Ubisoft Far Cry 3 Xbox One Oyun

499 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ubisoft Far Cry 3 Xbox One Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blackbox Satıcı Ünvanı: İSMAİL EŞİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3002633382000001 Vergi Kimlik Numarası: 3810390718
    Bu ürün Blackbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Xbox One
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Far Cry 3 Xbox One Oyun

Video oyunları, günümüzdeki hemen her yaş grubunun ilgisini çeker. Oyun dünyasına yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Xbox One, ürünü deneyimleyen kişileri hayallerin ötesine taşır. Ürün kendi alanında yeni deneyimler yaşatır. Ubisoft Far Cry 3, birçok farklı kitleye hitap eder. Dövüş oyunları sevenlerin yoğun ilgisini görür. Tek kişilik oynanabilen seçenekler arasında yer alır. Gelişmiş özellikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran görsel detaylara sahiptir. İlgi alanları farklı olan kişileri de kendine çekmeyi başarır. Zamanı keyifli bir şekilde geçirmeye yardımcı olur. Yaratıcılık duygularını geliştirmeye de imkan tanır. Oyunlarda sınır tanımayan ve aksiyon sevenlerin tercihidir. Mevcut gerçekliğin farklı varyasyonlarını deneme şansı tanır. Strateji konusunda yetenekleri geliştirir. Verimli bir şekilde zamanı değerlendirmeyi sağlar. Karar verme yetisini güçlendirir. Yüksek çözünürlüğe sahiptir.

  • Yüksek ses ve görsel kalitesi
  • Yenilikçi detaylar
  • Gelişmiş özellikler

İlgi Çekici Ubisoft Xbox One Oyun Far Cry 3 Özellikleri

İlgi Çekici Ubisoft Xbox One Oyun Far Cry 3 Özellikleri

Far Cry 3, geliştirilmiş görsellik ve oynama deneyimi sunar. Modern platformda sorun yaşamadan çalışan bir teknolojiye sahiptir. Güncellenen versiyona sahip olan Far Cry 3 Xbox One, classic edition özelliği bulunur. Yeni başlayanlar için göz alıcı ayrıntılar sunar. Tek oyunculu görevlerle öne çıkar. Seri halinde devam eden oyunun 3. versiyonudur. Unutulmaz hikaye ve çılgın karakter seçeneklerine sahiptir. Derin ve zengin bir şekilde oluşturulan hikayede her türlü yönetim ve oynama akışı gerçekleştirilir. Aksiyon yüklü nişancı oyunu arayışında olan kişilere hitap eder. Memnuniyeti ve oynama deneyim kalitesini üst seviyeye taşır. Çeşitli silah ve patlayıcıların bulunduğu geniş skala ile kalitesini artırır. Birçok farklı ürün ile oynama fırsatı sunar. 2008 yılında çıkan Far Cry 2’nin devam oyunu olarak karşınıza çıkar. Yetişkinler için ideal bir oyundur.

Ubisoft Xbox One Oyun Far Cry ile Keyifli Zaman İmkanı

Ubisoft Xbox One Oyun Far Cry ile Keyifli Zaman İmkanı

Tehlikeli ve bilinmezliklerle belirlenen bir evrene sahip olan Far Cry 3, keyifli zaman geçirmeye destek olur. Dağlar, bataklıklar, çayırlar, beyaz kumsallar gibi birçok farklı lokasyon seçeneği bulunur. Farklı lokasyonlarda oynama fırsatı sunar. Ubisoft Far Cry 3 Xbox One oyun Rook adasını mevcut konsollara taşır. Adanın gizli sırlarını keşfetme ve meşhur hale gelen kötü adamlarından biri olan Vaas Montenegro ile savaşma şeklinde bir akışa sahiptir. Modern platformlarda ve konsollarda çalışır. Güncel ve yenilenmiş versiyonu beğeni toplar. Oyun içi satın alma opsiyonu bulunur. Tek oyunculu oynama deneyimi sağlar. Dualshock4 titreşim işlevi özelliğine sahiptir. HDTV ekran çözünürlüğü kalitesini artırır. Ubisoft Far Cry 3 Xbox One oyun yorumları, oyuncuların geri bildirimlerini görebilmenizi sağlar. Böylece ürün hakkındaki detaylara daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bütçe Dostu Ubisoft Xbox One Oyun Far Cry 3 Fiyatları

Bütçe Dostu Ubisoft Xbox One Oyun Far Cry 3 Fiyatları

Canlı renkler ile oynarken oyunun içindeymiş gibi gerçekçi bir his yaratır. Akıcı görüntüler ve kesintisiz eğlence şansına erişmenizi sağlar. Ses teknolojisi ile gerçekçi etkilerde bulunur. Teknik özellikleri de oyunu bir adım öne taşır. Yüksek teknolojik imkanlara sahiptir. Gelişen video oyunları arasındadır. Oyuncuların ilgisini çeken kaliteli bir üründür. Ekran çözünürlüğü 720P, 1080P seviyesindedir. Günün yoğunluğundan ve stresinden uzaklaşmaya yardımcı olur. Yetişkinlere özel olarak seri halinde devam eden ürün, görüntü ve ses kalitesini her seferinde bir üst seviyeye taşır. Yeni nesil oyunlar arasında yer alır. Böylece daha geniş bir kitleye hitap eder. İşlevsel olması sayesinde yaracılığı da besleyen bir etkisi vardır. Ubisoft Far Cry 3 Xbox One oyun fiyatları avantajlı seçeneklerle karşınıza çıkar. Siz de Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla ürüne sahip olabilirsiniz.