Tupperware Mega Kutu 7.3 Lt Saklama Kabı

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL1.080 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200,54 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.205 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Mega Kutu 7.3 Lt Saklama Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASYAM Satıcı Ünvanı: AYŞE ÇIKAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2490767828
    Bu ürün ASYAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • tupperware mega kutu 7.3 lt saklama kabı kek,börek,bakliyat,un,şeker sakla

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Tupperware Mega Kutu 7.3 lt Saklama Kabı

Saklama kapları, kuru erzakları ya da yiyecekleri doğru şekilde ve uzun süre muhafaza eder. Bu kaplar besin maddelerini taze tuttuğu için çürümüş gıdaların zehirleme riskinden korunabilirsiniz. Mega boy modeller hacimli ürünlerin saklanmasına olanak sağladığı için sıklıkla tercih edilir. Geniş hacmi ve kullanışlı olması dolayısıyla Tupperware mega kutu 7.3 lt saklama kabı 1212113 büyük beğeni toplar. Modelin sahip olduğu hacim size geniş bir alan sunar. Kabın polipropilen plastik (PP) ile üretilen iç ve dış yüzeyi leke tutmaz. Bu sayede uzun süreli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Kolay ve rahat açılıp kapanabilen Tupperware mega kutu 7.3 lt saklama kabı, mutfağınızda yerden kazandırarak avantaj sunar. Ürünün ideal boyutu sayesinde piknik etkinliklerine veya deniz kenarına kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

  • Hafif tasarım
  • Leke tutmayan materyal
  • Geniş hacim

Tupperware Mega Kutu 7.3 lt Saklama Kabı Tasarımı

Tupperware Mega Kutu 7.3 lt Saklama Kabı Tasarımı

Tupperware mega kutu, dış ve iç yüzeyi leke tutmaz özelliğiyle öne çıkan Polipropilen plastik(PP) ile dikdörtgen bir şekilde tasarlanır. Un formundaki erzakları 5 kiloya kadar barındırabilen büyük hacimli ürünün genişliği 31 cm, boyu 21 cm, yüksekliği 18 cm olarak ideal boyutlardadır. Mega kutu Tupperware güvencesiyle sağlığa zararlı olmayan bu materyal ile sunulur. Kolayca açılıp kapanabilen rahat kapak, lastik vakumlama bandıyla çevrilidir. Sade bir tasarıma sahip olan model mutfağınızdaki diğer eşyalarla uyumlu gözükür. Polipropilen plastik (PP), gıda sektörü başta olmak üzere pek çok kullanım alanına sahiptir. Kırılmaya karşı dirençli olan materyali sert, opak ve sağlam bir malzemedir. Tupperware mega kutu 7.3 lt saklama kabı fiyatları bütün özellikleri ele alınarak belirlenir. Mutfağınıza renk katacak ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Tupperware Mega Kutu 7.3 lt Saklama Kabı Fiyatları

Tupperware Mega Kutu 7.3 lt Saklama Kabı Fiyatları

Tupperware mega kutu fiyatı ürünün bütün özellikleri göze alınarak belirlenir. Bu model, mutfağınızda erzakları ya da yiyecekleri uzun süre saklamanıza ve ürünlerinizin az yer kaplamasına olanak sağlar. Kapağını hafif tasarımı sayesinde kolayca açıp kolayca kapayabilirsiniz. Un, şeker, kek, bulgur, pirinç, tuz, makarna, kuru bakliyat ve benzeri gibi çok tüketilen gıdaları mutfak raflarında veya mutfak tezgahlarında kolayca saklama avantajı vardır. Mega kutu 7.3 lt saklama kabı dikdörtgen bir şekilde raflara ve tezgahlara rahatlıkla sığabilecek şekilde tasarlanır. Bunun yanı sıra az yer kaplaması ve kapladığı yere kıyasla içine fazla ürün alabilmesinden dolayı müşteriler tarafından çok tercih edilir. Tupperware mega kutu saklama kabı kurtlanmaya ve böceklenmeye karşı tam koruma sağlar, bu sayede içindeki ürünlerinizi uzun bir süre rahatlıkla saklayabilirsiniz.

Tupperware Mega Kutu 7.3 lt Saklama Kabı Avantajları

Tupperware Mega Kutu 7.3 lt Saklama Kabı Avantajları

Müşteriyi memnun eden tasarımıyla Tupperware mega kutu 7.3 lt saklama kabı yorumları olumlu yöndedir. İç ve dış yüzeyi özel ve hafif olan bir malzeme ile yapılır. Bu sayede ürünü kolaylıkla taşıyabilir veya yerini değiştirebilirsiniz. Leke tutmayan tasarım ürünü elde bulaşık deterjanı ile hızlı şekilde temizleyebilirsiniz. Bulaşık makinesi yerine elde yıkamak, ürünü uzun bir süre kullanmanızı sağlar. Asit ve bazlara karşı oldukça dayanıklı bir yapısı olan modelin az yer kaplayan tasarımı sayesinde mutfak tezgahı üzerinde veya raflarda saklayabilirsiniz. Leke tutmaması sayesinde kötü bir görüntü oluşmaz ve sürekli temizlik gerektirmez. Bütün bu özellikler Tupperware mega kutu 7.3 lt saklama kabı kullananları memnun eder. İçerisine konulan kuru gıda veya yaş besin maddelerini uzun süre koruyabilen ürünü Trendyol’dan sipariş vererek sahip olabilirsiniz.