Üç Dört Beş Yayıncılık 2023 Üçdörtbeş Tyt 6'lı Genel Deneme 2024 Model Yeni Baskı 345 3-4-5 Üç Dört Beş 493931

229 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (52)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
194,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık 2023 Üçdörtbeş Tyt 6'lı Genel Deneme 2024 Model Yeni Baskı 345 3-4-5 Üç Dört Beş 493931

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meyan Kitap Satıcı Ünvanı: MEYAN DİJİTAL REKLAM VE YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620138312300001 Vergi Kimlik Numarası: 6201383123
    Bu ürün Meyan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazar: Mehmet Kıvrak - Yayınevi: ÜÇ DÖRT BEŞ YAYINCILIK - GERÇEĞİNE EN YAKIN OLSUN İSTEDİK ÖSYM Tarzında Hazırlanmış Hem İçeriği Hem Kitapçığı Yenilendi Sayısal Bölümü Video Çözümlü Senaryo Senaryo Tüm Dersler TYT Deneme 5 Adet Deneme Seviye Dağılımına Göre Denemeler 4 Adet Orta Seviye 1 Adet Ortanın Biraz Altı Seviye 1 Adet Ortanın Biraz Üstü SeviyeDenemelerin kapak tasarımlarından iç tasarımına kadar ÖSYM tasarımına benzer hazırlanmış olup soru kalitesi ve tasarımı ile gerçeğine en yakın olsun istedik. Sayısal bölümdeki sorular video çözümlüdür.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Üç Dört Beş Yayınları 2021 TYT Tüm Dersler 6’lı Paket Deneme

Üç Dört Beş Yayınları TYT denemesi 2021 yılında hazırlanan en güncel baskısı ile tüm dersleri kapsayan 6 adet sınav içerir. Deneme kitapçıkları TYT’ye hazırlanan öğrencilere gerçeğine yakın sınav deneyimini yaşatmak üzere ÖSYM baskı stilinde hazırlanmıştır. Üç Dört Beş Yayınları TYT tüm dersler 6’lı paket deneme, sınav başarınızı ölçmeniz için farklı zorluk derecelerinde kitapçıklardan oluşur. Pakette 4 adet orta seviye deneme bulunur. Kalan 2 denemeden 1 tanesi ileri, diğeri ise kolay seviyededir. Üç Dört Beş Yayınları TYT denemesi eğitimcilerin de tavsiye ettiği, ÖSYM’de çıkan sorulara yaklaşabilen sayılı sınav setlerinden bir tanesidir.

  • 2021 yılında hazırlanmış, güncel müfredata uygun denemeler
  • ÖSYM soru tarzında hazırlanmış sorular
  • Sayısal bölüm sorularına video anlatımlı çözüm desteği

Üç Dört Beş Yayıncılık Tüm Dersler Denemesinin Özellikleri

Tyt Tüm Dersler 6'lı Paket Deneme 2021 fiyatı

Üç Dört Beş Yayınları TYT denemesi tüm dersleri kapsamaktadır. 2021 öncesinde ÖSYM Temel Yeterlilik Testi’nde çıkan sorular esas alınarak hazırlanmıştır. Kaliteli sert mukavva üzerine renkli parlak baskı yapılarak tasarlanan setin koruyucu kutusunun ön yüzünde copy trust seal logosu bulunur. Bu hologram logo piyasadaki sahte yayınlara karşı içeriğin özgünlüğünü tescil eder. TYT tüm dersler 6’lı deneme Üç Dört Beş Yayınları’nın uzun ve titiz çalışmasının bir ürünüdür. Kutu içerisinde bir yüzünde orjinallik uyarısı bulunan cevap anahtarı ve 6 adet deneme sınavı kitapçığı yer alır. 6’lı paket içerisindeki her kitapçıkta, TYT’de çıkacak tüm derslere ait sorulara benzer konu dağılımı ve sıralamasında yer verilmiştir. 6 deneme sınavının tamamındaki sayısal bölüm sorularının cevaplarına video anlatımlı olarak yayınevinin web sitesinden ulaşılabilir.

Tyt Tüm Dersler 6'lı Paket Denemesini Kimler Almalıdır?

Üç Dört Beş Yayınları TYT denemesi üniversite sınavına hazırlanan herkesin yararlanması gereken eksiksiz bir pakettir. Üniversite sınavına girecek tüm öğrencilerin seviyelerini gerçekçi şekilde ölçmeleri için mükemmel bir değerlendirme aracıdır. TYT tüm dersler 6’lı paket deneme kitapçıkları; 1 adet kolay, 4 adet orta ve 1 adet ileri seviye olarak farklı sınav senaryolarına özel olarak tasarlanmış soruları içerir. Böylece öğrencilerin gerçek sınavın farklı olasılıklarına göre kapsamlı bir hazırlık yapmasına olanak sağlar. Üniversiteye hazırlık sürecinde Üç Dört Beş TYT tüm dersler deneme sınavlarını kolaydan başlayarak belli sürede tamamlamanız güncel seviyenizi öğrenmeniz açısından son derece yararlıdır. Bu sayede asıl sınavda neler yaşayabileceğiniz ile ilgili de gerçeğe yakın bir fikir edinebilirsiniz.

Tyt Tüm Dersler Denemesi Sınav Hazırlığına Uygun mudur?

Üç Dört Beş Yayınları TYT denemesi hem eğitimcilerden hem de öğrencilerden tam not alan bir çalışmadır. Soru kalitesi ve gerçek sınava yakın içerik sunma başarısı ile muadil yayınlara kıyasla farkını ortaya koyan bir kaynaktır. Üç Dört Beş TYT tüm dersler deneme sınavları, baskı tasarımı ve soruların konu dağılımı ile ÖSYM tarzına uygun şekilde tasarlanmıştır. Tüm bu özellikleri ile üniversitenin ilk basamak sınavına hazırlanırken seçilebilecek en uygun kaynaklardan bir tanesidir. Üç Dört Beş Yayınları TYT denemesi çözerken ev ya da sınıf ortamında tam bir sınav deneyimi yaşanmasını sağlayacak diğer çevresel koşulları hazırlamak da önemlidir. ÖSYM, TYT’de 120 soru için 135 dakika zaman verir. Denemeleri çözerken asıl sınava benzer oturma düzeni ve saat gibi ayarlamaları yaparak ilerlemeniz, başarı durumunuzu ve seviyenizi ölçmenize yardımcı olur. Üç Dört Beş Yayınları TYT tüm dersler 6’lı paket deneme yorumlarını Trendyol’un gerçek kullanıcıların düşüncelerine yer verdiği ürün değerlendirmeleri bölümünden okuyabilirsiniz. İndirimli fiyat seçeneklerinden yararlanarak sadece birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz.