Tupperware Lila Eko Şişe 750 ml

600 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tupperware Lila Eko Şişe 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASYAM Satıcı Ünvanı: AYŞE ÇIKAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2490767828
    Bu ürün ASYAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ergonomik - oluklu el desteği yapısıyla tutmayı kolaylaştıran ve şimdi kolay kapak özelliğine de sahip olarak yenilenen 750 ml şişeler: - Özel kapağı sayesinde dökülme korkusu yaşamadan içeceğinizi yanınızda taşıyabilirsiniz. - Çok sıcak olmamak şartıyla tüm içecekler için ideal taşıma sağlar. - Sporda, işte, okulda, evde, çantanızda, her an yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz rengarenk Eko Şişeler. - Kolayca yıkanabilir özelliği sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. Ürünlerimizin hepsi Tupperware orjinal ürünleri olup, 10 yıl boyunca Tupperware güvencesi kapsamındadır. Fotoğraftaki renkler ile birebir aynı ürün gelecektir. Böylece, seçmediğiniz bir renk kullanmak durumunda kalmazsınız.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Kapasite 0,75 L
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Rahat ve Kullanışlı Tupperware Lila Eko Şişe

Estetiği açısından sadeliği ile göze hitap eder. Her zaman her yerde tercih edilebilir hatta uzun süre her şartta dayanıklıdır. Bu ürün estetikte oldukça kendini kanıtlamış ve bu sayede müzelerde dahi kullanılmaktadır. Endüstriyel ürün tasarımı açısından hem kalitesi hem de kullanılışı açısından galerilerde de sergilenmektedir. Tupperware ürünleri ünlü tasarım kuruluşları tarafından ödüllendirmişlerdir. Dünyada bilinen bir marka olan Tupperware içeriğinde kullanılan maddeler sayesinde her alana hitap eder. Tupperware ürünleri her yerde uluslararası baz alınarak bilinen en iyi kalitede ürünlerdir. En etkili kalitede ürünlere sahip olmasında müşteri odaklı, en iyi kalitede hizmet ve farklı bir sunum ve tasarım ile yaygınlaşmış, yüksek kalite bazında düşünülerek tercihi de bu denli yüksek olmaktadır.

  • Güvenli
  • Ergonomik
  • Çevreye Duyarlı

Lila Eko Şişe 750 ml Özellikleri

Lila Eko Şişe 750 ml Özellikleri

Tupperware Eko şişe yeniden kullanılabilir, atıkları azaltan ve güvenli bir çözümdür. Her kıyafete uygun renklerde bu şişelere rastlayabilirsiniz. İster sevdiğiniz renk ister o gün ne giyeceğinize uygun bir şişe kombininize uygulayabilirsiniz. Renk uyumunu her anlamda kullanan biriyseniz bu Eko şişe tam size göre! Nerede olursanız olun bu Tupperware Eko şişe 750 ml ile her an her dakika yanınızda taşıyabilirsiniz. Ürün dioksin, ftalat ve BPA içermez. Hem bedeninize hem de renginize uygun bir üründür. Tupperware Eko şişe özellikleri ile daha çok farkına varabileceğiniz noktalar olabilir. Ergonomik desteği sayesinde el ile tutmada sıkıntı yaşamadan daha rahat ve kolay taşınabilir, diğer kapaklara oranla daha rahat açma ve kapatma desteği sunar hem böylece dökülmelere karşı da önlem alınmış olur. Çantanızda rahatça taşıyabilirsiniz. Aşırı yüksek sıcaklığa sahip sıvılar için dikkat edilmelidir ve normal sıcaklıkta olan sıvılar için gayet uygundur.

Lila Eko Şişe 750 ml ve Su İçmenin Faydaları

Lila Eko Şişe 750 ml ve Su İçmenin Faydaları

İnsan vücudunun %75’i sudan oluşmaktadır. Suyun, toksinlerin vücuttan atılmasında,vücut sıcaklık dengesini ayarlamasında, sindirim ve dolaşım sisteminde düzenli aktif rol almasında, vitamin ve metabolizmayı dengelemede büyük etkisi vardır. Her insanın su ihtiyacı kilosuyla orantılıdır ve değişkendir. Günlük su gereksinimi ortalama 2,5 litredir. Metabolizmanın artmasında çok büyük etkisi vardır. Her zaman elinizin altında, masanızda, çantanızda Tupperware Eko şişe suluk bulundurun. Böylece daha fazla su içme ihtiyacı ve göz önünde olmasıyla su içmeyi unutmayacağınız anlamına gelir. Ürünlerin hepsi Tupperware orijinal ürünleridir. 10 yıla kadar Tupperware güvencesi vardır. Seçilen resimdeki gibi aynı ürün tüketiciye ulaştırılır. İstemediğiniz bir renk size gelmeyecektir, birebir aynı ürün ulaştırılır.

Lila Eko Şişe 750 ml Yorumları ve Fiyatları

Lila Eko Şişe 750 ml Yorumları ve Fiyatları

Yeterli su tüketmekte zorlanıyorsanız suyunuzu Lila Eko Şişe 750 ml şişelerden yararlanabilirsiniz. Suyunuza dilediğiniz meyve parçaları veya nane gibi ferah bir nefes etkisi ekleyebilir, mutlak ölçülerde olan suyunuza daha küçük tatlandırıcı olarak lezzet noktasında aromalı bir tat ekleyebilirsiniz. Böylece sürekli yanı başınızda durarak su tüketimi arttırılabilir. Bu şişeler her yer için idealdir, kullanıma uygundur. Hem taşınması, hem kalitesi hem de rengi ve dizaynı ile oldukça doğru bir tercihtir. Tupperware Eko şişe 750 ml kolay kapak açılır şekilde olmasıyla da oldukça avantajlıdır. Rahat, konforlu ve ideal lila Eko şişe günlük su tüketimini destekler. Açılırken kapak sıkışması yapmaz ve küçük aparatı sayesinde kolaya çevirerek açabilirsiniz. Siz de tupperware eko şişe suluk 750 ml satın almak isterseniz Trendyol'a göz atabilirsiniz. Lila Eko Şişe 750 ml yorum ve size uygun fiyatlarını incelemek için sayfamıza göz atabilirsiniz.