Ubisoft Ps4 Far Cry 5

680 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
967,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ubisoft Ps4 Far Cry 5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestij Elektronik Satıcı Ünvanı: MUHARREM CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120469069
    Bu ürün Prestij Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Far Cry 5 PS4 Oyun

İlk olarak Crytek’in 2004 yılında piyasaya çıkardığı Far Cry, 2005 yılında Ubisoft’a devredilir. Seri, Ubisoft tarafından devam ettirilir. 2008 yılına gelindiğinde Far Cry 2’nin yeni sürümü çıkar. Far Cry 2 gibi serinin diğer oyunları da açık dünya senaryosu olarak karşınızdadır. Far Cry, açık dünya senaryolarının önde gelenlerinden biridir. Diktatörlük kuran kötü karaktere karşı yaşanan ayaklanmayı anlatan bir hikayesinin olması sebebiyle hikaye sürükleyici bir hal alır. Kötü karaktere karşı yaşanan bu çatışma teması, serinin diğer oyunlarında ve Far Cry 4’te olduğu gibi Ubisoft Far Cry 5 PS4 oyununda da devam eder. Bu senaryonun önemli özelliklerinden biri de farklı dünyaları seçebilme imkanı sunmasıdır. Oyunu isterseniz bireysel, isterseniz arkadaşlarınızla birlikte keşfederek eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

  • Heyecan verici hikaye
  • Açık dünya senaryosu
  • 1080p çözünürlük

Ubisoft Far Cry 5 PS4 ile Heyecanlı Aksiyonlar

Ubisoft Far Cry 5 PS4 ile Heyecanlı Aksiyonlar

Amerika ve Amerika’nın Montana kentinin Hope kasabasında yeni şerif yardımcısı olarak başladığınız serüvende özgürlüğünüzü kazanmak için Eden’s Gate’e karşı direniş oluşturarak kasabayı kurtarmanız gerekir. Bunun yanı sıra açık dünya oyunu olduğundan dolayı size üç farklı senaryo sunulur. Bu senaryolar sayesinde, farklı yan görevler açarak yeni yerler ve bölgeler keşfedebilir, birçok ipucu elde edebilirsiniz. 3307216023197 koduyla sunulan ürün, farklı deneyimleri de beraberinde getirir. Yolculuğunuz sırasında orman, dağ ve nehirler arasında dolaşarak yeni tecrübeler kazanabilirsiniz. Hayatta kalmak için kaynak toplarken isterseniz klasik Amerikan tekne, kamyon, ATV ve otomobil gibi araçları da kullanabilirsiniz. Big Sky Country’de hava sahasında savaşa girebilmek için uçak kullanma imkanınız da vardır. Kullanabileceğiniz bu araçlar, yolculuk sırasında karşınıza çıkabilecek tehlikelere karşı sizi korurken, görevi güvenli bir şekilde bitirebilirsiniz.

Yüksek Performanslı Ubisoft Far Cry 5 PS4 Oyun Fiyatları

Yüksek Performanslı Ubisoft Far Cry 5 PS4 Oyun Fiyatları

Uzun süre oynama imkanı sunan Ubisoft Far Cry 5 PS4 oyun fiyatları tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Oyunun grafik çözünürlüğü 1080p olarak karşınıza çıkar. Bu yüzden canlı renk ve görüntü kalitesine uygun hareketliliğe ve ritme sahiptir. Ubisoft Far Cry 5 PS4 senaryosunun ritminin yüksek ve dinamik olması, sıkılmadan saatlerce oynayabilme imkanı verir. Harita editörü, oyunculara sonsuz yeni alan açma ve oynama imkanı verir. Bu sayede açık dünyayı tek dolaşabileceğiniz gibi dilediğiniz kişiyle birlikte farklı alanlarda gezerek uzun ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Uzak menzil için tüfek, bomba, yakın dövüş için beyzbol sopası, balyoz gibi silahları da kullanabilirsiniz. Oyunu sorunsuz yürütebilmek için cihazınızda minimum 50 GB boş bir alanınızın olması gerekir. Görüntü kalitesi olarak 720p, 1080i ve 1080p gibi yüksek çözünürlüklerden birini tercih edebilirsiniz.

Farklı Dünyalarda Uzun Soluklu Maceralar İçin Far Cry 5

Farklı Dünyalarda Uzun Soluklu Maceralar İçin Far Cry 5

Açık dünya oyunlarını deneyimlememiş veya önceden İnternet üzerinden alışveriş deneyimi bulunmayan müşteriler için yorumlar kısmı bulunur. Ubisoft Far Cry 5 PS4 oyun yorumlar kısmında oyunu deneyimleyen ve satın alan müşterilerin yazdığı yorumlardan ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Yorumlar kısmında aklınıza takılan sorulara cevap bulabilir, farklı deneyimleri okuyarak kendi deneyimlerinizi artırabilirsiniz. Oyun içerisinde oluşabilecek sorun ya da alternatifler için ipucu da bulabilirsiniz. Dikkat çeken grafik, ses gibi teknik ayrıntılara yine yorumlar kısmından ulaşabilirsiniz. Günlük rutinleri bir kenara bırakarak yeni deneyim ve aksiyonlar için ilham veren bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kendiniz için Ubisoft Far Cry 5 PS4 satın alabilirsiniz. Dilerseniz, 3307216023197 kodlu ürünü hediye alternatifi olarak da değerlendirebilirsiniz. Kullanım ve oynama rahatlığı sunan bu ürünü, Trendyol’dan bütçenize uygun bir şekilde kolaylıkla satın alabilirsiniz.