Ubisoft Ps4 Rayman Legends - Oyun - Sıfır Jelatin

775 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL

Ürün Bilgileri

Ubisoft Ps4 Rayman Legends - Oyun - Sıfır Jelatin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyuncan Satıcı Ünvanı: MESUT YILMAZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9780471636
    Bu ürün Oyuncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici: Ubisoft
  • Ürün Tipi: Ps4 Oyun
  • Tür: Macera
  • Platform: PlayStation 4
  • Ürün durumu: Sıfır Oyun

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Rayman Legends PS4 Oyun

Zamanını hoş bir şekilde değerlendirmek isteyen insanların ilk tercihleri arasında oyun oynamak vardır. Hoş vakit geçirmenize olanak sağlayacak bu sürükleyici oyun ile zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Evde geçireceğiniz dinlenme saatlerinde ya da tercih edeceğiniz herhangi bir ortamda oynayabilirsiniz. Kolaylıkla anınızı keyiflendirecek bu oyun birçok kişinin beğenisini kazanır. Geçmiş yıllardan günümüze kadar oyunseverlerin ilk tercihleri arasında yer alan Ubisoft Rayman Legends PS4 oyun sizin de vazgeçilmeziniz olabilir. Kahramanlarını oldukça seveceğiniz ve keyifle oynayacağınız bu ürün PS4’ün en fazla tercih edilen oyunları arasındadır. Pek çok kişinin gözdesi olmasında bazı özelliklerinin önemli katkısı vardır. Bu eşsiz oyunun belli ve sürükleyici bir hikayesi vardır. Kaliteli grafikleri ve canlı renkleri sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Oyun oynarken sanki maceranın içerisindeymiş gibi hissedebilirsiniz.

  • Sürükleyici
  • Kaliteli grafikler
  • Canlı renk tonları

Sürükleyici PS4 Rayman Legends Oyunu Konusu ve İçeriği

Sürükleyici PS4 Rayman Legends Oyunu Konusu ve İçeriği

Oyunun en sevilen özelliklerinden biri hikayesinin olmasıdır. Oyuna başlamadan önce anlatılacak konu, bir hikaye ve bu hikayeye hizmet etmek deneyimi sürükleyici kılar. Oyunseverleri direkt olarak içerisindeymiş gibi hissettirerek geçirilen vakti daha keyifli hale getirir. 1900’lü yıllardan beri süren bu efsanevi hikaye, güncellenmiş son versiyonu ile oldukça sevilir. PS4 Rayman Legends bir ana kahramanın ve iki arkadaşının dünyayı kurtarma amacıyla başlayan hikayesidir. Oyunun efsane hikayesinde Rayman, Globox ve Teensie karakterleri uzun zamandır devam eden deliksiz bir uyku içerisindedir. Kahramanlar uzun ve tatlı uykularının keyfini sürerken dünya üzerinde Bubble Dreamer isimli karakter, kahramanların yokluğunu fırsat bilir. Kahramanların uykusu sırasında Bubble Dreamer karakterinin kötülükleri tüm dünyayı sarar. Eski ve bilinen dünya tamamıyla değişim içerisindedir. Birçok tuhaf yaratık dünyayı ele geçirir. Bu aksiyon dolu oyunu zevkle oynayabilirsiniz.

Ubisoft Rayman Legends PS4 Oyun Yorumları

Ubisoft Rayman Legends PS4 Oyun Yorumları

Ubisoft Rayman Legends PS4 oyun yorumlarında sürükleyici hikayenin sevildiği belirtilir. Uykusundan uyanan kahramanlar dünyanın yeni aldığı hali görürler ve tuhaf yaratıkları öldürmek isterler. Dünyayı kurtarma amacı ile savaşırlar. Oyunda kahramanların rolüne bürünen kişiler, kaliteli grafikler ve canlı renkler yardımı ile kendilerini hikayenin akışı içerisinde hissederler. Hikaye içerisinde Rayman, Globox ve Teensie’nun uykularının, gerçek dünyaya dehşet saçan kabuslar başlayınca ve denge kaybolunca, bitirilmesine karar verilir. Dünya üzerinde bulunan tek gözü yeşil canavarlar ve daha pek çok yaratığın öldürülmesi için savaşılır. Oyun içerisinde puan toplamak için Teensei’lerin kurtarılması ve oluşan kabusların engellenmesi gerekir. Kişiler kabusları engellerken kurtardıkları her Teensei için puan toplar. Rayman Legends PS4 hikaye akışının mutlu bitmesi için çok sayıda Teensei kurtarmalı ve çok sayıda puan toplayabilirsiniz.

Ubisoft Rayman Legends PS4 Oyun Fiyatları

Ubisoft Rayman Legends PS4 Oyun Fiyatları

Puanları toplamak için tutsak tutulan Lum’ları kurtarmanın da oldukça faydalı olduğu hikayede, bu görevle ekstra puan kazanabilirsiniz. Dünyayı kurtarıp eski güzel günleri geri getirmenin anahtarı niteliğinde olan puan toplama görevleri sürükleyici ve keyifli şekilde ilerler. Büyük küçük, her yaştan insanın severek oynadığı bu görevler sizi de kendisine hayran bırakır. Vazgeçilmeziniz olacak bu PS4 oyunu ile boş vakitlerinizi değerlendirirken bir hikaye içerisinde olmanın hazzını yaşayabilirsiniz. Sık sık tercih edilen Ubisoft Rayman Legends PS4 oyun fiyatları farklı bütçelere uygun olacak şekilde belirlenir. Oynaması oldukça keyifli ve pratik olan bu oyunu her yaş grubundan insanlar tercih eder. Hem keyifli hem kaliteli Rayman Legends PS4 fiyat aralıkları ile de oldukça beğenilir. Keyifli zamanları her bütçeden evlere getiren efsanevi oyunun tüm ayrıntılarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.