Türk Dil Kurumu Yayınları Örneklerle Türk Şiir Bilgisi Cem Dilçin,

720 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Türk Dil Kurumu Yayınları Örneklerle Türk Şiir Bilgisi Cem Dilçin,

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: akademikkitap Satıcı Ünvanı: DER KİTABEVİ YAYINEVİ VE DAĞITIM TURİZM OTELCİLİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292049923200013 Vergi Kimlik Numarası: 2920499232
    Bu ürün akademikkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Cem Dilçin
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Türk Dil Kurumu Yayınları Örneklerle Türk Şiir Bilgisi - Cem Dilçin

Kişisel gelişimden bahsedildiği zaman akla ilk olarak kitap okuma alışkanlığı gelir. İlgi alanlarına göre kitaplar okumak ise eğlenmeyi ve bilgi sahibi olmayı sağlar. Kitaplar da kendilerince farklı çeşitlere ayrılır. İlgi duyulan alanda okunan kitap, okuma alışkanlığının kazanılmasına da yardımcı olur. Türk Dil Kurumu Yayınları Örneklerle Türk Şiir Bilgisi - Cem Dilçin de edebiyat alanında yayınlanan bir eserdir. Eser, içerisinde Türk şiir bilgisini içerir. Basım dili Türkçe olan kitap, normal boyutlarda okuyucuya sunulur. Ürün, edebiyata ilgisi olan veya o bölümde okuyan üniversite öğrencileri tarafından tercih edilir. Kitap içerisinde şiir örnekleri de yer alır. Bu özelliği ile kitap, şiir severler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de farklı şiir türlerini bu ürün ile inceleyebilirsiniz.

  • Türkçe basım dili
  • Türk şiir bilgisi içeriği
  • Türk Dil Kurumu basımı

Türk Dil Kurumu Yayınları Türk Şiir Bilgisi Özellikleri

Türk Dil Kurumu Yayınları Türk Şiir Bilgisi Özellikleri

Kitap seçimi yapılırken içeriğine de dikkat edilir. Çeşitli ilgi alanlarına uygun olarak tercih edilen kitaplar, okuma hızını da artırmaya yardımcı olur. Türk Dil Kurumu Yayınları Örneklerle Türk Şiir Bilgisi - Cem Dilçin kullananlar ise ürünün sahip olduğu içeriğe göre tercihlerini yaparlar. Ürün, Türkçe dil seçeneği ile müşterilere sunulur. Akıcı bir şekilde kaleme alınan eser okumayı da kolaylaştırır. Ürün, normal boyutlarda kullanıma sunulur. Kitap, okulda veya seyahatte rahatlıkla taşınabilir ve okunur. Örneklerle Türk Şiir Bilgisi kitabı ise şiir okumayı seven veya bu konuya ilgisi olan kişiler tarafından satın alınır. Kitap içerisinde şiir hakkında bilgiler de yer alır. Şiir severler tarafından tercih edilen kitabın yazarlığını ise Cem Dilçin yapar. Siz de pek çok farklı şiir türü hakkında bilgi sahibi olmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Örneklerle Şiir Bilgisi

Avantajlı Örneklerle Şiir Bilgisi

Türk Dil Kurumu Yayınları Örneklerle Türk Şiir Bilgisi - Cem Dilçin satın almak isteyenler kısa zaman içerisinde aradıkları nitelikte şiir örnekleri kitabını bulurlar. Ürün, edebiyat konusunda kendini geliştirmek isteyenler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Türk Dil Kurumu Yayınları Örneklerle Türk Şiir Bilgisi - Cem Dilçin yorumları ise deneyimli müşterilerin görüşlerini içerir. Ürünün Türk şiiri hakkında bilgi vermesi ise oldukça fazla beğeni toplar. Bilginin yanı sıra kitap içerisinde örnek şiirler de görmek mümkündür. Ürün, Türk Dil Kurumu basımı ile edebiyat kitaplarına ilgi duyan kişilere sunulur. Türk Dil Kurumu tarafından basılan kitabın içerisindeki bilgilerin doğruluğundan emin olabilirsiniz. Kitabın yazarı ise geçmişte de bu alanda eserleri de bulunan Cem Dilçin’dir. Türk şiiri bilgisine ve örneklerine bu eser ile ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Türk Şiir Bilgisi

Uygun Fiyatlı Türk Şiir Bilgisi

Türk Dil Kurumu Yayınları Örneklerle Türk Şiir Bilgisi - Cem Dilçin fiyatı ise ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün Türkçe dilinde ve anlaşılabilir nitelikte basılması ise okuyucuların yüzünü gülümsetir. Eserin Türk Dil Kurumu tarafından yayınlanması ise güvenilir bilgi açısından önemlidir. Ürün, normal boyutlarda ve güncel kapak tasarımı ile müşterilere sunulur. Şiir konusunda çalışmalar yapan veya bilgi almak isteyenler için oldukça ideal bir kaynak olarak göze çarpar. Örneklerle Türk Şiir Bilgisi Cem Dilçin tarafından yazılmış bir edebi eserdir. Ürün, edebiyat konusunda araştırma yapmak isteyenlerin de listesinde yer alır. Kitabın içeriğindeki örneklerle Türk şiiri hakkında pek çok bilgiye de sahip olunur. Tercih edilebilir şiir bilgisi ve örnekleri içeriğine sahip bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.