9
Dünya Edebiyatı kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (73)
450 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
78,96 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
79,95 TL
4. Ürüne 20 TL İndirim
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
42,40 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz/dostoyevski

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumarbaz/Dostoyevski

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Dostoyevski
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz - Dostoyevski

İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz/Dostoyevski baskı kalitesi, sürükleyici anlatımı ve konusuyla okuyucuların ilgisini çeker. Dünyaca ünlü yazarın kaleme aldığı romanda bir nebze de olsa kendisini anlattığı düşünülür. Kumar borcu nedeniyle eseri kısa bir zaman içerisinde tamamladığı söylenir. Ana karakter olan Aleksey İvanoviç, okuyucuyu kartların ve ruletin dünyasına sokar. Klasikleşen birçok eserin yazarı olan Fyodor Mihayloviç Dostoyevski’nin farklı üslubu ve kara mizahı romanda net bir şekilde hissedilir. Hayali bir kasaba olan Roulettenburg’a dünyanın farklı yerlerinden gelen kumarbazların öyküsü etkili ve sürükleyici bir şekilde anlatılır. Aleksey İvanoviç’in kumara olan düşkünlüğü ve bu uğurda ödediği bedeller irdelenir. Siz de sahip olduğu özelliklerle klasikleşen romanlar arasında yerini alan bu eseri kütüphanenize kazandırabilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Usta bir kalem
  • Takdir edilen baskı kalitesi

İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz/Dostoyevski Yorumları

İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz/Dostoyevski Yorumları

İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz/Dostoyevski yorumları seçilen konunun ve etkileyici anlatımın başarısı üzerinde yoğunlaşır. Roman, ana karakterler olan Aleksey İvanoviç’in gözünden anlatılır. Karakterin düşüncelerinin ve yaşadıklarının okuyucuya başarılı bir şekilde hissettirilmesinin önemli nedenlerinden biri de benimsenen öznel anlatımıdır. Aleksey İvanoviç’in Polina’ya olan aşkı ve bu uğurda yaptıkları okuyanlar tarafından etkileyici bulunur. Ancak kahramanın kumarla tanışması da Polina'nın ondan yardım istemesiyle birlikte gerçekleşir. Sonraki süreçte ise kumar oynama alışkanlığı bir tutkuya dönüşür ve bunu yenmek için mücadele verir. Kumarbaz anlatım özellikleriyle realist yaklaşıma yakındır. Dostoyevski'nin kendi yaşamının yaklaşık 10 yıllık sıkıntılı bir dönemini, kaleme aldığı esere yansıtması bu değerlendirmeyi destekler. Siz de ilgili roman sayesinde zararlı alışkanlıkların insan yaşamı üzerinde yarattığı sorunlara ve gelgitlere şahitlik edebilirsiniz.

İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz ve Anlatım Başarısı

İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz ve Anlatım Başarısı

Dostoyevski Kumarbaz gerçek dışı ve hayali öğeler yerine gözlem gücüne dayanan bir bakış açısıyla anlatılır. Benimsenen yazım prensibi sayesinde esere realist, topluma ve dış dünyaya dönük bir misyon kazandırılır. İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz/Dostoyevski kullananlar yapılan bu çıkarım doğrultusunda yazarın romana kendi hayatından notlar bıraktığı düşüncesine kapılır. Kumar alışkanlığı yüzünden karşı karşıya kalınan problemler objektif bir şekilde okuyucuya aktarılır. Hayatın içerisinde var olan olumlu duygulara karşı olumsuz duyguların da önyargısız ve net bir şekilde ifade edilmesi eseri cazip hale getirir. Dostoyevski'nin anlattığı dönemin sosyal hayatına ilişkin ayrıntılara yer vermesi bir diğer ayırt edici özelliktir. Yazarın verdiği ayrıntılar ışığında Fransız, Rus ve İngilizlerin portresi de çıkarılır. Siz de farklı kazanımlar elde etmenizi sağlayan bu roman sayesinde genel kültürünüzü geliştirebilirsiniz.

İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz/Dostoyevski Fiyatı

İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz/Dostoyevski Fiyatı

Kumarbaz kitap konusu ve anlatım tarzı noktasında sahip olduğu özelliklerle dikkat çeker. Bunun yanı sıra İş Bankası Kültür Yayınları'nın bu eseri kaliteli bir şekilde okuyucuyla buluşturması da önemli bir ayrıcalıktır. Romanı orijinal dili olan Rusçadan Türkçeye çeviren isim ise Koray Karasulu’dur. Çeviri ve baskı kalitesine karşı talep edilen İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz/Dostoyevski fiyatı oldukça ekonomiktir. Belirlenen uygun fiyat sayesinde roman farklı bütçelere sahip müşteriler tarafından satın alınır. Okunması gereken edebiyat eserleri arasında yer alan kitabın makul bir fiyatla piyasaya sürülmesi önemli bir avantajdır. Kitap anlatım tarzı, realist bakış açısı ve yazarın güçlü kalemi nedeniyle okuma listelerine eklenir. Siz de sahip olduğu niteliklerle ön plana çıkan bu romanı satın almak için online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’u tercih edebilirsiniz.