4
Ekran Kartı kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

TURBOX Nvidia Geforce GTX 750 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TURBOX Nvidia Geforce GTX 750 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UYGUNURUNAL Satıcı Ünvanı: SEVİLAY TOPAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8510818725
    Bu ürün UYGUNURUNAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 GB ekran kartı işlevi gören model 2 GB'lık boyutu ile konforlu kullanım imkanı sunar. Ayrıca 80 GB/s bellek bant genişliğine sahiptir.
  • DDR5 ekran kartı bellek türü ile kullanılır.
  • Bellek arayüzü genişliği 128 bit ekran kartı 1.250 MHz bellek hızına sahiptir. Aynı zamanda 5000 MHz efektif bellek hızı bulunur.
  • Turbox GTX 750 grafik işlemcisine sahiptir. Ayrıca NVVIDIA işlemci üreticisi özelliği bulunur .
  • HDMI ekran kartı 1 adet HDMI çıkışa sahiptir. D-Sub, DVI bağlantı tipleri ile de kullanılabilir.
  • 1020 MHz temel frekans ve 1085 MHz artırılmış frekans özelliğine sahiptir.
  • VGA ekran kartı 512 birim GPU çekirdeğine sahiptir.
  • Turbox NVIDIA Geforce GTX 750 pinsiz güç bağlantısı ile kullanılabilir.
  • Turbox GTX 750 2GB bellek kartı 28 mm transistör mesafesi ile kullanılır.
  • 4K çözünürlük desteğine sahiptir. Çoklu monitör özelliği olarak 3 adet monitör özelliği mevcuttur.
  • Fan soğutmalı özelliği ile kolaylıkla kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Hafızası 4 GB ve altı
  • Bit Değeri 128 - 256 Bit
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR5
  • HDMI Giriş Sayısı 1
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver

TURBOX Nvıdıa Geforce Gtx 750 2 Gb Gddr5 128 Bit Ekran Kartı

Bilgisayar dünyası içinde çok önemli yere sahip olan parçalardan biri ekran kartıdır. Ekran kartı bilgisayarda görüntü veren parçadır ve yapılan işlemlerden iyi sonuç alabilmek için güçlü özellikleri olan ürünü tercih etmek gerekir. Nvidia firması kullandıkları yüksek teknolojileri sayesinde ekran kartı üretimi ile dikkat çeker. Turbox Nvidia GeForce GTX 750 ekran kartı sahip olduğu teknolojik özellikler ile hem amatör hem de profesyonel bilgisayarcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Yüksek donanımlı bu parça 1250 MHz ile 5000 MHz arasında performans gösterir. Turbox Nvidia GeForce GTX 750 2 GB GDDR5 128 bit ekran kartı özellikle oyun oynayanlar için kasma ve donma problemini ortadan kaldırır. Bilgisayar destekli profesyonel çalışmalar yapıyorsanız bu model ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Fan soğutma desteği
  • Yüksek bellek hızı
  • DDR5 bellek türü

Turbox Nvidia GeForce GTX 750 Ekran Kartı Özellikleri

Turbox Nvidia GeForce GTX 750 Ekran Kartı Özellikleri

Gelişmiş teknik özellikleri ile ön plana çıkan Turbox Nvidia ekran kartı 128 bit GDDR5 bellek arayüzü kullanır. 640 CUDA çekirdeğe sahip olan ürünle HDMI bağlantısı yapılabilir ve bu bağlantı sayesinde de dosya ya da veri taşıma işlemleri kolaylıkla çözülebilir. Turbox Nvidia GeForce GTX 750 2 GB GDDR5 128 bit ekran kartı fan soğutma desteğine sahiptir. Bu destek sayesinde işlemler yapılırken ısınması önlenerek ürünün uzun süre kullanılabilmesi sağlanır. Turbox GTX 750 GDDR5, 2 GB belleği sayesinde bilgisayar ile yapılabilecek işlemlerde büyük kolaylık sağlar. 5000 MHz’e çıkan bellek hızına sahip olan ürün, bilgisayar performansını artırır. Turbox GTX 750’nin bellek arayüzü genişliği 128 bit, bellek bant genişliği ise 80 GB/s’dir. Bilgisayarınızı istediğiniz güce ve performansa ulaştırabilmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Yüksek Performans Sağlayan Turbox Ekran Kartı

Yüksek Performans Sağlayan Turbox Ekran Kartı

Turbox Nvidia 2 GB ekran kartı sayesinde bilgisayar, istenilen yüksek performansa ulaşır. Bilgisayarın ulaştığı performans ile müşteriler istedikleri gibi işlemlerini gerçekleştirir. Bilgisayarlarını oyun amaçlı kullanan kişilerin özellikle istedikleri yüksek hız, bellek türü ve ısınmadan uzun süre kullanım özelliği bu model ürün ile karşılanabilir. Turbox Nvidia GTX 750, donanımı sayesinde uzun ömürlü ve dayanıklı olur. Ürünün dayanıklılığı bilgisayarı da dayanıklı ve uzun ömürlü hale getirir. Turbox GTX 750 2 GB ekran kartı sadece 60 watt güce ihtiyaç duyar. Marka, ekran kartı tasarlarken düşük enerji ihtiyacına karşılık yüksek performans elde etmeyi hedefler. 300 watt güç sistemi ile çalışan ürün, başka güç bağlantısı olmadığı için kablo karmaşasını da ortadan kaldırır. Düşük elektrik tüketerek yüksek çalışma gücü sağlayan Turbox GTX 750 2 GB yorumlarını inceleyebilirsiniz.

GeForce GTX 750 2 GB GDDR5 128 bit Ekran Kartı Fiyatları

GeForce GTX 750 2 GB GDDR5 128 bit Ekran Kartı Fiyatları

Turbox Nvidia GeForce GTX 750 2 GB GDDR5 128 bit ekran kartı fiyat aralığı ürünün sağladığı kullanım konforu dikkate alınarak belirlenir. Bu ürün bilgisayarın istenilen performansa çıkmasını sağlar. Turbox ekran kartı tercih edilerek bilgisayara takıldığı zaman farkını hemen hissettirir. Kullanırken her yönüyle farkını hissedebileceğiniz bilgisayar deneyimi için bu ekran kartını seçebilirsiniz. Ekran kartının sahip olduğu hızı sayesinde işlemlerde üst seviye de memnuniyet yaratır. 2 GB bellek kapasitesi yanında 3840x2160 çözünürlük desteği, bilgisayarda yapılacak işlemlerin sorunsuz yürütülmesi için yeterli olur. Ürünün 128 bit değerine sahip olması da yüksek performans ile çalışmasını sağlar. Ekran kartının GDDR5 bellek türü, veri iletişim hızını üst seviyeye çıkarır. Gelişmiş teknolojik özellikleri bulunan ve yüksek performans odaklı bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.