Üçgen Yayıncılık 3 Sınıf Seti Ilkokul Yolculuğu

680 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Üçgen Yayıncılık 3 Sınıf Seti Ilkokul Yolculuğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EfeKitap34 Satıcı Ünvanı: TÜNAL EFE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3250223490
    Bu ürün EfeKitap34 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitap Özellikleri
  • 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Müfredatına Uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 3. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ergin İyibilgin
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Üçgen Yayıncılık 3. Sınıf Seti İlkokul Yolculuğu

Çocukların fiziksel gelişimi kadar zihinsel gelişiminin de çok önemli olduğunu herkes bilir. Geleceğin bireyleri olan çocuklar eğitim alanında okul ve aile desteğine ihtiyaç duyar. Okul çağına gelmiş ve öğrenme aşamasında olan çocuklar için yardımcı kitaplar gereklidir. Üçgen Yayıncılık 3. sınıf seti ilkokul yolculuğu öğrenci, öğretmen ve ailelerin beğeneceği bir kaynaktır. Bilgi içerikli olan bu set öğrenmeyi eğlenceli hale getirmek için faydalı etkinlikler içerir. Velilerin ödev kontrolünü de sağlayan Üçgen 3. sınıf ilkokul yolculuğu seti eğitim alanında beğenilen bir kitaptır. Aileler ve öğretmenler çocuk eğitiminde eğlence ve kalitenin bir arada olmasına dikkat eder. Aileler çocuklarının sıkılmadan ders çalışmasını sağlamak için oyunların, eğlenceli içeriklerin olduğu kitapları tercih eder. Üçgen Yayıncılık 3. sınıf ilkokul yolculuğu seti yeni nesil, ailelerin çocuklarıyla ilişkisini güçlendirir.

  • Renkli
  • Masal içerikli
  • Eğlenceli

Üçgen Yayıncılık 3. Sınıf Seti İlkokul Yolculuğu Özellikleri

Üçgen Yayıncılık 3. Sınıf Seti İlkokul Yolculuğu Özellikleri

Üçgen Yayınları 3. sınıf ilkokul yolculuğu seti Türkçe, matematik, fen bilimleri, hayat bilgisi kitaplarından ve sınav eklerinden oluşur. Hafta içi ve hafta sonunu kaliteli geçirmeye imkan sağlar. Sınav öncesi ve sınav dönemlerinde nasıl hazırlanılması gerektiğini öğretir. Bu özelliğinin sağladığı avantajlardan faydalanmak için bu sete sahip olmak isteyebilirsiniz. 3. sınıf çocukların ihtiyacı olan zevkli öğrenmeyi esas alan Üçgen Yayıncılık 3. sınıf akıl oyunları bedensel ve zihinsel gelişime katkı sağlar. Okulda, evde, tatilde yanınızda olan bu setteki tüm soru ve etkinlikleri akıllı tahtada tek bir butona basarak görüntüleyebilirsiniz. Üçgen Yayıncılık 3. sınıf matematik yolculuğu kitabıyla çocuğun matematik dersini kavradığını görürsünüz. Akıllı tahta sayesinde okuyarak ve görerek görsel öğrenme stilini kazandırır. Çocuklarınız ya da öğrencileriniz için eğitime verdiğiniz önemle bu seti temin edebilirsiniz.

Üçgen Yayıncılık 3. Sınıf Seti İlkokul Yolculuğu Kullanımı

Üçgen Yayıncılık 3. Sınıf Seti İlkokul Yolculuğu Kullanımı

Akıllı tahta kullanımını sağlayan bu ürün, görsel ve işitsel anlamda öğrencilere yardımcı olur. Öğretmenlerin ders anlatırken faydalanmasına imkanı tanıyan bu setteki alıştırmalar, sorular ve etkinlikler öğretmenle öğrencilerin uygulayabileceği niteliktedir. Üçgen Yayıncılık 3. sınıf Türkçe yolculuğu öğrencinin gelişim özelliklerine ve mevzuata uygun hazırlanır. Kapak görünüşü ve renkliliğiyle çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Üçgen Yayıncılık 3. sınıf seti ilkokul yolculuğu kullananlar okulda öğretilen derslerin tekrarını evde yapma imkanı bulur. Arkadaşlarıyla ortak çalışma anı isteyen çocukların grup çalışmasına yardımcı olur. Kitabın rengarenk ve resimli içeriği ders çalışma konusunda çocukları motive eder. Sınav ekleri sayesinde çocuklarda sorumluluk duygusu ve öz güven oluşturur. Üçgen Yayıncılık 3. sınıf Eski Gölün Masalı okuma, yazma ve anlama becerilerini artırır. Çocukların yeteneklerini keşfetmede önemli rolü olan bu sete sahip olabilirsiniz.

Uygun Üçgen Yayıncılık 3. Sınıf Seti İlkokul Yolculuğu Fiyatı

Uygun Üçgen Yayıncılık 3. Sınıf Seti İlkokul Yolculuğu Fiyatı

Oyunlar ve masallar çocuk dünyasının vazgeçilmezidir. Üçgen Yayıncılık 3. sınıf seti ilkokul yolculuğu yorumları ürünü almak için karar vermenizde etkili olur. Hem ödev yapıp hem de eğlenerek çalışılan bu set çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Çocukların derse olan ilgisini artırarak hafızalarını güçlendirir. Bu özelliklere dikkat eden ebeveynlerin beğenisini kazanır. Akıllı tahta gelişim çağında çok önemlidir. Üçgen Yayıncılık 3. sınıf seti ilkokul yolculuğu fiyatı müşterilere avantaj oluşturur. Çocuk gelişimine katkı sağlayan içeriğiyle ön plana çıkan ürünler arasında yer alır. Faydalı içerik sunması, kapak resmi, renkli oluşu ve bütçe dostu fiyatıyla tercih edilir. Eğlenerek ve zevk alarak ders çalışmaya yarayan bu üründen memnun kalırsınız. Çocuğunuzun zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlarsınız. Üçgen Yayıncılık 3. sınıf seti ilkokul yolculuğu satın almak için Trendyol'a bakabilirsiniz.