlıyor.
  • Profesyonel olarak uygulanabilen ürün, sağlam ve kaliteli tüp içerisinde gönderiliyor.

Ucuzmi Şeffaf Hızlı Yapıştırıcı Özellikleri

Ucuzmi Şeffaf Hızlı Yapıştırıcı Özellikleri

Günlük hayatta sıkça kullandığımız cep telefonu, tablet ve bilgisayarların dokunmatik ekrana sahip olduğu görülüyor. Cihazların düşmesi, çarpması veya dışarıdan darbe alması nedeniyle ekranlar işlevini yitirebiliyor. Dokunmatik ekranların zarar görmesinden dolayı kullanıcılar cihazları onarım işlemine kadar kullanamıyor. En çok tercih edilen masaüstü gereçlerinden birisi olan Ucuzmi B7000 15ml dokunmatik ekran yapıştırıcısı ekran tamiri için sıklıkla kullanılıyor. Dokunmatik ekran yapıştırıcısı bir diğer ifade ile tutkal, cihaza zarar vermeden onarım vadediyor. Kullanıcıların Ucuzmi B7000 15ml dokunmatik ekran yapıştırıcısı satın alması durumunda onarım esnasında cihaz bünyesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmıyor. Dokunmatik ekranlara özel olarak geliştirilen dokunmatik ekran yapıştırıcısı, etkili içeriği ile dikkat çekiyor. Ekranda yaşanan kırılma ve açılma problemine iyi gelen Ucuzmi B7000 15ml dokunmatik ekran yapıştırıcısı kaliteli ve dayanıklı tüp şişe içerisinde kullanıma sunuluyor. Ürünün dayanıklı pakette sunulmasından dolayı kullanıcılara gönderim esnasında dökülme ya da patlama sorunu yaşanmıyor. 15 ml boyutuyla kullanıcılarla buluşan Ucuzmi B7000 15ml dokunmatik ekran yapıştırıcısı uzun süreli kullanım sağlıyor.

 

Ucuzmi Şeffaf Hızlı Yapıştırıcı Avantajları

Ucuzmi Şeffaf Hızlı Yapıştırıcı Avantajları

Telefon ve tablet gibi dokunmatik ekrana sahip cihazlar için yaygın olarak kullanılıyor. Trendyol güvencesiyle satın alabileceğiniz Ucuzmi hızlı yapıştırıcı kullanıcılara birçok avantaj sağlıyor. Marka ve model farkı olmaksızın dokunmatik ekranı bulunan cihazlarda kullanılması ürünün sağladığı ilk avantaj olarak öne çıkıyor. Ucuzmi hızlı yapıştırıcının kullanıcılara sağladığı bir diğer avantaj ise, kolay ve pratik kullanım olarak biliniyor. Ürün, doğru ölçüde ve düzenli şekilde uygulandığında kırılan ya da açılan dokunmatik ekranlarda etkili oluyor. Ucuzmi B7000 15ml dokunmatik ekran yapıştırıcısının sağladığı bir diğer avantaj ise, cihazın tamirinden doğacak maliyetleri ortadan kaldırılması olarak biliniyor. Etkili ve başarılı sonuçlar sağlayan ürün, fiyat performans açısından da kullanıcılarını memnun ediyor.

 

Ucuzmi Şeffaf Hızlı Yapıştırıcı Fiyatı ve Yorumları

Ucuzmi Şeffaf Hızlı Yapıştırıcı Fiyatı ve Yorumları

Ürün Düzenli ve doğru miktarda uygulandığında cihazlarda yer alan dokunmatik ekranların gördüğü zararı en aza indiriyor. Ekranlara özel olarak geliştirilen Ucuzmi B7000 15ml dokunmatik ekran yapıştırıcısı Trendyol’da sizleri bekliyor. Trendyol üzerinden Ucuzmi dokunmatik ekran yapıştırıcısı fiyatı hakkında bilgi alabilir ve ürünü sipariş edebilirsiniz. Ucuzmi dokunmatik ekran yapıştırıcısı yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.