Ucuzluk Diyarı 1 Adet Mavi ( Yediveren ) Gül Fidanı Tüplüdür 40-50 Cm Boy

40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ucuzluk Diyarı 1 Adet Mavi ( Yediveren ) Gül Fidanı Tüplüdür 40-50 Cm Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuzluk Diyarı Satıcı Ünvanı: NASUH KAHYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4890646421
    Bu ürün Ucuzluk Diyarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Görünüşü ve kokusu güzel olan bir bitki türü olduğu için bahçe düzenlemelerinde çok tercih edilir. Gül yapraklarında da reçel de yapılır. Gül fidanının bakımı kolay ve dayanıklı bir bitkidir. Uzun ömürlü ve güzel kokulu olduğu için çok tercih edilen bir çiçek çeşididir. BAHÇELERİNİZİ VE BALKONLARINIZI SÜSLER KOKULARI GÜZELDİR BOYLARI 20 40 CM ARASINDADIR HAYIRLI ALIŞVERİŞLER DİLERİZ
Geri Bildirim Ver

Ucuzluk Diyarı csm18763248 1 Adet Mavi Tüplü Yediveren Gül Fidanı

Ucuzluk Diyarı 1 adet mavi gül fidanı tüplü, estetik görüntüsü ve eşsiz kokusu ile bahçelerinizi renklendirir. Bahçe düzenlemelerinin en çok kullanılan bitkilerinden biri olan bu bitki, uzun ömürlü bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda, çok hoş bir kokusu vardır. Bu özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilen çiçek çeşitlerindendir. Bahçelerinizi ve balkonlarınızı renklendiren bu çiçek, bulunduğunuz ortamın mükemmel kokmasını sağlar. 20 – 40 cm arasında boylara sahip olan mavi gül fidanı, hoş görüntüsü ile dikkat çeker. Ürün, tüplü olması sayesinde yılın 12 ayı da dikilmektedir. Bu gül fidanı ile metrekareye ortalama olarak 5 – 8 arasında gül dikmek mümkündür. Tek yapmanız gereken düzenli bir şekilde sulamak olacaktır. Daha sonra ise gül fidanının bakımını gerçekleştirerek uzun ömürlü olan bu bitkiyi kullanabilirsiniz.

  • Bakımı kolay
  • Dayanıklı
  • Şık görüntü

Ucuzluk Diyarı 1 Adet Tüplü Mavi Gül Fidanı Özellikleri Nelerdir?

Ucuzluk Diyarı 1 Adet Tüplü Mavi Gül Fidanı Özellikleri Nelerdir?

Mavi gül fidanı tüplü bitkisinin özellikleri bu bitkinin sıklıkla tercih edilmesinde önemli rol oynar. Bitkinin dayanıklı bir yapıya sahip olması, uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda, bu çiçeğin bakımı da oldukça kolaydır. Düzenli bir şekilde sulamanız gereken bu bitkiyi güneş gören bir bölgeye koymanız bitkinin sağlığı açısından faydalı olacaktır. Aynı zamanda, bitki üzerinde siyah lekeler, pas ve böcekler gördüğünüzde ise bitkiyi sulamanız gerekir. Bu bitki, uzun ömürlü olmasının yanı sıra müthiş bir görüntüye ve harika bir kokuya sahiptir. Bahçeler ve balkonların estetik bir görüntü kazanmasında önemli bir rol oynar. Ürünün boyları ise 20 ve 40 cm arasındadır. Tüplü bir yapıya sahip olması ürünün yılın 12 ayı dikilmesini mümkün kılar.

Ucuzluk Diyarı 1 Adet Tüplü Mavi Gül Fidanı Hangi Ortamlarda Yetişir?

Ucuzluk diyarı 1 adet mavi gül fidanı tüplü bitkisinin yetiştiği ortamlar arasında ev, balkon ve saksı ortamları bulunur. Kısacası, kendi evinizde ya da bahçenizde rahatlıkla bu ürünü yetiştirebilirsiniz. Bu bitkiyi yetiştirirken dikkat etmeniz gereken en önemli etken bitkinin bulunduğu alanın güneş alan bir ortam olmasıdır. Eğer ürünü saksıda yetiştirmek istiyorsanız, bu durumda yetiştirmek için kullanacağınız saksının en az 9 litrelik bir saksı olması gerekir. Saksı içerisinde kullanacağınız alanın ise %60 ila %80 arası toprak olmalı, geri kalan kısım ise torf olmalıdır. Eğer bodur güller kullanacaksınız, daha küçük boyutta saksılar kullanabilirsiniz. Ürünü yetiştireceğiniz alanı belirledikten sonra ve ürün satın aldıktan sonra ürünün bakımını düzenli olarak gerçekleştirmek gerekir. Ürünü düzenli aralıklar ile sulamanız ve gerektiği durumlarda temizleyici sprey sıkmalısınız.

Ucuzluk Diyarı 1 Adet Tüplü Mavi Gül Fidanı Bakımı Nasıldır?

Ucuzluk Diyarı 1 adet mavi gül fidanı tüplü yorum konusunda en çok merak edilen konulardan birisi ürünün bakımıdır. Bu bitkinin bakımını gerçekleştirmek oldukça kolaydır. Bitkinin bakımı konusunda dikkat etmeniz gereken ilk nokta ürünün yetişeceği ortamın güneş alan bir ortam olması olacaktır. Daha sonra, ürünü balkonunuzda, bahçenizde ya da bir saksı içerisinde yetiştirmek mümkündür. Ürünü yetiştireceği ortama ektikten sonra düzenli aralıklar ile sulamanız gerekir. Bunun dışında ürün üzerinde siyah lekeler, pas ya da böcek gördüğünüzde ilaçlı sprey sıkmanız gerekir. Aksi taktirde bitkinin ömrü çok uzun olmayacaktır. Bu işlemleri gerçekleştirerek ürünü uzun süreler kullanmak mümkündür. Ucuzluk Diyarı 1 adet mavi gül fidanı tüplü fiyatı hakkında detaylı bilgi ve ürünü satın almak için Trendyol üzerinden birkaç tıklama gerçekleştirmek yeterli olacaktır.