1
Ders ve Yardımcı Kitaplar kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Üç Dört Beş Yayıncılık Paragraf Sıfır Risk 2022-2023üç Dört Beş Yayınları

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (46)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık Paragraf Sıfır Risk 2022-2023üç Dört Beş Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • paragraf sıfır risk üç dört beş yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hamza Kaya
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Paragraf Sıfır Risk Üç Dört Beş Yayınları 00001

Sınav hazırlığında olan ya da okul derslerindeki başarılarını arttırmak isteyen öğrenciler takviye kitaplardan faydalanmaktadır. Bu süreçte doğru kitabı seçmek, öğrencilerin yararına olacaktır. Doğru kitabı seçen öğrenciler kendilerine ders çalışma esnasında doğru rehberi de seçmiş olurlar. Paragraf sıfır risk üç dört beş yayınları da öğrenciler için doğru rehber olmayı amaçlamaktadır. Sınava hazırlık sürecinde stresli olan öğrencilerin doğru program ile çalışmaları önemlidir. Çünkü vakit ayırıp ders çalışan öğrenciler bu çalışmaların olumlu olarak karşılığını almak isteyeceklerdir. Bu nedenle verimli ve etkili bir çalışma programı oldukça önemlidir. Ders çalıştıkları halde başarı elde edemeyen öğrenciler bir süre sonra dersten soğuyabilir, ders çalışmayı reddedebilir. Burada öğrencinin başarı elde edememesi tamamen çalışma şekli ile ilgilidir. Bu nedenle öğrencilere doğru rehberlik edilmelidir. Üç dört beş paragraf soru bankası ile siz de başarı elde edebilirsiniz.

  • Soruyu çözerken konuyu tekrar etme
  • Planlı çalışma becerileri
  • Farklı tip sorular ile kendini değerlendirme şansı

Paragraf Sıfır Risk Üç Dört Beş Yayınları ile Uzun Paragraflara Yardımcı

Sınav sürecinde öğrencilerin belki de en çok çekindikleri soru tipi paragraf sorularıdır. Uzun uzun yazılmış paragraflar görünce bile sizi korkutabilir. Fakat durum hiç de tahmin ettiğiniz kadar iç karartıcı değil. Önemli olan doğru şekilde soruya yaklaşmak ve tüm bu önyargılardan uzak durmaktır. Paragraf Sıfır Risk Üç Dört Beş Yayınları içeriği sayesinde öğrencilerin soru çözerken dahi konuyu öğrenmelerini amaçlar. Yani siz paragraf sorularını çözerken aynı zamanda her soruda daha deneyimli hale gelerek daha iyi nasıl soru çözeceğinizi de öğrenmiş olacaksınız. Paragraf Sıfır Risk Üç Dört Beş Yayınları yorumları arasında da bu öğrenciler bu durumundan bahsetmektedir. Paragrafın uzun olması size sorunun zor olduğunu düşündürmesin. İzlemeniz gereken yolu bilirseniz uzun kısa tüm paragraf sorularında başarılı olabilirsiniz. İlk olarak en önemli olan kendinize güvenmeniz.

Paragraf Sıfır Risk Üç Dört Beş Yayınları ile En Doğru Rehber ile Ders Çalışın

Sınava hazırlık yapan öğrenciler bazen yolunu kaybedebilir, konular arasında kaybolabilir, hangi konun daha önemli olduğunu ya da hangi konudan çalışmaya başlaması gerektiğini bilemeyebilir. Bu durumlarda öğrencinin sınav stresini arttırabilir. Yaşanabilecek olan olumsuz durumların önüne geçebilmek için onları önceden tahmin etmeli ve önlem almalısınız. Sınav hazırlığında olan öğrencinin kullanacağı kaynak kitaplar öncesinde bir araştırma yapılarak seçilmelidir. Tercih edilecek olan kitabın sunduğu avantajlar öğrencileri de ders çalışmaya teşvik etmelidir. Paragraf Sıfır Risk Üç Dört Beş Yayınları soru çözümü videolu olarak öğrencilerin ulaşabileceği şekilde bulunmaktadır. Bu sayede ders çalışan öğrenciler takıldıkları durumlarda her an destek alabilirler. Paragraf sıfır risk çözümleri videolu olması sayesinde öğrencilerin ders çalışırken tekdüzelikten çıkarak daha motive bir şekilde çalışmalarına da fırsat verir. Motivasyon, ders çalışırken sürekli beslenmesi gereken bir hissiyattır.

Paragraf Sıfır Risk Üç Dört Beş Yayınları Sınav Hazırlık Sürecinde En Büyük Destekçiniz

Sınav hazırlık sürecinde öğrenciler soru çözerken mutlaka eski çıkmış soruları çözerler. Bu sayede ÖSYM soru tarzını öğrenip kendilerini bu tarz sorulara alıştırırlar. Sıfır risk kitabında da çıkmış ya da çıkma ihtimali yüksek sorular yer almaktadır. Hücreli test sistemi sayesinde konular arasında bütünlük oluşturulmuştur. Kitap içerisinde sorulara özgün stratejik çözüm yolları ve odaklanmanızı arttıracak çalışmalarda sizler için hazırlanmıştır. Bu kitap müfredat ile uyumlu içeriği paragrafları sevdirmeyi amaçlar. Aynı zamanda tablo, grafik ve görsel yorumlamaya özel testler barındırır. Paragraf Sıfır Risk Üç Dört Beş Yayınları fiyatı indirim zamanlarına göre değişiklik göstermektedir. Paragraf Sıfır Risk Üç Dört Beş Yayınları indirimleri de dönemsel olarak yenilenmektedir. Siz de alıp çalışma programınıza dahil ederek paragraf sorularını çözebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.