Tupperware Miksim 4.5lt Yoğurt Mayalama Kabı

799 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tupperware Miksim 4.5lt Yoğurt Mayalama Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marifetli Eller Satıcı Ünvanı: SONGÜL KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2119910966400001 Vergi Kimlik Numarası: 5790417080
    Bu ürün Marifetli Eller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yumuşak kapak yapısı hava ve su sızdırmazdır.
  • Taban yapısı, karıştırma esnasında devrilmesini önler.
  • Lekelenmeleri önleyen özel iç yapısı vardır.
  • Baş parmağınızı geçirebileceğiniz delikli tutacak kısmı, servis ya da karıştırma sırasında kolaylık sağlar.
  • Ø (çap) 31.7 cm /4.5 lt

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Tupperware Miksim 4.5 lt Yoğurt Mayalama Kabı

Mutfakta kullanılan kap görünüm kadar sağlık açısından da büyük önem taşır. Tupperware Miksim 4.5 lt yoğurt mayalama kabı ENSSL00121 sağlıklı materyalden sizin için özenle imal edilir. Yan kısmında bulunan baş parmağınızı geçirebileceğiniz delikli tutacak size kolaylık sağlar. Kapak yapısının yumuşak olması sayesinde su ya da hava sızdırmaz. Tek bir ürünle mutfakta kolaylık sağlayabilirsiniz. Sıcak soğuk hassasiyeti olmadığından dilediğiniz yemeği içerisinde muhafaza edebilirsiniz. Tupperware Miksim 4.5 lt geniş iç hacme sahiptir. Dolayısıyla tek seferde birçok malzemeyi karıştırabilirsiniz. Pembe renkli zarif görünümüyle dikkatleri üzerine çeker. Düz taban yapısıyla oldukça pratik bir şekilde masanın üzerinde devrilmeden servis yapabilirsiniz. Kullanışlı, pratik, 2 parçalı Tupperware markalı Miksim 4,5 lt öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Şık tasarım
  • Çok amaçlı kullanım
  • Geniş iç hacim

İşlevsel Tupperware Miksim Yoğurt Mayalama Kabı

İşlevsel Tupperware Miksim Yoğurt Mayalama Kabı

Enfes lezzette yoğurtları evde yapabilmek için pratik ve geniş iç hacimli kaba ihtiyaç duyulur. Tupperware 4.5 lt Miksim 100 mm ve 150 mm ölçüleriyle oldukça kullanışlıdır. Özel iç yapısı sayesinde lekelenme olmaz. Düz taban yapısı ise karıştırma sırasında devrilmesinin önüne geçer. Baş parmağınızı geçirerek tutabileceğiniz kısım servis yaparken pratiklik kazandırır. Oldukça ergonomik olan bu ürün mutfak dekorasyonunuza uyum sağlar. Tupperware Miksim 4.5 lt yoğurt mayalama kabı yumuşak kapaklıdır. Dolayısıyla yoğurt mayalama sırasında içeriye hava sızmasını önler, istediğiniz kıvamı elde etmenize olanak tanır. Çok amaçlı kullanımı sayesinde isterseniz yemek servisi yapabilir, birden fazla malzemeyi bir araya getirerek karıştırabilirsiniz. Son derece şık ve kullanışlı olan Tupperware marka 4.5 lt iç hacme sahip olan bu kabı siz de tercih edebilirsiniz.

Şık Tasarımlı Tupperware Miksim Yoğurt Mayalama Kabı

Şık Tasarımlı Tupperware Miksim Yoğurt Mayalama Kabı

Mutfakta kullanılan kabın dekorasyonda bıraktığı görüntü oldukça önemlidir. Tupperware Miksim 4.5 lt yoğurt mayalama kabı kullananların beğenisini ve ilgisini kazanır. Pembe renkli şık tasarımıyla dekorasyonunuza uyum sağlar. 2 parçalı olan bu ürünü ister makinede ister elde yıkayabilirsiniz. Son derece dayanıklı, kaliteli bir kaptır. Dolayısıyla uzun yıllar kullanıma uygundur. Tek bir ürünü birden fazla amaca uygun kullanabilirsiniz. Kapaklı olması sayesinde içerisinde mayalanan yoğurdu gerekli ısıda tutar. Kaliteli plastikten imal edilen kap çizilme ve bükülme sorunu oluşturmaz. Sıcak ve soğuğa karşı maksimum düzeyde dayanıklıdır. Bu nedenle içerisine istediğiniz ısıdaki her türlü yemeği aktarabilirsiniz. Tupperware Miksim 4.5 lt yoğurt mayalama kabı yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı fikir edinebilirsiniz. Siz de son derece kaliteli olan bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Tupperware Miksim Yoğurt Mayalama Kabı

Avantajlı Fiyatıyla Tupperware Miksim Yoğurt Mayalama Kabı

Tupperware Miksim 4.5 lt yoğurt mayalama kabı fiyatları ürünün kalitesi, imal edildiği materyal, geniş iç hacmi ve tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Farklı gelirdeki her bütçe için oldukça uygundur. Düz taban yapısı servis esnasında sarsılmayı engeller, kolaylık sağlar. 2 parçalı pratik kullanıma sahip ürün oldukça sağlamdır. Sıcaklığa karşı üst düzey dayanıklıdır, yoğurt mayalarken elde etmek istediğiniz ısıya gelene kadar sütü, kabın içerisinde bekletebilirsiniz. İmal edildiği sağlıklı, sert plastik sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. Yer kaplamayan, pratik boyutlara sahiptir. Pembe rengiyle son derece zarif bir görünüm sağlar. Çok amaçlı olan yoğurt mayalama kabı, salata kasesi veya saklama kabı olarak da değerlendirilebilir. Ergonomik, kaliteli, Tupperware markalı Miksim 4.5 lt son derece geniş iç haznesi olan bu ürüne Trendyol’da fırsatlarla sahip olabilirsiniz.