4
Kutu ve Ambalaj Malzemesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Tuşla Gelsin A Kalite Balonlu Eşya Koruma Naylon Patpat 100cmx 50 M Pat Pat - Ambalaj Pıtpıt 50 m2 30gr

374,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tuşla Gelsin A Kalite Balonlu Eşya Koruma Naylon Patpat 100cmx 50 M Pat Pat - Ambalaj Pıtpıt 50 m2 30gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuslagelsin com Satıcı Ünvanı: EFIRSAT MOBİLYA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325110240600001 Vergi Kimlik Numarası: 3251102406
    Bu ürün Tuslagelsin com tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İçeriği: 100x50 mt Balonlu naylon patpat ambalaj malzemesi. Tamamen orijinal ve şeffaf ham maddeden üretilmiştir. Kesinlikle koku içermez

Ürün Özellikleri

  • Ölçü 100 x 50
  • Paket İçeriği Tekli
  • Ürün Tipi Patpat
Geri Bildirim Ver

Tuşla Gelsin Balonlu Naylon Pıtpıt Patpat 50 gr 3 Kat 100 cm x 50 metre

Son dönemlerde e-ticaret, insanların hayatında oldukça önemli yere sahiptir. Her gün pek çok insan internet üzerinden ihtiyaçlarını karşılar. Satın almak istediklerini ürünü satan bir site bulmaları yeterlidir. Ödeme işlemi yapıldıktan sonra geriye kalan tek şey, siparişinizin elinize ulaşmasını beklemektir. Ancak bazen taşıma esnasında siparişinize zarar gelebilir. Bunun gibi durumları engellemek için işletmeler Tuşla Gelsin balonlu naylon pıtpıt patpat 50 gr 3 kat 100 cm x 50 mt kullanırlar. Bu ürün, satın alınan ürünleri darbelere, tozlanmaya ve ezilmelere karşı korumak için özel olarak üretilir. 3 katlı yapısı sayesinde hava yastığı olur. E-ticaretle uğraşan kişilerin ve kurumların bu ürünü kullanması oldukça önemlidir. Sattığınız ürünlere tam koruma sağlayarak sağlam bir şekilde müşterinize ulaşmasını sağlar.

  • 3 katlı tasarım
  • Tam koruma
  • Çeşitli kullanım alanları

Tuşla Gelsin Balonlu Naylon Pıtpıt Patpat 50 gr Özellikleri

Tuşla Gelsin Balonlu Naylon Pıtpıt Patpat 50 gr Özellikleri

Balonlu naylon, içerisinde hava kabarcıkları bulunan naylon sarmaldır. İki tane polietilen film tabakasının ortasında balondan bir kat oluşturularak üretilir. Genellikle ambalaj malzemesi olarak kullanılır. Sarıldığı ürünlerin etrafında hava yastığı görevi görerek tam koruma sağlar. Bu ürün, LDPE birinci kalite orijinal ham maddeden üretilir. Temiz ve şeffaf bir renge sahiptir. Bu özelliği sayesinde sardığınız ürünün hangi ürün olduğunu görebilirsiniz. Böylece göndermeniz gereken siparişlerinizi karıştırmazsınız. Model, aynı zamanda uzun süreli kullanıma elverişlidir. 100 cm eninde ve 50 metre uzunluğundadır. Kullanışlı boyutu sayesinde her eşyayı kolaylıkla sarmanıza imkan verir. Taşıması oldukça kolay olan ürün, 50 gr ağırlığındadır. Pürüzsüz kenar kesimine sahip olmasıyla dikkat çeker. Farklı alanlarda farklı avantajlar sağlamasıyla çok yönlüdür. E-ticarette kullanımı dışında, taşınma işlemlerinde de sıklıkla kullanılır. Yalıtımda kullanılması ile ilgi çeker.

Balonlu Naylon Pıtpıt Patpat 50 gr 3 Kat Avantajları

Balonlu Naylon Pıtpıt Patpat 50 gr 3 Kat Avantajları

Baloncuklu ambalaj naylonu, kullanım amacına göre farklı avantajlar sağlayan bir üründür. Kırılacak ürünlerin kargolanması işleminde sıklıkla kullanılır. Aynı zamanda eşya taşıma sürecinde de size avantaj sağlar. Özellikle pek çok kırılgan eşyanın bulunduğu mutfağı toparlamak, stresli bir iş gibi görünebilir. Tuşla Gelsin balonlu naylon pıtpıt patpat 50 gr 3 kat 100 cm x 50 mt yorumları memnuniyet bildirir. Bu malzeme, hava kabarcıklı olan bölümü sayesinde, sarıldığı ürünü dış etkenlere karşı korur. Tüm mutfak malzemelerinin en etkili biçimde korunmasını sağlar. Bu özelliği sayesinde evinizi taşımak daha kolay hale gelir. Bu model aynı zamanda mobilyalarınızın taşınmasında da kullanılabilir. Bu sayede mobilyaları çiziklerden ve kırılmalardan korumak mümkündür. İnce bir yapıya sahip olduğu için fazla yer kaplamaz. Farklı kullanım alanlarına sahip olan ürün, birçok avantaj sağlar.

Cazip Naylon Pıtpıt Patpat 50 gr 3 Kat 100 cm x 50 mt Fiyatı

Cazip Naylon Pıtpıt Patpat 50 gr 3 Kat 100 cm x 50 mt Fiyatı

Tuşla Gelsin balonlu naylon pıtpıt patpat 50 gr 3 kat 100 cm x 50 mt fiyatı, ürünün sağladığı bütün avantajlar düşünülerek belirlenir. Eşyaları ezilmelere, darbelere ve tozlanmaya karşı korur. Yapımında kullanılan kaliteli hammadde sayesinde tam koruma sağlayan bir yapısı vardır. 3 katlı olması ile sarıldığı ürünlerin etrafında hava yastığı görevi görür. Farklı alanlarda kullanılabilmesi, ürünü ön plana çıkarır. Bazı kampçılar, ürünü yalıtım amaçlı kullanabilir. Sıcak havayı içeride tutan yapısı sayesinde uyku tulumu olmayan kampçıları sıcak tutar. Sert zeminlerin üzerine serildiğinde yumuşak bir oturma alanı sağlar. Konfor seviyenizi yükselten oldukça kullanışlı bir üründür. Elektrikli aletleri koruma konusunda öne çıkar. Evinizde nadiren kullandığınız elektrikli aletler bulunabilir. Baloncuklu ambalaj sayesinde bu aletleri ideal biçimde saklayabilirsiniz. Farklı alanlarda avantaj sağlayan ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.