Ubisoft Ps3 Assassins Creed

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
249 TL199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ubisoft Ps3 Assassins Creed

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AST TEKNO Satıcı Ünvanı: AYŞE KUŞCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8490133679
    Bu ürün AST TEKNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ikinci el, yenilenmiş, kutulu, kitapçıklı, jelatinli çiziksiz orijinal, ps3 oyunları...
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Ps3 Assassins Creed ac1

Playstation 3, eğlenmek için oyun konsolunu tercih eden kullanıcıların arasındaki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Hala birçok oyunu oynama imkanı veren Playstation 3, eğlenceli zamanlar geçirmenize olanak tanır. Bu konsolun en popüler ve en çok tercih edilen oyunlarından biri de Assassin's Creed oyun serisidir. Ünlü oyun geliştiricisi Ubisoft tarafından tasarlanıp, piyasaya sürülen PS3 Assassin's Creed oyunu, aksiyon – macera türünde, tarihsel öğeler taşıyan bir oyun serisidir. Bunun yanı sıra Assassin's Creed PS3 oyunun, hikayeli oyunlar kategorisinde yer alır. Oyun genelinde tamamlanması gereken birçok görev bulunur ve gizlilik ögeleri taşır. Dünya genelinde birçok kullanıcısı bulunan Assassin's Creed, ülkemiz özelinde de oldukça popüler olan bir oyundur. Assassin's Creed for PS3 oyunu birçok ayrıntısıyla ön plana çıkar.

  • Playstation 3 için uygun
  • Aksiyon – macera türü
  • Tarihsel öğeler taşıyan içerik

Ubisoft Ps3 Assassins Creed Ac1 Özellikleri

Ubisoft Ps3 Assassins Creed Ac1 Özellikleri

Ubisoft PS3 Assassins Creed kullanımı açısından oyuncuları aksiyon ve macera dolu bir evrene vadeder. Assassins Creed, serisinin ilk oyunu olma özelliğini taşıyan bu macera, III. Haçlı Seferi döneminde geçer. Oyunun baş karakteri ve oyun boyunca kimliğine bürüneceğiniz isim ise suikastçı Altair Ibn-La'Ahad'tır. Suikastçı karakteri ile maceradan maceraya koşarken, tarihsel bir yolculuğa da çıkacaksınız. Bir dizi görevler serisinden meydana gelen Ubisoft Ps3 Assassins Creed kendi içinde hikaye barındıran da bir oyundur. Bu nedenle hikayeli oyunlar kategorisinde bulunur. Aynı zamanda hikayesinin etkileyici ve sürükleyici olması, Assassins Creed’in bu denli beğeni kazanmasına ve popüler olmasına zemin hazırlamıştır. Bu Playstation 3 oyunun hikayesinin yanı sıra gizlilik ve açık dünya öğeleri içerir. Assassins Creed, kullanıcılarına bu kapsamda gizem dolu bir evren de sunar.

Ubisoft Ps3 Assassins Creed Ac1 İçeriği

Ubisoft Ps3 Assassins Creed Ac1 İçeriği

Ubisoft PS3 Assassins Creed içeriği bakımından bir tür tarihsel yolculuk vadeder. III. Haçlı Seferi zamanında geçen oyun, dönemin dokusunu ve kostümlerini de başarılı bir şekilde oyunculara yansıtır. Bu yönü de Assassins Creed oyun serisinin, hikayesini güçlü kılınmasını ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olmasını sağlar. Sunduğu evren nedeni ile içine çeken bu Playstation 3 oyunu, kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunar. Siz de Assassins Creed oynayarak bir yandan tarihsel yolculuğa çıkarak, diğer yandan da aksiyon ve macera dolu zamanlar geçirebilirsiniz. Playstation 3 oyun konsolu için uygun olan bu oyunu, çalıştırmak için sadece konsolunuza takmanız yeterli olur. Serinin ilk oyunu olan AC1 birbirinden farklı görevleri ile sizi maceradan maceraya sürükler. Gizlilik ve açık dolu ögeleriyle de gizemli yönünü korumayı başarır.

Ubisoft Ps3 Assassins Creed Ac1 Yorumları ve Fiyatı

Ubisoft Ps3 Assassins Creed Ac1 Yorumları ve Fiyatı

Ubisoft tarafından tasarlanarak üretilen Assassins Creed, ilk olarak Playstation 3 için piyasaya sürülen oyun serisi, büyük bir popülerliğe kavuşmuştur. Popülerliğinin önemli bir kısmını oyun için hikayesinin gücünden alan Assassins Creed, aynı zamanda sürükleyici bir etkiye de sahiptir. Siz de bu oyunu satıp alıp, Playstation 3 oyun konsolunuzda kullanarak hem tarihsel bir yolculuğa çıkabilir hem de aksiyon ve macera dolu bir serüven yaşayabilirsiniz. Assassins Creed’in almadan önce yorumlara da göz atmak karar vermeniz de yol gösterici olacaktır. Ubisoft PS3 Assassins Creed yorumları oyunu daha önce deneyimleyen kullanıcıların fikirlerini içerir. Bu da karar verme noktasında işinizi kolaylaştırır. Ayrıca Ubisoft PS3 Assassins Creed fiyatı bakımından da makul seviyelerde yer alır. Özellikle konsol oyunlarının fiyatı düşünüldüğünde ac1 kodlu oyun oldukça uygun bir aralıktadır. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek oynamaya başlayabilirsiniz.