Tupperware Mandolin Pratik Dilim Dilim Rende Doğrayıcı

995 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
8.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Mandolin Pratik Dilim Dilim Rende Doğrayıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TeOsEm Satıcı Ünvanı: ÖZLEM AĞCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0090460390
    Bu ürün TeOsEm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tupperware pratik dilim dilim ** sağlıklı lezzetler için patates, havuç, kabak ve patlıcan gibi gıdaları, muhteşem tatlılar ve meyve salataları için elma, armut, portakal gibi gıdaları dilediğiniz kalınlıkta kısa sürede dilimleyebilirsiniz. ** tupperware pratik dilim dilim ile 3 farklı dilim kalınlık seçeneği ile kullanım çeşitliği sağlar. ** her seferinde aynı kalınlıkta dilimler yapmanıza yardımcı olur ve size kusursuz bir pişirme deneyimi sunar. ** kaydırmaz taban yapısına, dilimlerin kolay ayrılması için tırtıklı bir yüzeye, güvenli ve verimli dilimleme için parmak koruyucuya sahiptir. ** ister kesme tahtası’nın üzerinde, ister kristalin servis tabağı’nda ya da en sevdiğiniz tupperware ürünü üzerine yerleştirip kullanabilirsiniz. ** kompakt yapısıyla çekmecelerinizde veya dolaplarınızda çok az yer kaplar. ** parmak koruyucu aparatı dilimleme esnasında parmaklarınızın zarar görmesini engeller. ** temizlik kuralları ** bıçak çok keskindir, yıkarken dikkatli olun. Bıçağı elinizde yıkarken, bıçağa temas etmemek için fırça kullanın. ** ürün bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ancak bıçağın kullanım ömrünü uzatmak için elde yıkamanız önerilir. ** her kullanımdan sonra bıçağı hemen yıkamanız ve tüm ürünü durulamanız önemle tavsiye edilir. ** temizledikten sonra ürünü kurumaya bırakın ve ürünü birleştirerek hemen kilitli konuma getirin. ** yiyecek lekelerini çıkarmak için zeytinyağı kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver