Twix Sütlü Çikolata 50 gr Paket (25 Adet)

447,98 TL
(17,92 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Twix Sütlü Çikolata 50 gr Paket (25 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetSanal Satıcı Ünvanı: İBRAHİM AYDİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1120060698
    Bu ürün JetSanal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Twix içerisinde muhteşem bir krema yer alır
  • Krema etrafında nefis gofret ve gofret üzerinde sarılı olan enfes sütlü çikolata mükemmel bir atıştırmalıktır
  • Bir paket içerisinde 2 adet çubuk sarılı olan Twix mükemmel bir lezzettir
  • İçerisinde yer alan bol krema ve enfes çikolatasının lezzeti büyük küçük herkesin beğenisini topluyor
  • Aşırı tuzlu, şekerli ve yağlı besinlerden kaçınınız
Geri Bildirim Ver

Twix Sütlü Çikolata 50 g Paket (25 Adet)

Her yaştan kişinin sevdiği ve beğenerek tükettiği Twix çikolata, süt lezzetine sahip bir yiyecektir. Küçük ve pratik paket tasarımına sahip olduğundan dolayı yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Sıklıkla tüketilen atıştırmalık tatlı, hemen hemen herkes tarafından vazgeçilmezdir. Ayrıca göz dolduran dolgun yapısıyla şık sunum tabaklarınızı süsler. Nefis gofret taban üzerine karamel dolgulu olan atıştırmalığın dikkat çekici bu benzersiz lezzetine hiçbir renklendirici ve katkı maddesi katılmaz. Sütlü çikolata lezzetini taze bisküvi ile buluşturan bu gıda ürünü hafif yapıya sahip olmasıyla büyük beğeni toplar. Ayrıca ürünün her iklimlendirme koşuluna uyum sağlayan yapısı vardır. Bundan dolayı son tüketim tarihine kadar herhangi bir bozulma problemi görülmez. Bu ürünü birçok ortamda rahatlıkla tüketebilir, yoğun sütlü lezzeti ile unutulmaz tadını deneyebilirsiniz.

  • Doğal sütle üretim
  • Pratik atıştırmalık
  • Kaliteli içerik

Twix Sütlü Çikolata 50 g Paket (25 Adet) Özellikleri

Twix Sütlü Çikolata 50 g Paket (25 Adet) Özellikleri

Yoğun sütlü çikolatası ve taze lezzetiyle dikkat çeken Twix sütlü çikolata 50 g paket (25 adet) her yaş guptan insanın damak tadına uyabilen bir atıştırmalıktır. İdeal gramajı, ambalaj tasarımı ve benzersiz karamel dolgusu ile büyük beğeni alır. Kuzey Amerika’da hazırlanan bu gıda, özgün karamel rengiyle sofralarınızda kendini belli eder. Her zaman rahatlıkla ve güven içinde bu tatlı besini tüketebilirsiniz. Gıdanın paketli kutularda müşterilere gönderilmesi kullanım avantajı sağlar. Bu avantaj sayesinde müşterilere uzun süre herhangi bir sorun olmadan tüketim imkanı tanır. Bu gıda ürünü, tuzlu ve yağlı içeriği olmadığı için sağlık açısından güvenilirdir. Ürünün küçük alanlarda muhafaza edilmesini kolaylaştıran özelliği 50 g ağırlığına göre paket tasarımına sahip olmasıdır. Değişmeyen eşsiz lezzeti ve benzersiz rengi ile dikkat çeken ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Twix Sütlü Çikolata 50 g Paket (25 Adet) Fiyatı

Twix Sütlü Çikolata 50 g Paket (25 Adet) Fiyatı

Twix, sütlü lezzetiyle dikkat çeken bir atıştırmalıktır. Aynı zamanda hemen herkesin damak tadına uyan bir besindir. Hijyenik ve hava almayan sağlıklı ambalajı sayesinde uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli yapısını ve mükemmel tadını sürdürür. Katkı maddesi içermeyen formülü ile doğal bir tada sahiptir. 50 g gramajıyla ideal boyuttaki bu ürünü çantanızda ya da aracınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Twix özgün lezzetliyle ağızda unutulmaz bir tat bırakan yapısından dolayı sıklıkla tercih edilir. Kuzey Amerika’ya özgün olan karamelli çikolata içeriğinin mükemmel tadı ve hafif yapısı beğenilen özelliğidir. Küçükten büyüğe birçok kişi tarafından sevilen tadı ile ikramlık olarak da sunabilirsiniz. Lezzetiyle dikkat çeken eşsiz Twix sütlü çikolata 50 g paket (25 adet) fiyatı, ürünün tüm avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir.

Twix Sütlü Çikolata 50 g Paket (25 Adet) Yorumları

Twix Sütlü Çikolata 50 g Paket (25 Adet) Yorumları

Beğenilerek tüketilen Twix çikolata, lezzetli bir atıştırmalıktır. Ayrıca bu çikolatanın trans yağ içermemesi vücudunuza destek olur. Markanın bu ürünü, lezzetli bir şekilde açlığınızı bastırmak için ideal bir tercihtir. Bu lezzetin beğenilen özelliği, sütlü tadıdır. Oldukça lezzetli olan bu atıştırmalık, uzun bir süre ilk günkü kaliteli yapısını korur. Ayrıca hayli uzun ömürlü bir performans sergilemesinden dolayı bozulma ve şekerlenme olmadan rahatlıkla tüketebilirsiniz. Pratik atıştırmalık olan bu ürün açlığınızı bastırır. Eşsiz lezzetli tadı ile sizi orijinal dünyasında keşfe sürükleyen alternatif bir atıştırmalık çeşididir. Özgün tadıyla sizi yeni bir damak tadına davet eder. Gerçek müşteriler tarafından paylaşılan Twix sütlü çikolata 50 g paket (25 adet) yorumları kısmını Trendyol aracılığıyla okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.