Tupperware Süper Sef2 Doğrayıcı

1.200 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
8.3
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,11 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Süper Sef2 Doğrayıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TeOsEm Satıcı Ünvanı: ÖZLEM AĞCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0090460390
    Bu ürün TeOsEm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tupperware Süper Şef 2 Tupperware Süper Şef 2 Açıklama: Süper Şef 2 Doğramak ve karıştırmak için her zaman yanınızda! Özellikler: Püreler, soslar, omletler, bebek yiyecekleri, marmelatlar, soğuk içecekler ve meyve kokteylleri hazırlayabileceğiniz benzersiz bir üründür. Doğrama ve karıştırma işlemleri için özel bir üründür.Bıçak ve karıştırıcı aparatı size iki farklı kullanım özelliği sunar. Üzerinde 600 ml‘ye kadar ölçü çizgileri vardır. Üçlü bıçak yapısı ile her türlü sebze ve meyveyi kolaylıkla doğrayabilirsiniz. İpli döner mekanizması kolay kullanım sağlar. Herkesin rahatça kullanabileceği bir üründür. Hafif ve kompakt yapısı sayesinde mutfağınızda en az yeri kaplar. Kaymayan ve yüzeye oturan alt yapısı sayesinde rahat kullanım sağlar.
Geri Bildirim Ver