9
ErkekKülot kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Tutku Kadın Siyah Beyaz Gri 12 Li Paket Likralı Bato Külot

511 TL
(42,58 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.500 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
529,90 TL
Kargo Bedava
614,99 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
681,48 TL
Kargo Bedava
689,58 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tutku Kadın Siyah Beyaz Gri 12 Li Paket Likralı Bato Külot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEÇİSTE Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM ÖZDAĞ KÖKLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6740482902
    Bu ürün SEÇİSTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklamalar: Ürün
  • * Yerli üretimdir. * Sağlıklı ve hijyeniktir. * Çekmezlik sanfor testi yapılmıştır. * Yıkama ve bakım koşullarına uyarak uzun süre kullanabilirsiniz. * Orijinal etiketleriyle birlikte gönderilmektedir. * Üretiminde sağlığa zararlı kimyasallar kullanılmamıştır. * Özel ambalajdır. Kargo: Hafta içi saat 12:00'e kadar ki siparişi verilen ürün aynı gün kargoya teslim edilmektedir. Kargonuz elinize ulaştığında lütfen ürününüzü kapıda kontrol ediniz. BEDEN TABLOSU S M L XL XXL Kumaş İçeriği: Pamuk İADE ŞARTLARI: Ø Mevzuat gereği hijyen nedeniyle İç giyim ve Kozmetik ürünlerinde (İç giyim, iç giyim alt parçaları, külot, boxer, atlet, sütyen V.S) değişim ya da iade yapılamamaktadır. Ø Ayrıca müşterilerimize gönderdiğimiz ürünlerin tamamı hiç bir müşterimizden iade ya da değişim ile dönmüş, denenmiş, kullanılmış ürün değildir. Ø Ürün iadeleri Göndermeden önce bize mutlaka bilgi vermeniz ve biz ürünü size hangi kargo firması ile gönderdi isek o firma ile iade yapmanız gerekmektedir. Farklı kargo şirketleri ile gönderilen karşı ödemeli kargolar teslim alınmayacaktır. Ø Ürün iadelerinde ürünün satılabilirliği bozulmamış, Paketi yırtılmamış, ezilmemiş, koruma bantları sökülmemiş olması gerekmektedir. Toplu alımlar için '' Mağazaya Soru Sor '' kısmından iletişime geçebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver