Tutku Kadın Pembe 15'Li Paket Tutku 0635 %100 Pamuk Külot

474,99 TL
(31,67 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tutku Kadın Pembe 15'Li Paket Tutku 0635 %100 Pamuk Külot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DNG TEKSTİL Satıcı Ünvanı: ŞAHİNAZ TOKLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8480239125
    Bu ürün DNG TEKSTİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 Pamuk Modelin Ölçüleri: Boy: 1.78, Göğüs: 89, Bel: 64, Kalça: 92 Numune Bedeni: Standart(5 Beden)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Gümüş

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Tutku Kadın Pembe 15'li Paket Tutku 0635 %100 Pamuk Külot

Hem kadın hem de erkekler için uygun iç çamaşırı giymek oldukça önemlidir. Bu kıyafetlerden biri olan Tutku kadın pembe 15'li paket tutku 0635 %100 pamuk külot hassas cildi olan kişiler için ideal bir modeldir. Genellikle rahat kullanımından dolayı kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Kullanışlı ve %100 pamuk olmasıyla dikkat çeker. Esnek ve rahat yapısıyla vücudunuzu sıkmaz, iz bırakmaz ve kaşındırmaz. Küçük ve hafif yapısıyla zahmetsizce valizinizde taşıyabilirsiniz. Kaliteli ve yumuşak dokusundan dolayı beğeni toplar. Yıkanabilir olmasından dolayı birçok kişinin favorisidir. Ürün uzun zaman hijyenik kullanım rahatlığı sunar. Aşınma ve renginde solma olmayan bu model, 5 beden kişilere hitap eder. Bundan dolayı ideal bir içeriğe sahip olan bu modeli, herhangi bir problem yaşamadan yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

  • Pamuksu yüzey
  • Taşınabilir yapı
  • Yıkanabilir doku

Kaliteli Kadın Pembe 15'li Paket Tutku 0635 Pamuk Külot

Kaliteli Kadın Pembe 15'li Paket Tutku 0635 Pamuk Külot

Tutku pamuklu külot, kullanışlı ve kaliteli bir iç giyim kıyafetidir. 15’li olarak satılması kullanan kişilere ekonomik olarak avantaj sunar. Kıyafetin bu avantajı sayesinde uygun fiyatlara birden fazla iç giyim sahibi olabilirsiniz. Vücut için hijyenik ve pamuksu bir yüzeye sahiptir. Yıkanabilir yapısı ile oldukça büyük beğeni alır. Pamuksu yüzeyi ile bedeninize rahatsızlık vermez. Pembe rengi ile açık renkli kıyafetleriniz de belli olmaz. Her vücut yapısı için kullanılabilen bu ürün, alerjiye yol açmaz. %100 pamuk olan yüzeyi ile sizi her anlamda memnun eder. Kaliteli ve kullanışlı tasarımıyla birçok kişinin sıklıkla kullandığı bir çeşittir. Esnek ve rahat yapısı olduğu için sizi hayatın akışından koparmaz. Kullanışlı, kaliteli ve pratik yapısı olan bir iç giyim kıyafetinize ihtiyacınız var ise markanın bu ürününü inceleyebilirsiniz.

Kadın Pembe 15'li Paket Tutku 0635 %100 Pamuk Külot Fiyatı

Kadın Pembe 15'li Paket Tutku 0635 %100 Pamuk Külot Fiyatı

Kaliteli yapısı olan Tutku kadın pembe 15'li paket tutku 0635 %100 pamuk külot kullananlar modelin rengi ve esnek yapısından dolayı tercih ederler. Vücut yapısı fark etmeden herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle hassas cilde sahip olanların vazgeçilmez iç giyim kıyafetidir. Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla öne çıkan bu külotu dilediğiniz zaman 30 derecede yıkayabilirsiniz. 15’li paketinde yer alan pembe renkli ürünler, bu yıkama sayesinde uzun süreler size kullanım olanağı sağlar. Pembe rengi olan bu modeli, istediğiniz kıyafetin içinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Yıkanabilir olduğu için kokusuz içeriğe sahiptir. Pratik giyim tasarımı olan Tutku kadın pembe 15'li paket tutku 0635 %100 pamuk külot fiyatı, ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Oldukça kullanışlı olan bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Tutku Kadın Pembe 15'li Paket %100 Pamuk Külot Yorumları

Tutku Kadın Pembe 15'li Paket %100 Pamuk Külot Yorumları

Pratik yapılı, kullanışlı tasarımıyla 15’li paket halinde olan külot, istediğiniz zaman kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Kullanışlı içeriği ve pamuk yapısı ile dikkat çeker. Kokusuz ve kimyasal içermeyen kumaş yapısıyla alerjisi olan müşteriler için avantaj sağlar. Bu avantajı sayesinde ürünü, vücudunuzda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Her tip vücut yapısı için rahatlıkla kullanılabilir. 15’li olan pakette yer alan bu külotların yıkanabilir olması, uzun süre boyunca kullanabilmeyi mümkün kılar. Pamuktan üretildiği için sizi rahatsız etmez. İsterseniz siz de bedeninize bir iz bırakmayan Tutku kadın pembe 15'li paket tutku 0635 %100 pamuk külot yorumları kısmına göz gezdirebilirsiniz. Böylece bu yorumlar sayesinde ürün hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmak mümkündür. Dikkat çeken bu külodu, cazip fiyat avantajı ile değerlendirebilir, Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.