Ubisoft Ps4 Tom Clancy's Rainbow Six Siege

299,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
525 TL498,75 TL

Ürün Bilgileri

Ubisoft Ps4 Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güçlü Konsol Satıcı Ünvanı: ERKAN KURUTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5980549065
    Bu ürün Güçlü Konsol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici:Bandai Namco
  • Ürün Tipi: PS4 Oyun
  • Tür:Silah
  • Platform: PlayStation 4
  • Ürün durumu: Sıfır

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Tom Clancy'S Rainbow Six Siege Ps4 Oyun Online

Playstation ile birçok oyunu oynayabilmek mümkündür. Tom Clancy'S Rainbow Six Siege oyunu Ubisoft tarafından geliştirilir. Nişancılık yapılan online bir oyun türüdür. Online oyunlar için Playstation cihazının internete bağlı olması gerekir. Ubisoft Tom Clancy'S Rainbow Six Siege PS4 oyun online oyuncuların anti-terörist birimi Rainbow takımından farklı operatörlerde oynanabilen bir video oyunudur. Bu operatörlerin değişik uyrukları, işlevleri, ekipmanları ve farklı görevleri vardır. Oyun, Türkçe metne sahiptir. Türkçe metin sayesinde oyundaki menü, seçenekler, operatörler ve harita gibi kullanıcı arayüzler rahatlıkla anlaşılır. Tüm dünyada 30 milyonu aşkın oyuncu topluluğu ile sevilen bir video oyunu haline gelir. Bu nedenle oyun birçok kişi tarafından tercih edilenler arasındadır.

  • Aksiyon bir oyun türüne sahip
  • Türkçe metin seçenekli
  • Çeşitli oyun modları

Tom Clancy'S Rainbow Six Siege PS4 Online Oyunu Özellikleri

Tom Clancy'S Rainbow Six Siege PS4 Online Oyunu Özellikleri

Oyun, Rainbow Six’in kitap serisinden uyarlanır. İngiltere’de geçen bir anti-terörist ekibinin mücadeleleri anlatılır. Dolayısıyla çeşitli uyruklardan ve askerlerden seçilen bu ekip dünyanın dört bir tarafına operasyonlar düzenler. Yapılan ilk mücadele ise Berlin’de yaşanan bir rehine olayıdır. Bu nedenle oyun rehine olaylarına odaklanarak ilerler. Ubisoft Tom Clancy'S Rainbow Six Siege PS4 oyun online yorumlarına bakıldığında oyunda takım kuşatması anlamına gelen ‘Siege’ sayesinde oyuncuların düşmanlarını yenebilmesi için güçlerini birleştirilmesi amaçlanır. Aynı zamanda oyuncuların arasındaki bağı güçlendirmek için sesli iletişim sistemi bulunur. PS4 Tom Clancy'S Rainbow Six Siege olayların yaşandığı savaş ortamında yaratıcılığı çok geniş bir oyun türüdür. Oyuncuların aldığı kararlarla oyunda yollarını değiştirebilmesi seçimine sahiptir. Ubisoft Tom Clancy'S Rainbow Six Siege PS4 oyun online satın alanlar sayesinde iyi bir şekilde oturtulmuş özellikleri ile ilgi çekmeyi başarır.

Tom Clancy'S Rainbow Six Siege Ps4 Online Oynanış Şekli

Tom Clancy'S Rainbow Six Siege Ps4 Online Oynanış Şekli

Oyuncuların sayıları milyonlarla ölçülebilen özel bir oyun sever topluluğuna ev sahipliği yapan Ubisoft’un taktiksel nişancı oyunudur. Ps4 konsollarında online oynanan çok oyunculu özelliğine sahiptir. Oyun ikiden fazla kişiyle oynanabilir. Takım halinde oynanılan taktiksel bir oyundur. Ubisoft Rainbow Six Siege oynarken neredeyse her adımınız, her atışınız ve takımla hareket etmeniz çok önemlidir. Oyunda takım arkadaşlarınızla maçı kazanmak için operatör seçimine dikkat edilmelidir. Her operatöre özel bir silah vardır. Silahlara dürbün, kabza, namlu gibi ürünler takabilir ve böylelikle geliştirebilirsiniz. Ubisoft Tom Clancy'S Rainbow Six Siege oyununda tüm operatörler zırh ve çeviklik özelliklerine sahiptir. Oyunda farklı harita seçenekleriyle birbirinin aynısı olmamakla birlikte ölçek, konum, tasarım ve günün saatleri değişkendir. Birbirinden farklı haritalarla sabrınızı test ederek en sevdiğiniz operatörlerle oyun tarzınızı geliştirebilirsiniz.

Tom Clancy'S Rainbow Six Siege Ps4 Online Kullanımı

Tom Clancy'S Rainbow Six Siege Ps4 Online Kullanımı

Oyun farklı mekan ve harita modları olan aksiyonuna göre gerçekçi ve değişen ortama sahiptir. Oyun çoklu oyuncu modu sayesinde kullanacağınız operatörleri deneyerek ve görevlerde başarılı olarak savunma mekaniklerine alışabilir aynı zamanda oyunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Ubisoft Tom Clancy'S Rainbow Six Siege Ps4 oyun online kullananların verilen görevler ile operatörlerini geliştirerek tercih ettiği bir üründür. Ubisoft ile sürekli genişleyen çoklu oyuncu odaklı oyunda taktiksel silahlı müdahale yapabilirsiniz. İster ilk birkaç operasyonu tamamlayabilir isterseniz de tek bir görevi deneyebilirsiniz. Oyun modları ve farklı operatör stilleriyle istediğiniz seçeneği belirleyebilir, kolaylıkla oynayabilirsiniz. Ubisoft Tom Clancy'S Rainbow Six Siege PS4 oyun online fiyatı geliştirilen tüm özelliklere bakılarak değerlendirme yapılır. Oyunun aksiyonuna göre gerçekçi bir ortamı deneyimlemek istiyorsanız ürüne Trendyol’dan ulaşım sağlayabilir ve uygun fiyatı ile satın alabilirsiniz.