Ubisoft Avatar The Game Ps3

494 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ubisoft Avatar The Game Ps3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO ANTALYA Satıcı Ünvanı: TEKNO ANTALYA E-TİCARET İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836091172200001 Vergi Kimlik Numarası: 8360911722
    Bu ürün TEKNO ANTALYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teşhir

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Avatar The Game PS3

Ubisoft firması tarafından geliştirilen Far Cry oyun serisi piyasaya çıktığı ilk günden itibaren deneyimleyenler ve eleştirmenler tarafından büyük beğeni toplar. 2014 yılında The Game Award for Best Shooter ödülü ve 2015 yılında da BAFTA Games Award for Music ödülünü kazanan Ubisoft Far Cry 4 oyun dünyasında adından sık sık söz ettirir. Far Cry 4, birinci şahıs nişancı anlamına gelen First Person Shooter yani FPS, Sandbox ve Arcade türlerinde hikayeli bir aksiyon ve macera oyunudur. Aynı zamanda zengin açık dünya öğelerine sahip olan ürün, size sınırları kaldırılan, isteğe bağlı olarak değiştirilip şekillendirilebilen bir sanal dünya deneyimi sunar. Oyunu hem tek başınıza hem de co-op şekilde yani arkadaşlarınızla birlikte yapay zekaya karşı oynayabilirsiniz.

  • Çok oyuncu seçeneği
  • Açık dünya ögeleri
  • Zengin hikaye

Heyecan Verici Ubisoft Far Cry 4 Hikayesi

Heyecan Verici Ubisoft Far Cry 4 Hikayesi

Oyunculara heyecanlı bir deneyim sunan Ubisoft Far Cry 4 PS4 oyunu zengin bir hikayeye sahiptir. Siz, Himalayalar’da yer alan, gür ağaçlar ve karlı dağlara sahip Kyrat’a dönen Ajay Ghale’nin hikayesini yönlendirirsiniz. Baş karakterin amacı vefat eden annesinin son arzusunu yerine getirmektir. Ancak kısa bir süre içinde kendini Pagan Min’in baskıcı rejimini devirmek için çıkan bir başkaldırının içinde bulur. Pagan Min oyun dünyasında sık sık söz edilen kötü bir karakterdir. Kyrat’ı deneyimledikçe seçimleriniz maceraya yön verir. Her kararınız önemlidir, çünkü Kyrat’da geçirdiğiniz her saniye Ajay Ghale’nin hikayesini değiştirir. Kendi haritanızı yaratma ve diğer oyuncularla paylaşma imkanı sunan ürün, size aynı zamanda Golden Path isyanına katılmak ya da Kalinag savaşçı kabilesinin bir üyesi olmak gibi birçok konuda seçim yapma şansı verir.

Üstün Özellikleriyle Ubisoft Far Cry 4 PS4 Oyun

Üstün Özellikleriyle Ubisoft Far Cry 4 PS4 Oyun

10 kişiye kadar çevrimiçi katılım seçeneği sunan Far Cry 4, Dunia Engine 2 oyun motoru ile geliştirilir. Ürün, Sandbox, birinci şahıs nişancı, macera ve Arcade türleri içinde yer alır. Sandbox türü çizgisel olmadığı için oyuncuları hikaye anlatımı ile kısıtlamaz ve bu sayede rahat ve değiştirilebilir bir hikaye deneyimi sunar. Ürün geniş bir ekosisteme sahiptir, Ajan Ghale olarak kendinizi 6 tonluk fillerin sırtında bulabilir ve Himalayalar’ın nefes kesen manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Kyrat’ın karlı ve yüksek dağları, geniş ormanları ve iç savaş havası oyuncuları içine çeker. Oyunun ortalama oynama süresi 30 saattir. Sevilen kötü karakterlerden biri olan Pagan Min’e karşı ister tek başınıza isterseniz 10 kişiye kadar arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz. Kyrat’da her saniye başka bir hikayedir. 3307215793374 kodlu oyunu satın alabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Ubisoft Far Cry 4 PS4 Oyun Fiyatları ve Yorumları

Ubisoft Far Cry 4 PS4 Oyun Fiyatları ve Yorumları

Far Cry 4 PS4 fiyatları oyunun yüksek kaliteli özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. PlayStation 4 ile uyumlu ürün aynı zamanda yüksek optimizasyonu sayesinde size yüksek FPS sağlayarak macerayı doruklarda yaşatır. Saniyelik görüntü sayısı anlamına gelen FPS’in yüksek olması sayesinde Far Cry 4 size kusursuz bir oyun deneyimi sunar. Görsel olarak kusursuz bu oyunda kendi haritalarınızı yaratabilir ve eğer tercih ederseniz yarattığınız haritaları diğer oyuncularla da paylaşabilirsiniz. Far Cry 4 geniş açık dünyası ve zengin hikaye deneyimiyle öne çıkar. Ana hikayeye bağlı kalmak istemezseniz yan görevlerle Kyrat’ı keşfedebilirsiniz. Heyecanlı ve macera dolu bu oyun sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Dilerseniz yalnız dilerseniz arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz Ubisoft Far Cry 4 PS4 oyun fiyatlarını inceleyebilir, ürünü online alışverişin güvenli adresi Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Far Cry 4 PS4 kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.