Turkuvaz Kitap Kalp / / Iskender Pala

219,30 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,91 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
225,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
235,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Turkuvaz Kitap Kalp / / Iskender Pala

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsikitap Satıcı Ünvanı: BAŞARIRLAR YAYIN DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0146087294800001 Vergi Kimlik Numarası: 1460872948
    Bu ürün Hepsikitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalp / / Iskender Pala

Ürün Özellikleri

  • Yazar İskender Pala
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Turkuvaz Kitap 497961 Kalp - İskender Pala

Turkuvaz Kitap Kalp İskender Pala, kalp ve aşkın arasındaki bağlantıyı farklı şekillerde anlatmıştır. Sayfalar geçtikçe okuyucuyu daha çok kendine bağlayan bu kitap, ünlü yazar İskender Pala tarafından yazılmıştır. Divan Edebiyatı için yaptığı çalışmalarla tanınan İskender Pala, diğer kitaplarında olduğu gibi Kalp ‘te de okuyucuyu düşünce boşluğuna çekmiştir. Kalbin işlevleri, kalbe yapılması ve yapılmaması gerekenler farklı başlıklarla okuyucuya aktarılmıştır. Genel olarak, kalbin fiziksel işlevlerinin dışında, ruha olan etkisinin bilinmeyen yönleri, İskender Pala’nın Kalp adlı kitabında anlatılmıştır. Kitabın basımını Turkuvaz Kitap Yayıncılık üstlenmiştir. Turkuvaz Kitap İskender Pala Kalp kitabında insan kalbi, renkten renge giriş, kararsızlık, durmadan dönüşüm ve değişim olarak tanımlanır.

  • Hamur tipi: 2. Hamur
  • Basım yılı: 2019
  • Roman türü: Aşk ve Romantik kurgu

Turkuvaz Kitap Kalp Romanının Basım Özellikleri Nelerdir?

Turkuvaz Kitap Kalp Romanının Basım Özellikleri Nelerdir?

Turkuvaz Kitap İskender Pala Kalp kitabı sayfalarının hamur tipi 2. Hamurdur. Turkuvaz Kitap yayınevi tarafından basılan bu kitap 1.Basım olarak satışa sunulmuştur. Turkuvaz Kitap İskender Pala Kalp, 13,5 x 19,5 ebatlarındadır. Derin bir araştırmanın ürünü olan Kalp, farklı başlıklar altında insan kalbinin her ayrıntısını okuyucuya aktarmıştır. İskender Pala, kitabın okuyucularının insan kalbine farklı bir gözle bakmasını sağlamıştır. 2019 yılında ilk basımı gerçekleşen yazarı İskender Pala olan Kalp, okuyucular tarafından tam not almıştır. Turkuvaz Kitap İskender Pala Kalp kitabı, Kalp Külliyatı, Kalp Muhteviyatı ve Kalp Spektrumu olarak üç bölümden oluşan kitabın içinde bulunan farklı başlıklar altında birçok yazıdan oluşmuştur. Kitabın farklı bölümlerden ve kısa cümlelerden oluşması okunmasını kolaylaştırmış ve akıcılığı sağlamıştır.

İskender Pala’nın Romanı Kalp ‘in Konusu Nedir?

Kalp üzerine İskender Pala tarafından yazılan bu kitap kalbi üç farklı bölümde incelemiştir. İlk bölüm, “Kalk Külliyatı” bölümüdür. Bu bölümde yazar, kalp ile ilgili sorguladığı her şeye değinir. Bu noktaları kısa hikayeler ve metinlerle okuyucuya aktarır. İkinci bölüm ise “Kalp Muhteviyatı 'dir. Bu bölümde yazar, insanların kalbine neyin iyi geldiğini ve kalp için nelerin yapılması gerektiğini anlatmıştır. Turkuvaz Kitap Kalp İskender Pala ‘ya ait olan kitabın üçüncü bölümü ise “Kalp Spektrumu” bölümüdür. Bu bölümde ise yazar, kalbe neyin kötü geldiğini ve kalp için nelerin yapılmaması gerektiğini anlatır. Her bölüm, yazarın kendi bakış açısı ve düşünceleriyle yazılmıştır. Kalp ile ilgili her ayrıntıya öznel yargılarla değinilen Turkuvaz Kitap İskender Pala Kalp kitabı okuyucuyu derin düşüncelere yönlendirir.

İskender Pala Tarafından Yazılmış Kalp Romanı Kimlere Hitap Eder?

Turkuvaz Kitap İskender Pala Kalp, her okuyucuyu farklı düşüncelere iten bir kitaptır. Bu sebeple, net bir hedef kitlesi bulunmaz. Turkuvaz Kitap İskender Pala Kalp kitabı, Türkçe olarak yazılmış ve aynı şekilde basılmıştır. Kitabın farklı dillere çevirileri henüz bulunmuyor. İskender Pala ‘nın yazmış olduğu kitapları okuyan herkes Kalp ’i de sevecektir. Turkuvaz Kitap, Kalp her yaş kesimine hitap edecek bir içeriğe sahiptir. Genellikle okuyucuların kitapla ilgili çıkarımları farklı olsa da kitap okuyucularından tam not almıştır. Turkuvaz Kitap İskender Pala Kalp fiyatı, 7’den 70’e tüm kitapseverlerin bütçesini sarsmayacak ve kolaylıkla edinebilecekleri bir miktardadır. Kitabı okuyan ve kitap hakkında fikirlerini paylaşan okuyucuların yorumlarına Turkuvaz Kitap İskender Pala Kalp yorumları bölümünden ulaşabilir ve kitapla ilgili bilgi edinebilirsiniz. Trendyol üzerinden hızlı ve güvenilir kargo avantajlarıyla, Turkuvaz Kitap yayıncılığının sunduğu İskender Pala’ya ait olan Kalp ‘e kolaylıkla ulaşabilirsiniz.