Üç Dört Beş Yayıncılık 3 4 5 Yayınları Ayt Matematik Soru Bankası - 2021

289 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık 3 4 5 Yayınları Ayt Matematik Soru Bankası - 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2021 Model?
  • ÖSYM Tarzında Hazırlanmış
  • Video Çözümlü
  • Akıllı Tahta Uyumlu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Üç Dört Beş Yayıncılık 3 4 5 Yayınları AYT Matematik Soru Bankası - 2021

Sınavlara hazırlık döneminde yardım alınan ders kaynakları başarı seviyesini etkileyen bir unsurdur. Çözdüğünüz test kitaplarının kalitesi bu noktada oldukça büyük bir önem taşır. Üç Dört Beş Yayıncılık 3 4 5 Yayınları AYT matematik soru bankası - 2021 test kitabı üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için özel olarak tasarlanır. İçerisindeki tüm sorular büyük bir özenle seçilir ve sizler için son halini alır. Bütün soruların video çözümleri bulunduğu için yanlış yaptığınız soruların çözümlerini izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede eksik olduğunuzu düşündüğünüz konuları da kolay bir şekilde pekiştirebilirsiniz. Ürün kaliteli karton malzeme kullanılarak tasarlanır. Sınava girecek olan tüm lise öğrencilerinin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bu kaliteli test kitabına siz de sahip olabilirsiniz.

  • Kaliteli karton kapak
  • Üniversite sınavına hazırlık
  • Video çözümlü soru seçeneği

AYT Matematik Soru Bankası Avantajları

AYT Matematik Soru Bankası Avantajları

Üç Dört Beş Yayınları AYT Matematik kitabı içerisinde üniversite sınavı formatında sorular yer alır. Bu sayede sınava hazırlıklı bir şekilde girme olanağınız bulunur. Matematik dersindeki başarınızın ve netlerinizin zaman içerisinde arttığını kolay bir şekilde fark edebilirsiniz. Bu kitap ile rakiplerinizin önüne geçmeniz kolaylaşır. Yeni basım tarihli olduğu için güncel soru tarzlarını da görebilirsiniz. Hem okul hem de üniversite sınavı için oldukça önemli bir ders olan matematikte kısa bir süre içinde başarıya ulaşabilirsiniz. Hayatınızı kolay bir hale getirmek için bütün detayları düşünülür. Akıllı tahta uyumlu bir özelliğe sahip olduğu için kitap içerisindeki soruları okulunuzdaki tahtaya yansıtarak arkadaşlarınızla birlikte de çözebilirsiniz. Görüldüğü üzere bu soru bankasının öğrenciler için birçok avantajı mevcuttur. Siz de içiniz rahat bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

AYT Matematik Soru Bankası ile Sınavda Başarı İmkanı

AYT Matematik Soru Bankası ile Sınavda Başarı İmkanı

AYT matematik 3 4 5 Yayınları ile üniversite sınavında başarı elde etmeniz oldukça mümkün bir hale gelir. İdeal boyutları ile okul çantalarınızda da pratik bir şekilde taşıyabilirsiniz. Konulara çalıştıktan hemen sonra bu soru bankası yardımı ile konuya ait soruları çözerek eksiklerinizi giderebilirsiniz. Matematik dersindeki olumlu ilerleyişiniz gözle görülür bir düzeye ulaşır. Video çözümlü opsiyonu ile desteklenir ve bu sayede kapsamlı bir hale gelir. Kaliteli soru seçenekleri ile kısa zamanda tercih haline gelir. Üç Dört Beş Yayıncılık 3 4 5 Yayınları AYT matematik soru bankası - 2021 kullananlar da yorumlar bölümünde bu soru bankası hakkındaki memnuniyeti ve soruların kalitesinden söz eder. Siz de bu kaliteli test kitabına sahip olmak ve başarıyı yakalamak isterseniz ürüne kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Bütçenize Uygun AYT Soru Bankası Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun AYT Soru Bankası Fiyatı ve Yorumları

Test kitabı seçimi yapılırken hazırlandığınız sınav ve soruların güncellik seviyesine dikkat etmeniz gerekir. Üç Dört Beş Yayıncılık 3 4 5 Yayınları AYT matematik soru bankası - 2021 fiyatı soruların kalitesi kapsamında belirlenir. Uygun fiyatı ile de oldukça beğeni toplayan özelliklere sahiptir. Dış kapak tasarımı ve kağıt kalitesi de gözle görülür bir düzeydedir. Üretim sürecindeki malzeme kalitesi ya da işçilik gibi diğer faktörler de bu noktada oldukça büyük bir rol oynar. Bu kitap içerisinde matematik dersinin tüm konularına ait sorular yer alır. Siz de Üç Dört Beş Yayıncılık 3 4 5 Yayınları AYT matematik soru bankası - 2021 yorumları bölümünden soru bankası hakkındaki tüm değerlendirmelere göz atabilir ve detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol güvencesi ile bu işlevsel test kitabını sipariş verebilirsiniz.