Turkcell Vınn Wifi 4.5g Modem Mw40v1 Modem

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Turkcell Vınn Wifi 4.5g Modem Mw40v1 Modem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BKindirim Satıcı Ünvanı: BK İLETİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0178146176200001 Vergi Kimlik Numarası: 1781461762
    Bu ürün BKindirim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vınn Wifi 4.5g Modem Mw40v1 Modem

Ürün Özellikleri

  • Giriş/Çıkış Portları Kablosuz (Wi-Fi)
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Mobil Cihaz Uyumu Windows
Geri Bildirim Ver

Turkcell Vınn WiFi 4.5g Modem Mw40v1 Modem

Sosyal medyadan ve sanal dünyadan uzak kalmamak için üretilen 4.5G Vınn Wi-Fi Turkcell farkıyla ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdadır. Vınn, internet bağlantınız kesildiğinde ya da bulunduğunuz ortamda kalitesi düşük bir bağlantıya sahipseniz kurtarıcı özellikleri ile destek olur. Yapısında router özelliği mevcut olan Vınn, cihazlarınızın arasında yüksek kalite ve performansta bir kullanım sağlar. Böylelikle ihtiyaç anına bağlantınızı koruyarak tüm işlerinizi yerine getirmenize olanak tanır. Aynı zamanda Turkcell Vınn Wi-Fi 4.5G modem MW40V1 MBL00000A8I9Z fiyatları da oldukça uygun aralıkta sunulur. Kolay ulaşılabilir ve kaliteli performans özelliği ile müşteri memnuniyetini üst sıralara taşıyan Turkcell marka Vınn, aynı zamanda her an her yerde internete bağlanmanızı sağlayan özel bir tasarımdır.

  • 4.5G çekim gücü
  • 78 gr ağırlık
  • Router bağlantısı

Hızınıza Hız Katacak Olan Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi MW40V1

Hızınıza Hız Katacak Olan Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi MW40V1

Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi MW40V1, internetinizi paylaşmak ya da paylaşılan internete bağlanmak için ideal bir tasarımdır. Cihaz, her ortamda kullanılabildiği ve uygun fiyatlı bir seçenek olduğu için tercihler arasındaki yerini alır. Tüm istek ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanmış olan Turkcell Vınn Wi-Fi 4.5G modem MW40V1 modem MBL00000A8I9Z kullananlar tarafından da geçer not alan bir üründür. Siz de olası bir internet kesintisi ya da arıza durumlarında gönül rahatlığı ile Turkcell markasının Vınn modemini tercih edebilirsiniz. Böylelikle sanal dünyadan geri kalmaz ve işlerinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda takipçilerinize paylaşımlarda bulunabilir, sevdikleriniz ile iletişimde kalabilirsiniz. Cihazda birçok özellik mevcuttur. Bunlardan bazıları router özelliği olması ve 4.5G desteği sunabilmesidir. Bu sayede hızlı ve yüksek kalitede bağlantıda kalabilirsiniz.

Doyasıya İnternet İçin 4.5G Vınn Wi-Fi Turkcell

Doyasıya İnternet İçin 4.5G Vınn Wi-Fi Turkcell

Turkcell Vınn Wi-Fi 4.5G ile dilediğiniz ortamlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir cihaz olarak sunulur. Aynı zamanda 150 Mbps hızı ile de pek çok açıdan kolaylık sağlar. Batarya kapasitesi 1800 mAh olan modemde bekleme süresi 300 saat olarak belirlenir. Bekleme süresinin yanı sıra kullanım performansı da zaman bazında 7 saattir. Bu sayede rahatlıkla çalışabilmenize uygun olarak dizayn edilmiş bir alternatif olarak sunulur. 4.5G Turkcell Vınn Wi-Fi MW40V1 yorumlar ve müşteri görüşleri de incelendiğinde, ürünün kullanan pek çok kişi tarafından oldukça olumlu dönüşler aldığı görülür. Siz de Turkcell marka bu modemi detaylı olarak inceleyip yorumları ve detayları kolayca öğrenebilirsiniz. Ürünü yalnızca evde değil, istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Bu sayede gönül rahatlığı ile ürünü satın alarak akıcı ve hızlı bir bağlantının tadını çıkarabilirsiniz.

Şık Tasarımıyla Turkcell Vınn Yorumları

Şık Tasarımıyla Turkcell Vınn Yorumları

Turkcell Vınn Wi-Fi 4.5G modem MW40V1 modem MBL00000A8I9Z şık tasarımı ile göz doldururken aynı zamanda içeriğinde yer alan özellikleriyle de tüm dikkatleri üzerine çeken bir ürün olarak sunulur. Ürün, ihtiyaç anında size destek sağlayan yapısı ve hafif olması ile birçok fayda sağlar. 4.5G teknolojisi ile sınır tanımayan bir bağlantı kalitesi vadeder. 15 kişiye kadar kullanım imkanı sunan ürün, kolay taşınabilir olmasıyla da dikkat çeker. Böylelikle sanal dünyanın ve teknolojinin gerisinde kalmayarak aktif bir deneyim yaşama şansına erişebilirsiniz. Siz de tüm istek ve ihtiyaçlarınıza yönelik tasarlanan cihazı inceleyebilir ve ürüne sahip olarak deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Turkcell marka modemi çağın gerisinde kalmamak ve tüm mecralarda aktif bir kullanım yaşayabilmek adına Trendyol’dan satın alabilir ve bu performansın tadını çıkarabilirsiniz.