LEGO Buzlar Ülkesi Güzellik Seti Oyuncak

65,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LEGO Buzlar Ülkesi Güzellik Seti Oyuncak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JokerBaby Satıcı Ünvanı: ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1030015647
    Bu ürün JokerBaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerimiz tek adet olarak satılmaktadır. UÇAR 123 BUZLAR ÜLKESİ GÜZELLİK SETİ Firmamız E-Fatura mükellefi değildir. Siparişte girilen fatura bilgilerine düzenlenen faturanız kargo içeriğine bırakmaktayız. Hafta içi 16:00’den önce verilen siparişleriniz ürün detayında belirtildiği gibi (aynı gün kargo, ertesi gün, 2-3 gün içinde kargo) işleme alacaktır. 16:00’den sonra verilen siparişler ürün detayında yer alan kargo süresine göre işleme alınacaktır. Cumartesi – Pazar kargo çıkışımız yoktur. Ürünler paketlenmeden önce kalite kontrolden geçirilmektedir. Ürün türüne göre kargo paketleme şekli değişmektedir. Almış olduğunuz ürünlerde müşteri memnuniyeti kapsamında ambalajı ve orijinalliğinin bozulmamış olması kaydı ile 14 gün içerisinde iade alınabilmektedir. Kaça Biter® E-ticaret ve E-ihracat dünyasında birçok ihtiyaçlarınızı karşılamak için 2011 yılında Trabzon’da kurulmuştur. Kendi bünyesinde gelişerek sadece Türkiye ile kalmayıp uluslararası müşteri portföyünü geliştirmeye başlamıştır. Bu başarılarımız siz değerli müşterilerimizle birlikte kazanılmıştır. Amatör ruhumuzu kaybetmeden hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Geri Bildirim Ver