Tupperware Sera Serisi Yüksek Gövdeli Kap 4.4l Yeşil

645 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Sera Serisi Yüksek Gövdeli Kap 4.4l Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eva Bianco Satıcı Ünvanı: ÖZLEM ALKAN ÖZKAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0540674006
    Bu ürün Eva Bianco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerinizi daha uzun süre taze tutun! Meyve ve sebzelerin depolanması, bir dizi akıllı kap geliştirmek için Florida Üniversitesi ve Tupperware'in en iyi gıda bilimcileri tarafından kapsamlı bir şekilde araştırıldı. Tupperware AKO (Atmosfer Kontrollü Ortam) sistemi, meyve ve sebzeleri daha uzun süre taze tutmak için en uygun ortamı yaratır. Sera Serisi Kaplar, içeri giren oksijen akışını ve dışarı çıkan karbondioksiti dengeleyerek konteyner içindeki atmosferi düzenlemeye yardımcı olan özel bir üç yollu havalandırma sistemine sahiptir. Kapağın üstünde yer alan kaydırıcı mekanizma 3 farklı pozisyonda kullanılabilir: 1- Yarım Açık: Kaydırıcı mekanizma, piktogramdaki yarım daire ile hizalandığında, contadaki küçük açıklık hafif havalandırma için açılır. 2- Kapalı: Kaydırıcı mekanizma, piktogramın ortasındaki tamamen oyulmuş daire ile hizalandığında, contadaki her iki açıklık da kapatılır. 3- Tam Açık: Kaydırıcı mekanizma, piktogram üzerindeki içi boş, parlak daire ile hizalandığında, contadaki büyük açıklık tam havalandırma için açılır. Köşedeki tırnak sayesinde kapağın açılması kolaydır. Tabanın altındaki yerleşik ızgara, içindekileri nemden uzak tutar ve yiyeceklerin etrafında hava sirkülasyonu sağlar. Kullanılmadığı zaman, farklı boyutlar arasında bile kompakt depolama için yuvalanabilirler. 4.4 L kapasiteli Sera Serisi Yüksek Gövdeli Kap, aşağıdaki gibi meyve ve sebzeleri saklayabilir: Elma, enginar, pancar, dolmalık biber, brokoli, havuç, karnabahar, kereviz, turunçgiller, hindiba, rezene, marul, kırmızı biber, armut, bezelye, biber, ıspanak, tatlı patates, şalgam, kabak… • Ölçü: 28.5 x 19x 13.5 cm H.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 2 L +
  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver