Ubisoft Far Cry Primal Ps4 Oyun

599 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ubisoft Far Cry Primal Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fame Yeşilköy Satıcı Ünvanı: SONGÜL ÇOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820333148
    Bu ürün Fame Yeşilköy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Far Cry Primal PS4 Oyun

Konsol teknolojilerine düşkün olanlar için PlayStation 4 oyun seçeneklerinin ayrı bir yeri vardır. Heyecanı doruklarda yaşatan bu teknolojiler hem görüntü hem de senaryo akışı olarak özgür bir hareket alanı sunar. Ubisoft PS4 oyunları arasında dikkat çeken Far Cry Primal tek kişilik bir maceradır. Dünya çapında sevilen bu aksiyon macera video oyunu Far Cry serilerinden biridir. Seride senaryosu modern çağdan önce geçen ilk üründür. Baş kahraman olan Takkar’ın öyküsü silahsız bir avcı olarak başlar. Sonrasında bir kabileye lider olmak olmak verilen mücadelenin heyecanlı serüvenine katılmak için siz de bu oyunu satın alabilirsiniz. Gerçekçi efektleri ile oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıma aday olan Far Cry Primal ile tüm yeteneklerinizi gözler önüne serebilirsiniz.

  • Farklı konsollarla uyumlu
  • Heyecan dolu macera
  • Tek oyunculu mod

Ubisoft Far Cry Primal PS4 Oyun Macerasının Konusu

Ubisoft Far Cry Primal PS4 Oyun Macerasının Konusu

Ubisoft Far Cry Primal PS4 oyun konusu taş devrinde geçer. Açık dünya ortamında oynamayı seven müşteriler için keyifli olan öyküye geleneksel serilerdeki silahlar ve araçlar olmadan başlangıç yapılır. Birinci şahıs bakış açısı ile kurgulanan üründe baş kahramanın ilk silahı hayvanlardır. Savaşlarda kullanabilmesi için vahşi hayvanları eğitme yeteneği olan oyuncu ilkel gereçler kullanabilir. Yakın dövüşlerde sopa ve mızrak türü aletler kullanılabilir. Uzak menziller için de sapan ya da yay gibi silahları kullanmak serbesttir. Senaryo içinde yeni silah satın almak söz konusu değildir. Oyuncu, dünyadan topladığı taş ve tahta gibi doğal malzemelerle istediği gibi silah üretebilir. Açık dünya üzerinde ilerleyen oyunda aşamalar geçildikçe silah yapımı için farklı materyallere ulaşmak da mümkün hale gelir. Zamanla daha gelişmiş silahlar icat eden oyuncu giderek güçlenir.

Tüm Heyecanıyla Ubisoft Far Cry Primal PS4 Oyun Yorumları

Tüm Heyecanıyla Ubisoft Far Cry Primal PS4 Oyun Yorumları

Ubisoft Far Cry Primal PS4 oyun yorumları bu ürünü satın alarak kendisi oynayan veya çocuklarına hediye eden müşterilerin görüşlerini öğrenebileceğiniz alanlardır. Oyunla ilgili merak ettiğiniz birçok şey bu alanda paylaşılır. Yorumlar kısmını inceleyerek öğrenmek istediğiniz şeyler hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Müşterilerinden yüksek puan alan bu ürün PS4 keyfini tek başına yaşamak isteyenler için ideal bir seçim olabilir. Hem farklı bir çağın teması ile oynamak hem de sıfırdan başlayan bir krallığa doğru adım adım başarı merdivenlerini tırmanmak farklı bir deneyim kazandırır. Açık dünya konseptleri içinde değişik bir tecrübe vadeden bu senaryoyu PlayStation 4 dışında Xbox One ve Microsoft Windows üzerinde de çalıştırabilirsiniz. Randımanlı çalışmak için sistemde 8 GB RAM bellek isteyen ürün 20 GB depolama alanına da ihtiyaç duyar.

İndirim Avantajıyla Ubisoft Far Cry Primal PS4 Oyun Fiyatı

İndirim Avantajıyla Ubisoft Far Cry Primal PS4 Oyun Fiyatı

Ubisoft Far Cry Primal PS4 oyun fiyatı ürünün teknolojik özellikleriyle bağlantılıdır. Yüksek bir kapasite ile geliştirilen bu oyun gelişmiş grafikleri, HD ses kalitesi ve donma yapmayan seri çalışma uyumu ile sorunsuz bir deneyim vadeder. Farklı konsollarda da kusursuz bir şekilde çalışan PS4 Far Cry Primal eğlence anlayışına farklı bir boyut kazandırır. Öykünün senaryosundaki amaca göre Takkar, Wenja topluluğunu yeniden dirilterek kabilenin reisi olmalıdır. Bu amaç için siz de bu kabileyi sıfırdan kurmaya başlayabilir, yanınıza yandaşlar toplayabilir, kabilenizi güçlendirebilir ve köyünüzü düşmanlara karşı koruyabilirsiniz. Açık dünyada diğer kabilelerle de karşılaşma ve savaşma ihtimali için her zaman hazırlıklı olmanız gerekir. Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile temin edebileceğiniz Far Cry Primal ürününü oyun tutkunu yakınlarınıza hediye edebilir veya kendiniz oynayabilirsiniz.