Tupperware Eko Şişe 1 Lt Lacivert Suluk

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tupperware Eko Şişe 1 Lt Lacivert Suluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marifetli Eller Satıcı Ünvanı: SONGÜL KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2119910966400001 Vergi Kimlik Numarası: 5790417080
    Bu ürün Marifetli Eller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Hacmi 1lt’dir. -Kolay kapaktır. - BPA içermez -Buzdolabının kapağına konulabilir. -Evde, sporda, okulda, iş yerinde kullanıma uygundur. - Yeniden kullanılabilir oluşu ile doğayı korur. - Günlük su tüketimini destekler, sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. -Sıcak ve gazlı içeceklerin muhafazası için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Tupperware Eko Şişe 1 lt Lacivert Suluk

Tupperware eko şişe 1 lt lacivert suluk 6298333 tasarımıyla dikkat çeken bir ürün olarak öne çıkar. Deneyimleyenler memnun kaldığı lüks dizaynı ve fonksiyonel yapısıyla dikkat çekici bir alternatif olarak sunulur. Tupperware eko şişe 1 lt lacivert suluk yorumları da incelendiğinde görüleceği üzere pek çok müşterinin memnun kaldığı bir üründür. Siz de Tupperware eko şişe 1 lt lacivert suluk kullananlar arasında yer almak için ürünü detaylı olarak inceleyerek kolayca satın alabilirsiniz. Şeffaf gövdesi sayesinde içinde kalan içeceğinizin miktarını da pratik bir şekilde görebilirsiniz. Aynı zamanda spor yapanların da sık sık tercih ettiği tasarım pratik bir şekilde temizlenebilen özel bir materyalden üretilir. Hafif bir ürün olan Tupperware marka suluğu dilediğiniz yere de kolayca taşıyabilirsiniz.

  • 1000 ml kapasite
  • Lacivert tasarım
  • Yıkanabilir yapı

Tupperware Eko Şişe 1 lt Lacivert Suluk Özellikleri

Tupperware Eko Şişe 1 lt Lacivert Suluk Özellikleri

Tupperware eko şişe 1 lt lacivert suluk kullanışlı yapısı ve şık tasarımıyla sık sık tercih edilen bir üründür. Rengi sebebiyle dikkat çekici bir ürün olan Tupperware marka suluk aynı zamanda uzun ömürlü de bir seçenektir. Darbeye karşı dayanıklı ve sağlık standartlarına uygun materyallerin kullanıldığı bir ürün olarak tasarlanır ve müşterilerinin beğenisine sunulur. Birçok alanda kullanılan suluk tasarımı genel itibarıyla sporcular ve öğrenciler tarafından tercih edilir. Bunun nedeni ise öğrenciler için pratik bir kullanım sunmasıdır. Aynı zamanda dağcılık ya da fitness gibi pek çok farklı spor dallarını tercih eden kişilerin de sahip olduğu bir tasarımdır. Fazla miktarda sıvıyı depolayabilmesi de tercih sebebi olmasını sağlayan bir özelliğidir. İçindeki sıvı bittikten sonra da ağırlık yaratmaması Tupperware suluğu ideal bir ürün olarak öne çıkarır.

Şık Tasarımıyla 1 lt Tupperware Suluk Modeli

Şık Tasarımıyla 1 lt Tupperware Suluk Modeli

1 lt Tupperware suluk sızdırmaz kapak tasarımı sayesinde her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir forma sahiptir. Tupperware eko şişe 1 lt olması ile dikkat çeker. Hem fazla miktarda sıvıyı muhafaza eden hem de içeceğiniz bittikten sonra kolay taşınabilen ürün, hafif bir yapıda olmasıyla beğeni toplar. Tupperware suluk 1 lt lacivert rengi sayesinde tüm yaş gruplarına hitap eder. Hem kendinize hem de sevdiklerinize rahatlıkla satın alabilirsiniz. Spor yapmayı sevenler, dağcılık ile uğraşanlar, öğrenciler ya da iş insanları için ideal bir forma sahiptir. Bunun nedeni yeterli miktarda sıvı alabilmesi ve bittiğinde hafif bir yapıda olup kolay taşınabilmesidir. Siz de ürüne sahip olmak ve kusursuz konforu yaşamak için detaylı olarak inceledikten sonra gönül rahatlığı ile satın alabilir ve keyifle kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanışlı Tupperware Eko Şişe 1 litre Yorumları

Kullanışlı Tupperware Eko Şişe 1 Litre Yorumları

Tupperware eko şişe 1 litre yorumları incelendiğinde görüleceği üzere pek çok müşterinin tercih ettiği ve memnun kaldığı bir alternatiftir. Fiyat anlamında da bütçe dostu bir tutumda sunulan ürün oldukça uzun ömürlü bir tasarımdır. Tupperware eko şişe 1 litre lacivert renk seçeneğiyle her yaş grubuna ve cinsiyete hitap eden özel bir seçenektir. Tupperware eko şişe 1 lt lacivert suluk fiyatları uygun bir rakam aralığına size sunulur. Kaliteli materyal kullanımının hakim olduğu bu ürün uzun yıllar kullanabileceğiniz bir yapıdadır. Aynı zamanda sağlık standartlarına uygun ham maddelerin de kullanıldığı Tupperware marka suluğu gönül rahatlığı ile çocuğunuz için de satın alabilirsiniz. Böylelikle aile boyu konforu ve kusursuz şıklığı bir arada yaşayabilirsiniz. Siz de ürüne sahip olmak için Trendyol üzerinden detaylı olarak inceleyip kolaylıkla satın alabilirsiniz.