3
VDSL Modemler kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Türk Telekom Td-w9970 300mbps Kablosuz Usb Vdsl2/adsl/2 Modem (refurbıshed-yenilenmiş)

749 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Türk Telekom Td-w9970 300mbps Kablosuz Usb Vdsl2/adsl/2 Modem (refurbıshed-yenilenmiş)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEO & CEO Satıcı Ünvanı: SELMA UZUNOK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9040355199
    Bu ürün CEO & CEO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • (lütfen açıklamayı okumadan satın almayın). Ürünler türk telekomdan alınmış capex yenilenmiş modemlerdir
  • Ürünler refurbished yenilenmiş üründür 1 yıl birebir değişim garantisi bulanmaktadır.
  • Üründe yüzeysel cizikler veya deformansyonlar görülebilir lütfen açıklamayı okumadan almayın. Refurbished üründür.
  • Donanımsal olarak bütün testleri yapılmıştır.
  • . tp-Link t9970v3 300mbps vdsl 4 port 300 mbps fiber vdsl2/adsl2+ modem+(router özelliği) vdsl değerleri tam, kablosuz mesafesi oldukça geniş olan vdsl modemlerin en güzel ürünlerinden biridir..testleri yapılmıştır. (testler yapılırken kullanıcı adı ve şifre girilir ve bağlantıda kalması sağlanarak testler yapılır. Yüksek hızlı vdsl2/adsl2+ internet erişimi 802.11n teknolojisi ile 300mbps'e varan kablosuz bağlantı hızı farklı lokasyonlar arasında güvenli bağlantı kurabilmeye olanak sağlayan ıpsec vpn özelliği tr-069 uzak yönetim desteği güçlü spı güvenlik duvarı koruması ağ veri depolama ünitesi bağlantısı olanağı 4*10/100mbps lan portu ve mbps wan portu tüm servis sağlayıcılarla kullanılır. Farklı servis sağlayıcılar da kullanmak için servis sağlayıcınızdan kullanıcı adı ve şifrenizi almayı unutmayınız.. wifi adı ve şifresi modemin etiketinde yazılıdır. Modemi kurduktan sonra wifi şifrenizi kendiniz değişebilirsiniz. Vdsl modem yapılandırması için modem ara yüzüne girmeniz gerekiyor. Bunun için modemin arkasında bulunan ethernet girişlerine kablo ile veya kablosuz olarak modeme bağlanmalısınız.. url link
  • 192.168.1.1
  • Ürün özelikleri
  • 300mbps kablosuz n usb vdsl / adsl modem router vdsl / adsl / fiber / kablo hizmetleri ile uyumlu wan bağlantı noktası özelliği vdsl2 üzerinden 100 mbps'ye ve adsl ile geriye dönük uyumlu geniş bant hızları sağlar. Yüksek hızlı vdsl2/adsl2+ internet erişimi 802.11n teknolojisi ile 300mbps'e varan kablosuz bağlantı hızı farklı lokasyonlar arasında güvenli bağlantı kurabilmeye olanak sağlayan ıpsec vpn özelliği tr-069 uzak yönetim desteği güçlü spı güvenlik duvarı koruması ağ veri depolama ünitesi bağlantısı olanağı 4*10/100mbps lan portu ve mbps wan portu

Ürün Özellikleri

  • Wireless Özelliği Var
  • Anten Sayısı 2
  • USB Var
  • Router Özelliği Var
  • Firewall Özelliği Var
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Port Özelliği Gigabit
  • Kablosuz Standartlar N - Wifi 4
  • Port Sayısı 4
Geri Bildirim Ver

Türk Telekom Modemi TD-W9970 300 Mbps Kablosuz USB Vdsl2/Adsl/2 Modem Router (Refurbished)

İnternet, pek çok amaç doğrultusunda kullanılabilir. İnternet kullanımında ise modeme ihtiyaç duyulur.Türk Telekom Modemi TD-W9970 300 Mbps kablosuz USB Vdsl2/Adsl/2 modem router (Refurbi̇shed) işlevsel özelliklere sahip bir üründür. Hızlı ve kolay bir şekilde modem kurulumunu yapabilirsiniz. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan bu ürün, yüksek kablosuz bağlantı hız imkanı sağlar. Böylece internet bağlantısını kolaylaştırarak hızlı ve güvenli bir şekilde bağlanabilirsiniz. Türk Telekom modem kablosuz kullanım özelliği ile ev veya ofislerde kullanım kolaylığı sağlar. Kablosuz olarak kullanımı sağlanabilen modemin Vdsl2 özelliği 100 Mbps’ye kadar geniş bant hızı sunar. Türk Telekom Modemi, 2,4 GHz üzerinde 300 mbps hız sunar. Siz de bu ürünü tercih ederek internet hızınızı artırabilirsiniz.

  • Hızlı internet
  • Yüksek çekim gücü
  • Kablosuz vdsl2 kullanım

Kullanışlı Türk Telekom Modemi Td-W9970 300Mbps Özellikleri

Kullanışlı Türk Telekom Modemi Td-W9970 300Mbps Özellikleri

Türk Telekom TD-W9970 modem, hızlı ve kablosuz Vdsl2 kullanım sağlar. Yüksek çekim gücüne sahip TD-W9970 Türk Telekom modem, müşteriler tarafından tercih edilir. Türk telekom modem fiyat açısından da müşterilere büyük bir avantaj sağlar. Ürün ile tüm servis sağlayıcıları kullanabilir. Ürün, 4 adet 107100 mbit LAN bağlantı girişi ile hızlı kullanım oranını arttırır. Çiftli Wan tipi özelliği ile çok yönlü bağlantı fırsatı sunar. Türk Telekom modem beyaz rengi ve tasarımı ile bulunduğu ortamda dikkat çekerek müşterilerin beğenisini toplar. Türk Telekom TD-W9970 300 Mbps kablosuz USB Vdsl2/Adsl/2 modemi, üstün performans özellikleri sayesinde ürünü güven içinde kullanabilirsiniz. TD-W9970 modeminin desteklediği Vdsl/Adsl bağlantıları ile müşterilerine farklı internet bağlantılarının esnekliğini sunar. Ürün sağladığı bu avantajlar ile beğeni ve ilgi toplar.

Türk Telekom Modemi TD-W9970 Kablosuz USB Avantajları

Türk Telekom Modemi TD-W9970 Kablosuz USB Avantajları

Türk Telekom Modemi TD-W9970 300 Mbps kablosuz USB Vdsl2/Adsl/2 modem Router (Refurbi̇shed) kullananlar, ürünün tüm avantajlı özelliklerini deneyimleyebilir. Müşteriler tarafından beğeni toplayan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ürün, işlevsel özellikleri ile müşterilerin memnuniyetini kazanır. Güçlü teknik özellikleri ve birbirinden farklı fonksiyonel özellikleri sayesinde kesinti veya donma yaşamadan dizi ve filmlerinizi keyifle izleyebilirsiniz. TD-W9970 modemin çok fonksiyonlu USB 2.0 portu ile evde ağ üzerinden yazıcı, dosya ve medya paylaşımı yapılabilir. Ürün, iki cihazı bir arada birleştiren DSL modem ve kablosuz yönlendirici olarak da hizmet verir. Aynı anda 10 Ipsec Vpn tünelini destekleyen TD-W9970, internet üzerinden ofis ve ev arasından güvenli ağ bağlantısı avantajını sunarak işlerinizi kolaylaştırır. Siz de ürünü tercih ederek güvenli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Türk Telekom Vdsl2/Adsl/2 Modem Router (Refurbi̇shed) Fiyatı

Türk Telekom Vdsl2/Adsl/2 Modem Router (Refurbi̇shed) Fiyatı

Ürün, birbirinden farklı fonksiyonel özellikleri sayesinde müşteriler tarafınfan sıklıkla tercih edilir. Türk Telekom kablosuz modemi ile internet kullanımını keyifli hale getirebilirsiniz. Ürün, değiştirilebilir LAN portu bulunan Fiber kablo servisi ile uyum sağlar. Bu özellik sayesinde ürün, müşterilere fiber veya kablo servislerinde değişiklik yapma imkanı sağlar. Fiber güçlü bu modem, günlük hayatınızda son derece hızlı internet sunarak işlerinizi keyifle yapmanızı sağlar. Türk Telekom Nodemi TD-W9970 300 Mbps kablosuz USB Vdsl2/Adsl/2 modem Router (Refurbi̇shed) fiyatı, ürünün tüm fonksiyonel ve işlevsel özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Türk Telekom Modemi TD-W9970 300 Mbps kablosuz USB Vdsl2/Adsl/2 modem Router (Refurbi̇shed) yorumlarını ve müşterilerin önerilerini Trendyol aracılığı ile inceleyebilirsiniz. Ürüne avantajlı fiyat alternatifleri ile hızlı ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.