Turkishcare Doğal Kabak Lifli Bal Ve Sütlü Sabun 120 gr 1 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Turkishcare Doğal Kabak Lifli Bal Ve Sütlü Sabun 120 gr 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Balın hücre yenileyici özelliğiyle, sütün sıkılaştıran ve nemlendiren özellikleri bu sabunda buluştu. Cildiniz temizlenirken canlansın. Yaşlanma etkilerine kimse karşı koyamaz fakat bu süreci geciktirebiliriz. Ballı sütlü sabun bu konuda size destek verecek, işinizi kolaylaştıracaktır. Doğal kabak lifi üzerine dökülen %100 doğal gliserinli sabunlar banyoda kullanım kolaylığı sağlar. Masaj etkisiyle bir çok konuda cilde olumlu katkı sunar. Kan dolaşımını düzenleyerek cildin daha canlı daha parlak görünmesine yardımcı olur. Pratiktir. Uzun yolculuklarda taşıma kolaylığına sahiptir. El, ayak ve tüm vücut için kullanıma uygundur. Tüm cilt tipleri için uygundur. Kullanım şekli: Öncelikle kabak lifini sıcak suda iyice yumuşatıp dairel hareketlerle vucudunuza masaj yaparak uygulayınız. Peeling etkisi ile ölü deriyi atar kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Önemli: Lütfen iyice ıslatıp yumuşatarak fazla baskı uygulamadan hafifçe uygulayınız. Hassas ciltler özellikle dikkatli kullanmalıdır.
Geri Bildirim Ver

Doğal Kabak Lifli Bal ve Sütlü Sabun ile Mutluluk Avuçlarında

Turkishcare Doğal Kabak Lifli Bal ve Sütlü Sabun 100 gr (1 Adet) SP-24 doğal kabak lifli sabun sivilce gibi sorunlarda; sahip olduğu içeriğe, yoğunluğuna ve kullanım sıklığına göre cilt üzerinde farklı etkilere neden olabilir. Cilt temizliği ve sorunlarını ve egzama problemlerine çözüm getiren ürün tavsiye edilen uygulama şekliyle yapılması oldukça önemlidir. Gün geçtikte genişleyen sabun sektöründen doğru ürün seçimi yapmak hayli zaman alabilir. Kabak lifli ballı sabun kullananlar sunmuş olduğu etki derecesiyle kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. Hem kaliteli hem de güvenli olan lifli ballı sabun çeşitleri üzerinden alışveriş yaptığınızda etki derecesi yüksek kullanışlı ürünlere ulaşmış olursunuz. Gün içerisinde sıklıkla kullanılan bu ürün hastalıklara neden olacak virüsler ile temasınızı engelleyerek, daha korunaklı bir yaşam fırsatı sağlar. Doğal kabak lifli sabun içerisinde barındırmış oldukları antibakteriyel özellikler nedeniyle hassas ciltler üzerinde sık kullanımda dikkatli olunmalıdır. Tahrişin yaşanmaması için kullanım sıklığı azaltılabilir ya da ballı olan sütlü sabun ürünleri arasından tercih yapılabilir.

  • Antibakteriyel
  • Doğal
  • Kaliteli

Turkishcare Kabak Lifli Sabun Faydaları

Turkishcare Kabak Lifli Sabun Faydaları

Günlük hayatın temposu içerisinde insanlarla olan etkileşim oldukça fazladır, sıklıkla temas edilen alanlara dokunmadan önce kabak lifli ballı sabun kullanmak oldukça önemlidir. Hem kabağın faydalarından hem de süt sabunun faydalarından aynı anda yararlanmak için kabak lifli ballı sütlü sabun kullanabilirsiniz. Hem saç hem de cilt için uygundur. Çoklu ürün seçeneklerinin yanı sıra cebinizde, çantanızda ya da çalışma alanlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün boyutları da bulunmaktadır. Sık sık kullandığınız alanlarda ve evde veya işyerinde lifli ballı sabun kullanarak kendinizi ve sağlığınızı koruyabilirsiniz. Birçok virüs ve bakteri türünden korunmak için belli başlı temizlik yöntemleri bulunsa da en etkili yöntem kabak sabunu kullanımdır. Sabun kullanımı da el temizliğinde tercih edilen diğer bir hijyen aracadır, fakat kullanılan sabunlar antibakteriyel olmadığı zaman ürünlerin bakterilere karşı öldürücü özelliği azalmaktadır.

Turkishcare Kabak Lifli Sabun Özellikleri

Turkishcare Kabak Lifli Sabun Özellikleri

Cildi temizler, ışıltı katar ve daha canlı bir görünüm elde etmenizde oldukça işe yarar. Defne sabunu yüze kullananlar içerisinde bulundurduğu %60’lık antibakteriyel oranıyla diğer zararlı mikroorganizmaların da vücuda girişini engellediğini ifade etmişlerdir. Fakat daha sert özellik gösteren virüsler üzerinde hiçbir dezenfektan etkili olmayabilir. Polyomavirus ve norovirüs bu virüs çeşitlerine örnek olabilir. Günlük hayatta hemen hemen herkes AVM’ler, asansörler, ortak lavabo alanlarını kullanmaktadır. Kişilerin sıklıkla temas ettiği bu alanlardan en iyi şekilde korunmak için doğal kabak lifli sabun günlük kullanım el seçeneğini kullanabilirsiniz. Temas sağladığınız her alanda ellerinizi yıkama ya da sabunlama eyleminde bulunamazsınız, bu gibi durumlarda hem pratik hem de etkili temizlik yapabilmek için dezenfektan kullanımı tercih edebilirsiniz. Toplu kullanım alanlarına temas ettiğinizde dikkat etmeniz gereken başlıca noktalardan bir tanesi de ellerinizi yüz çevrenize götürmemeniz gerektiğidir, yüzünüzle temas etmeniz gereken durumlarda dezenfektanınızı ellerinize sıkın ve ardından işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Turkishcare Kabak Lifli Sabun Fiyatları

Turkishcare Kabak Lifli Sabun Fiyatları

Doğal kabak lifli sabun egzama kullanım sırasında en fazla 10 saniyenizi alır. Kabak özlü sabununu yüzünüze sürdükten sonra avuç içlerinizi güzelce ovaladıktan sonra ellerinizin üstünü ve parmak aralarınızı da güzelce ovalamanız gerekmektedir. Turkishcare doğal kabak lifli bal ve sütlü sabun 100 gr (1 adet) yorumları Tremdyol'da yer almaktadır, bu yorumlardan hareketle ürünü değerlendirebilir ve satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.