Tutunabilir Kağıt Kılavuz Çizgili Yazı Tahtası Akıllı Kağıt Tahta 100×56 Cm

209,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  209,99 TL
%5 indirim
2 x  199,49 TL
398,98 TL
%7 indirim
3 x  195,29 TL
585,87 TL
%10 indirim
4 x  188,99 TL
755,96 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,99 TL

Ürün Bilgileri

Tutunabilir Kağıt Kılavuz Çizgili Yazı Tahtası Akıllı Kağıt Tahta 100×56 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AJANSTİME REKLAM HİZMETLERİ Satıcı Ünvanı: EYYUP BALTA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1390460574
    Bu ürün AJANSTİME REKLAM HİZMETLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100×56 Cm Boyutundadır.
  • Bant Kullanmanıza Gerek Yoktur.
  • Statik Tutunma Özellikli Yapıştırma Gerektirmez.
  • Duvara ,Cama,Tahtaya Uygulanır.
  • Mıknatıs gibi Tutunur.Yüzeye Zarar Vermez.
  • Nemli Bez yada Islak Mendil Kullanılmaz .
  • Beyaz Tahta Kalemleri Kullanılır.
  • Kuru Silme Yapılmalıdır.
  • Uygulamadan Önce Yüzeyin Tozunu Mutlaka Alınız.
  • ?Ürünler duvardan veya tahtadan sürekli olarak söküp takılacaksa kullanıma uygun değildir. Özellikle öğretmenlerin kullanımında sabit olarak uyguladıkları yüzeyde kalması gerekmektedir. Eğer sürekli olarak söküp takma işlemi olacaksa magnet bantlar ile ürünü tutturabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Ölçü 100 x 50
Geri Bildirim Ver

Tutunabilir Kağıt Kılavuz Çizgili Yazı Tahtası Akıllı Kağıt Tahta 100x56 cm

Okuma yazmayı yeni öğrenen çocukların sürekli tekrar yapmaları ve öğrendiklerini pekiştirmeleri gerekir. Bunun için yalnız okulda değil ev içerisinde de tekrar yapılır. Tutunabilir kağıt kılavuz çizgili yazı tahtası akıllı kağıt tahta 100×56 cm çocukların üzerinde pratik yapabileceği bir üründür. Dört kılavuz çizgisine sahiptir ve üzerinde pratikler yapılır. Tahta kalemi ile yazı yazılır, kuru silgiyle silinir. Bant kullanımına gerek olmadan statik tutunma özelliği sayesinde yüzeye tutunur. Tutunduğu yüzeye zarar vermez. İz ve yapışkanlık bırakmaz. Yüzeyden çıkarılmak istendiğinde kolaylıkla çıkar. Duvara, cama ve ahşap yapıştırılır. Uzun bir süre yapıştırılan yüzeyde kalır. Tek kullanımlık değildir, birden fazla farklı yüzeyde kullanılır. Evde kullanımı uygundur ve aynı zamanda okulda da kullanılır. Öğrencilerin ilgisini çeken bu ürünle pratik bir kullanım sağlayabilirsiniz.

  • Yüzeyde iz bırakmaz
  • Her yüzeyde tutunur
  • Takıp çıkarılabilir

Tutunabilir Kağıt Kılavuz Çizgili Yazı Tahtası Özellikleri

Tutunabilir Kağıt Kılavuz Çizgili Yazı Tahtası Özellikleri

100x56 cm boyutunda olan bu ürün, kolay kullanımı ile dikkatleri çeker. Arka kısmı şeffaftır ve bant kullanmadan yüzeye yapışır. Yüzeyden çıkarıldıktan sonra tekrar kullanıma uygundur. Özelliğini hemen kaybetmeden uzun bir süre kullanılır. Cam, ahşap veya duvarda kullanımı uygundur. Herhangi bir yüzeyde düşme yapmaz veya içten hava alıp şişmez. Güçlü bir statik özelliğe sahiptir. Öğretmenler okulda tahtaya yapıştırıp kullanır ve tebeşir kullanımına gerek duymaz. Tahta kalem ve kuru silgiyle aynı ürün tekrar kullanılır. Öğretmenler için pratik olmasıyla konforlu bir sınıf ortamı sağlanır. Aynı zamanda ev içinde de kullanımı uygundur. Kenarlarına değişik stickerlar ve magnetler takılarak eğlenceli bir görüntü oluşturulur. Tutunabilir kağıt kılavuz çizgili yazı tahtası akıllı kağıt tahta 100×56 cm kullananlar ürünün pratik kullanımından övgüyle bahsederler. Bu ürüne sahip olarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Pratik Tutunabilir Kağıt Kılavuz Çizgili Yazı Tahtası

Pratik Tutunabilir Kağıt Kılavuz Çizgili Yazı Tahtası

Evde kullanıma uygun olan ölçüleri ile yer kaplamayan tutunabilir kağıt kılavuz çizgili yazı tahtası akıllı kağıt tahta 100×56 cm yorumları dikkate alındığında, çocukların çalışmak istediği her yerde kullanabildiğini ve yüksek oranda verim aldıkları belirtilir. Hareketli ve sıkılgan çocuklar için sürekli yer değiştirmeye uygun olan bu ürün tekrar kullanılabilen bir şekilde üretilir. Duvardan sökülerek cam veya ahşap yüzeye takılabilir. Kalıntı veya yapışkan leke bırakmaz ve güvenle ev içindeki duvarlarda kullanılır. Ürünü çıkarttıktan sonra yüzeyin temizlenmesine gerek kalmaz. Ev içinde çocuk için eğlenceli bir çalışma köşesi hazırlanır ve ders çalışması için motivasyon artırır. Aynı zamanda okula henüz başlamamış olan çocuklar için evde pratiklere başlanır ve alıştırma yapılır. Bu ürünü isteğinize ve kullanacağınız yüzeye bağlı olarak birden fazla alarak yan yana yapıştırabilirsiniz.

Bütçe Dostu Tutunabilir Kağıt Kılavuz Çizgili Yazı Tahtası

Bütçe Dostu Tutunabilir Kağıt Kılavuz Çizgili Yazı Tahtası

Tutunabilir kağıt kılavuz çizgili yazı tahtası akıllı kağıt tahta 100×56 cm fiyatı ürünün kullanım şekline ve ölçülerine göre belirlenir. Küçük boyutlara sahip olduğu için küçük alanlarda rahatlıkla kullanılır. Toplam dört şeridi vardır ve çizgili olması ile düzenli yazı yazma alışkanlığı edinmeyi sağlar. Sadece yazı yazmak için değil resim çizmek ya da isteğe bağlı olarak farklı aktivitelerde de değerlendirilir. Kenarlarına değişik magnetler ile süslemeler yapılır. Çocukların dikkatini çeker ve diledikleri gibi yazıp çizebilecekleri bir sürü aktivite üretebilirler. Statik özelliğe sahip olması ile kullanımı pratiktir. Kolayca yapıştırılır ve yüzeyde iz bırakmadan çıkartılır. Tutunabilir kağıt kılavuz çizgili yazı tahtası akıllı kağıt tahta 100×56 cm satın alanların memnuniyet ile kullandığı bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile siz de sahip olabilirsiniz.