TWOX 1 Adet Hgs Etiket Aparatı ((10.25cm) 3.3 En Yeni Hgs Lere Uyumlu

45 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3 Al 2 Öde
Kurumsal Fatura
49,90 TL
Kurumsal Fatura
66,90 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TWOX 1 Adet Hgs Etiket Aparatı ((10.25cm) 3.3 En Yeni Hgs Lere Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CMS OTO AKSESUAR Satıcı Ünvanı: MERT CAN ABAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3188293004800001 Vergi Kimlik Numarası: 0010760537
    Bu ürün CMS OTO AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 ADET OLARAK KARGO YAPILACAKTIR.. 3M çift taraflı 3 mm.kalınlığında çift taraflı bant kullanılmıştır. Asla düşme yapmaz. Etiketin yapışkanı sökmeden direk yerleştiniz.kagıtta fazlalık var ise makas ile alınız.yapıştırma yapmanıza gerek yok aparata .! ttoysworld üretici firmadır. Soguk veya Sıcak Havaya Dayanıklıdır. ÜRÜNÜMÜZ SAYESİNDE GEREK ARAÇ GEREKSE CAM DEĞİŞİMLERİNİZDE YENİDEN ETİKET ALMA DERDİNDEN VE PTT PROSEDÜRLERİNDEN KURTULMUŞ OLACAKSINIZ. MALUMUNUZDURKİ DİREKT OLARAK CAMA YAPIŞTIRMALARDA CAMINIZDA OLUŞAN BUHARLANMA VE ISI FARKLILIKLARI NETİCESİNDE ETİKETİNİZ YIPRANIR VE İŞLEV GÖSTERMEMEYE BAŞLAR VE TEKRARDAN ETİKET ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. ÜRÜNÜMÜZ SAYESİNDE TEK SEFERDE BU EKSTRA MASRAFLAR VE ZAMAN KAYBINDAN KURTULMUŞ OLACAKSINIZ.. Not:Ptt nin yeni çıkan Hgs etketine göre uyarlanmıştır.10.25 cm.3.30CM dir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Land Rover Range Rover
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver