Ubisoft Ps4 Watch Dogs 2

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
829,35 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ubisoft Ps4 Watch Dogs 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game Planet Satıcı Ünvanı: SEYİT ATAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0940104511
    Bu ürün Game Planet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici:Ubisoft
  • Ürün Tipi: PS4 Oyun
  • Tür:Açık dünya,aksiyon macera
  • Platform: PlayStation 4 - Playstation 5
  • Ürün durumu: Sıfır

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Watch Dogs 2 PS4 Oyun

Ubisoft PS4 oyunları sayesinde keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Watch Dogs 2 ile PlayStation 4’te macera dolu dünyaya atılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber oyun oynayarak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Gerçeğe yakın grafikleri sayesinde gerçek dünya algısı yaratır. Farklı görevleriyle kişiyi oyuna bağlarken merak duygusu da uyandırır. Macera ve aksiyon oyunu sevenlerin tercih edebileceği bir kurguya sahiptir. Şehirdeki grafiklerin detaylı olarak çizilmiş olması insanların gerçekten oyunun içerisinde olduğuna inandırır. Gerçekçi tasarımı ve kaliteli çözünürlüğü sayesinde insanların beğenisini toplar. Zengin müzik arşivine sahiptir. Böylelikle hikayenin akıcılığını artırır. Vinç, araba, güvenlik robotu, drone gibi elektronik cihazları kullanarak görevleri gerçekleştirebilirsiniz. Görevleri tamamlamak ve farklı görevlere geçmek için çeşitli stratejiler geliştirebilecek bir oyundur. Çoklu oyuncu özelliği sayesinde arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz.

  • PS4 uyumlu
  • Yüksek çözünürlük
  • Gerçeğe yakın grafikler

Gerçekçi Ubisoft Watch Dogs 2 PS4 Karakterleri

Gerçekçi Ubisoft Watch Dogs 2 PS4 Karakterleri

Ubisoft Watch Dogs 2 PS4 oyun maceralı ve aksiyon dolu kurgusuyla insanların vazgeçilmez oyunu olmayı başarır. 3307215966648 kodlu Watch Dogs 2 sürümünün ana karakterinin adı Marcus Holloway’dir. Bu kahraman çevik ve canlı bir karaktere sahiptir. Oyun boyunca Marcus Holloway ve üç karakter daha vardır. Bu karakterlerin isimleri Wrench, Sitara ve Josh’tur. Kendilerine ait görevleri ve diyalogları vardır. Marcus, parkur yeteneği sayesinde tek tuşla tüm kapıları açabilir. Kişiler tek bir tuş ile şehirdeki elektriği kesebilir, binalardaki asansörleri hareket ettirebilir. Bu işlemler sayesinde oyun hızlı ve akıcı bir hal alır. Oyun içerisinde 3D yazıcı kullanarak silah üretimi yapılabilir. Yerde veya karada gidebilen dronelar tasarlanabilir. Tüm bu işlemler görevleri geçebilmek için gereklidir. Görevler DedSee App’ten kontrol edilir. Yan görevler, deneyim puanları ve diğer içerikler bu kısımda yer alır.

Sürükleyici Ubisoft Watch Dogs 2 PS4 Özellikleri

Sürükleyici Ubisoft Watch Dogs 2 PS4 Özellikleri

Watch Dogs 2 Ubisoft aksiyon ve macera dolu bir deneyimi hayatınıza getirir. Watch Dogs 2, zengin grafikleri ve tasarımlarıyla dikkat çeker. Gerçeğe yakın şekilde tasarlanan grafikleri sayesinde kişiyi kurgunun içine alır. Çoklu oyuncu özelliği vardır. Böylelikle birkaç arkadaş birleşerek oynayabilirsiniz. Çoklu modda verilen görevleri daha hızlı çözülmesi gerekir. Böylelikle akıcı ve hızlı bir şekilde oynanabilir. Zengin müzik listeli oyunu keyifli ve eğlenceli hale getirir. Güncel ve nostaljik parçaları Watch Dogs içerisinde sık sık duymak mümkündür. Kişiler bu şarkıları ana karakterin telefonundan ya da radyodan dinleyebilir. Geniş ve kaliteli senaryosu, gerçeğe yakın grafiği ve benzersiz müzik listesi ile kişileri ekran başına toplar. Macerası ve aksiyonu asla bitmeyen dünyasıyla adrenalin dolu bir deneyim yaşatır. Ubisoft Watch Dogs 2 PS4 oyun kullananlar gerçekçi kurguda heyecanı her an hisseder.

Heyecanlı Ubisoft Watch Dogs 2 PS4 Oyun Fiyatı ve Yorumları

Heyecanlı Ubisoft Watch Dogs 2 PS4 Oyun Fiyatı ve Yorumları

Ubisoft Watch Dogs 2 PS4 oyun fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. PS4 için uyumludur. Oyuna baş karakter olarak başlanır. Oyun içerisinde sokaktaki insanların profilini çıkarabilirsiniz. Onların cep telefonu bilgilerini çalabilirsiniz. Ana görevleri ve yan görevleri ortak nokta birleştirerek bütünlüğü yakalar. Bu sayede yan görevler ana görevleri destekler. Yan görevlerdeki ince detaylar kişiyi hikayeye bağlar. Kurgu içerisindeki Scout adlı uygulama sayesinde fotoğraf çekebilir ve paylaşarak ek puan kazanılabilir. Oyundaki çeşitlilik dinamizmi yüksek tutar ve merak uyandırır. Gelişmiş görselleri ve yüksek kaliteli çözünürlüğü sayesinde sokakların ve insanların gerçek olduğu hissine kapılabilirsiniz. Şehirdeki mekan çeşitliliği, insanların farklı giyinmesi ve ince detayları ile kaliteli bir tasarıma sahiptir. Ubisoft Watch Dogs 2 PS4 oyun yorumlarını okuyabilir ve Trendyol'dan uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.