Üç Dört Beş Yayıncılık Üç Dört Beş Yayınları 2023 Yks Tyt Matematik Soru Bankası Video Çözümlü - Mehmet Kıvrak

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (63)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
285 TL204,68 TL
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık Üç Dört Beş Yayınları 2023 Yks Tyt Matematik Soru Bankası Video Çözümlü - Mehmet Kıvrak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜÇ DÖRT BEŞ YAYINCILIK TYT MATEMATİK SORU BANKASI 2023 GÜNCEL YENİ BASKI

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Zehra İpşiroğlu
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tyt Matematik Soru Bankası 2022 Üçdörtbeş TYT Soru Bankası

Sınav hazırlığında olan öğrenciler bu süreç içerisinde doğru bir yönlendirmeye ihtiyaç duyarlar. Halihazırda stresli olan bu dönem de iyi planlanmış bir çalışma sistemi olmayan öğrenciler daha da strese girebilirler. Bu nedenle doğru rehber önemlidir. Sınav döneminde olan öğrencilerin ihtiyaç duyduğu rehberlerden birisi de öğrencilerin kullanacağı kaynak kitaplardır. 2022 TYT Matematik Soru Bankası Üç Dört Beş Yayınları öğrencilere planlı bir çalışma yöntemi sunar. Matematik konuları arasında kaybolmadan doğru sıralama ile çalışmak oldukça önemlidir. Böylece hem dersten kopmaz hem de birbiriyle bağlantılı konuları doğru sıra ile öğrenerek vakit kaybının önüne geçebilirsiniz. Üçdörtbeş yayınları 2022 TYT Matematik Soru Bankası ile tüm bu stratejileri uygulayabilirsiniz. TYT matematik soru bankası üç dört beş yayınları çözümleri ile sizlere sunulur.

  • Doğru bir matematik rehberi
  • Hızlı soru çözme kabiliyeti
  • Farklı tarzlarda soru çeşitleri elde edebilirsiniz

TYT Matematik Soru Bankası 2022 Üçdörtbeş TYT Soru Bankası Özellikleri

Öğrencilerin sınava hazırlanma süreçleri değişiklik gösterebilir. İster bir dershanede isterseniz de kendi alanınızda hazırlanın, doğru kaynak kitabı bulmak oldukça önemlidir. Öğrenme yönteminize en uygun kitabı bulmak sizi başarıya daha da yaklaştıracaktır. ÜçDörtBeş Yayınları 345 TYT Matematik Soru Bankası 2022 hazırlanırken öğrencilerin birden fazla açıdan gelişmesini temel almıştır. Sınava hazırlanan öğrencilerin oldukça fazla soru çeşidi ile karşılaşması önemlidir. Bu sayede farklı soru çözüm yöntemlerine de alışabilirsiniz. Aynı zamanda sınava hazırlanırken kullanacağınız soru bankaları sayesinde soru çözüm hızınız da artacaktır. TYT Matematik Soru Bankası 2022 Üçdörtbeş içeriği sayesinde konulara yönelik birbirinden farklı soruları barındırmaktadır. Birden fazla soru çeşidi görmek de sınav için faydalı olacaktır. Ne kadar çok soru çeşidi ile karşılaşırsanız soru çözme hızınız da o derecede gelişecektir.

TYT Matematik Soru Bankası 2022 Üçdörtbeş TYT Soru Bankası İçeriği

ÜçDörtBeş Yayınları 345 TYT Matematik Soru Bankası 2022 içeriği kapsamlı şekilde sunulmaktadır. Soru çözümü sırasında takıldığınız yerde yardım alacağınız kimsenin bulunmadığı zamanlar olabilir. Bunun için bu soru bankası oldukça kullanışlı bir kaynak kitap olacaktır. Kitap içerinde bulunan tüm soruların videolu çözümü de sizlere sunulmaktadır. Bu sayede takıldığınız yerde hemen destek alabilirsiniz. Aynı zamanda yeni karşılaştığınız konularda ya da soru tiplerinde de videolu soru çözümleri oldukça faydalı olacaktır. TYT matematik soru bankası 2022 Üçdörtbeş yorumları içerisinde de bu videolu soru çözümlerinin oldukça faydalı olduğu belirtilmektedir. Öğrenme sürecinde konuyu özümsedikten sonra konu ile ilgili pratik yapmak önemlidir. Bu sayede kalıcı öğrenme elde edebilirsiniz. Soru bankası kullanmak da bu nedenle öğretmenlerinde tavsiye ettiği bir uygulamadır. Öğrencilerin soru çözdükçe pratiklikleri de artacaktır. ÜçDörtBeş Yayınları 345 TYT Matematik Soru Bankası 2022 kampanyaları sayesinde avantajlı fiyatlar yakalayabilirsiniz.

TYT Matematik Soru Bankası 2022 Üçdörtbeş TYT Soru Bankası Fiyatı

Sınava hazırlanan öğrencilerin en sık başvurduğu yöntem soru çözümüdür. Çünkü kalıcı öğrenmenin anahtarı konuyu kavradıktan sonra bol bol soru çözmektir. Bu sayede konuyu ne derecede öğrendiğinizi gözlemleyebilir, eksik olduğunuz yerleri kolayca fark edebilirsiniz. Öğrenme sürecinde soru çözme olmazsa olmaz bir yöntemdir. Konuyu defalarca tekrar ederek iyice kavramanıza yardımcı olur. İyi hazırlanmış bir soru bankası öğrencilerin en iyi yardımcısı olacaktır. TYT Matematik Soru Bankası 2022 Üçdörtbeş fiyatı indirim dönemlerine göre değişiklik göstermektedir. Kendinize yapacağınız bu yatırım ile başarınıza yardımcı olabilirsiniz. TYT matematik soru bankası 2022 Üçdörtbeş indirimleri de zaman zaman yapılmaktadır. Dilerseniz bu dönemleri takip edebilirsiniz. Matematik dersinde size rehber olmayı amaçlayan bu soru bankasını kitaplığınıza dahil etmek isterseniz Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.