Uçan Balık Yayınları Kütüphanedeki Aslan

Çok Al, Az Öde!
1 x  285 TL
%5 indirim
5 x  270,75 TL
1.353,75 TL
%7 indirim
7 x  265,05 TL
1.855,35 TL
%8 indirim
10 x  262,20 TL
2.622 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
265,79 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Uçan Balık Yayınları Kütüphanedeki Aslan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitabindenizi Satıcı Ünvanı: DT KİTABEVİ KIRTASİYE OYUNCAK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313058860800013 Vergi Kimlik Numarası: 3130588608
    Bu ürün kitabindenizi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kütüphanedeki Aslan

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Michelle Knudsen
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kütüphanedeki Aslan - Michelle Knudsen | Uçan Balık Yayınları

Erken yaş gruplarında bulunan çocukların gelişimleri için ailelerin onlara kitap okuması çok önemlidir. Düzenli şekilde kitap okunması, okuma saatlerinin atlanmaması ve çocuğa masalı aktaran ebeveynin açıklamalar yaparak çocuğun sorularını yanıtlaması bilişsel olarak ona olumlu yönde etki eder. Bu noktada okunacak masalların hayal gücünü destekleyen, yaş grubuna uygun ve bol kelime öğreten kitaplardan seçilmesi ayrıca özen gerektirir. Görsellerle desteklenmiş, kaliteli bir dil ile yazılmış olması anne ya da babasının yanında sayfalara bakan çocuğun da ilgisini çeker. Masalların çocuklara sunduğu dünya ve bu dünya ile ilgili kurallar bulunur. Doğru yaşta doğru masal ile tanışmak önemlidir. Kütüphanedeki Aslan okuma zevki aşılayan bir kitap olarak karşınıza çıkar.

  • Kuşe sayfalar ile kaliteli kağıt yapısı
  • 3 ila 6 yaş çocuklara uygun anlatım
  • Görsellerle desteklenen etkili içerik

Okul Öncesi Döneme Uygun Masal Kitabı

Okul Öncesi Döneme Uygun Masal Kitabı

Çocuklara, genellikle geceleri uyku öncesinde sakinleştirmek amacıyla masal okunur. Uçan Balık Yayınları Kütüphanedeki Aslan hikayesinin resimleri dikkat çeken bir içerik sunar ve günün her saatinde keyifle okunabilir. Bu kitap, orijinal olarak İngilizce yazılmış sonra dilimize çeviri yapılmıştır. Ciltli olması şık bir görünüm sağlar ve dayanıklılığını arttırır. Çünkü küçük yaştaki bireyler kitapları korumayı henüz yeni öğrenir. Aileler masal anlatma saatinde, öykü içinde bir çok öğreti taşıyan yazıları okumayı tercih eder. Taklit yoluyla bu yazıları canlandıran ve sesler çıkararak öğretiyi pekiştiren ebeveynler, öykü anlatırken bir yandan da eğlendirir. Örneğin bu kitap için aslan taklidi yapmak söz konusu olabilir. Birlikte etkinlik yapıyor olmak, aile içi bağları da güçlendirir. Yayınevi tarafından özenle hazırlanarak satılan bu içerik, kreşlerde okunan diğer kitaplara ek olarak da kullanılabilir.

Okumayı Seven Aslanın İlham Veren Öyküsü

Okumayı Seven Aslanın İlham Veren Öyküsü

Hikayelerin çocuğa bir ders vermesi, bilişsel gelişim açısından yetişkinler tarafından önemsenir. Kitabın konusu kütüphaneye gelen bir aslan ile ilgilidir. Aslanın okuma köşesinde bulunan minderlerde uyuması ve kütüphane görevlilerinin ne yapacağını bilememe süreci anlatılır. Bunun sebebi, kütüphane kurallarında aslanlarla ilgili bir maddenin olmamasıdır. Aslan her gün kütüphaneye uğramaya devam eder. Böylece kitap okuyan çocukların ve kütüphanede bulunan yetişkin insanların sevgisini kazanır. Bu öykü çocuklara kütüphanenin önemi ve orada uyulması gereken kurallarla ilgili bilgi verir. Kitap, konusu ile merak uyandırmasının yanında göz alıcı resimlerle eğlenceli hale gelir. Çocukların, betimlenen mekanları etkili bir şekilde gözlerinde canlandırmaları ve hayallerinde resmetmelerini destekler. Kütüphanedeki Aslan yorumlarında masalı çocuğuna okuyan yetişkinlerin müşteri olarak memnuniyet durumlarını bulabilirsiniz. Puanları yüksek olan bu metnin büyükler tarafından da çok beğenildiğini görebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Kitaplar Trendyol’da

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Kitaplar Trendyol’da

Amerikalı yazar Michelle Knudsen tarafından yazılmış olan ve Kevin Hawkes’in çizimleriyle renklendirilen Kütüphanedeki Aslan fiyatı ile aileleri memnun eder. 48 sayfadan oluşması ve anlatımdaki olay sırasına uygun olarak görsellerle desteklenmesi ürünü cazip yapar. Müşterilerden aldığı ortalamanın üstünde puan skoru ile ürünler arasında seçim yapmakta zorlanan kişilere yardımcı olur. Kitapları korumayı ve sevmeyi aşılayan olay örüntüsü ile hem merak uyandırır hem de dramaya imkan verdiğinden çocukların tekrar tekrar okutmak istediği bir hikayedir. Sadece küçük okurlar için değil büyük okurlar için de zevkle okunan bir metin sunar. Resimlerin özenle ve parlak renklerle hazırlanmış olması, 3-6 yaş arası çocuklar için idealdir. Kalitesiyle her anlamda dikkat çeken bu eğlenceli masalı ve yayınevinin diğer kitaplarını detaylı açıklamalarıyla inceleyebilir, kampanyaları takip ederek uygun fiyata satın alabilirsiniz.