koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
8.9
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
53,55 TL
Kurumsal Fatura
51,49 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Bu Ses De Ne?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iykivar Satıcı Ünvanı: İYKİVAR GRUP REKLAM PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483102309700001 Vergi Kimlik Numarası: 4831023097
    Bu ürün iykivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 300 adet sipariş verilebilir. 300 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu Ses De Ne?

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Daniel Defoe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI Bu Ses De Ne?

Bu Ses de Ne? kitabı, çocukları macera ve cesaret dolu bir yolculuğa çıkarır. Korku ile başa çıkmayı öğretici bir yönü de vardır. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan kitap, okul öncesi dönemdeki çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Kitap içerisindeki resimler, çocukların dikkatini çekecek şekilde tasarlanmıştır. Bebe Porsuk ve Bebe Tavşan karakterlerinin başından geçen bir olayı konu alan bu masal, çocuklara farklı bakış açıları kazandırmayı amaçlar. Olay örgüsü ve merak uyandıran anlatımı ile Bu Ses de Ne?, hitap ettiği yaş grubundaki çocukların tekrar tekrar dinlemek isteyecekleri bir masaldır. Çocukların küçük yaştan itibaren kitaplar ile ilişki kurmasını isteyen eğitimciler ve ebeveynler tarafından tercih edilebilir.

  • Sayfa Sayısı: 24
  • Yazar: Stephanie Moss
  • Çeviren: Anıl Ceren Altunkanat

Bu Ses De Ne? Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI Bu Ses De Ne? Fiyat

Bu Ses de Ne? kitabının konusu Bebe Porsuk ve Bebe Tavşan arasında geçer. İki karakter bir ses duyar. Bu ses, ormanın derinliklerinden gelmektedir. Bebe Tavşan ve Bebe Porsuk sesin tam olarak ne olduğunu ve nereden geldiğini bilmemektedir. Bebe Tavşan gelen sesten korkar ve aklına ürkütücü düşünceler gelir. Bebe Porsuk ise ses karşısında meraklanır. Cesur bir şekilde sesin kaynağını ve nedenini öğrenmek ister. İki karakterin duydukları sese karşı tepkileri farklı olsa da sonunda bu gizemli durumu çözmeye karar verirler. Yolculukları da böylece başlar. Bu ses de ne? kitap olarak okul öncesi çocuklar için hazırlanmış resimli eserler kategorisinde yer alır. İçerisinde çocuklar için çok fazla öğretici öge barındıran bu masal, ilgi çekici anlatımı ile merak uyandırmayı da başarır.

Bu Ses De Ne? Kitabının Yazarı Kimdir?

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Bu Ses de Ne? kitabının yazarı Stephanie Moss’tur. İngilizceden çevrilen kitabın orijinal adı “What’s That Noise?”dur. Yazar, çocuklar için kaleme aldığı resimli kitapları ile tanınır. Bu Ses de Ne? dışında; 10 Küçük Maymun, İşte Ben! ve Peşimdeki Canavar isimli kitapların da sahibidir. Okul öncesi çocuklar için resimli ve kısa masallar yaratan yazar, gençlik öyküleri de kaleme almaktadır. Çocukların hayal dünyasını geliştiren eserlerini canlı görseller eşliğinde sunan Moss; sade dili, ilgi çekici kurgusu ve öğretici ögeleri kurguya gizlemeyi başaran yaratıcılığı ile öne çıkar. Orijinal dilinden Türkçeye çevrilen ve Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan eser, yoğun ilgi ile karşılanmıştır. Çok kez basılan eserleriyle yazar, hitap ettiği yaş grubunun dikkatini çekmeyi başaran bir isimdir.

Bu Ses De Ne? Kitabını Kimler Almalıdır?

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Bu Ses de Ne? yorumları arasında çok sayıda memnuniyet ifadesi yer alır. Kitap, ebeveynleri hem içerik hem de görsellik açısından memnun etmeyi başarır. Ebeveynler, çocuklarının masalı ilgi ile dinlediğini ve resimlerine bakarak bir hayli zaman geçirdiğini dile getirir. Henüz okula başlamamış çocuklar için ideal olan bu eser, fiziksel özellikleri ile de beğeni kazanır. Kuşe kâğıda basılı olan kitap, yüksek kalitesi sayesinde kolay kolay yıpranmaz. Böylece uzun süreler boyunca tekrar tekrar okunabilir. Ebeveynlerin kitap hakkında fikirlerini Trendyol’daki ürün sayfasının değerlendirmeler bölümünden okuyabilirsiniz. Dilerseniz hemen ardından bu keyifli ve öğretici eseri Trendyol’un avantajlarından yararlanarak uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Siparişiniz kısa sürede adresinize teslim edilir ve böylece siz de online alışverişin keyfini sürebilirsiniz.