Tupperware Beyaz Şişe 1 lt

450 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,11 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Beyaz Şişe 1 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASYAM Satıcı Ünvanı: AYŞE ÇIKAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2490767828
    Bu ürün ASYAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TUPPERWARE!İN NADİR BULUNAN BEYAZ ŞİŞESİ

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 1 L
  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tupperware Beyaz Şişe 1 lt

Şişeler, farklı boyut ve renklerde içine çok çeşitli içecekler koymak için üretilen son derece kullanışlı ürünlerdir. Plastik yapıdaki modellerde, sıcak olmayan her türlü içecek rahatlıkla saklanabilir. Tupperware beyaz şişe 1 lt 00073 hayatın pek çok alanında içeceklerinizi rahat bir şekilde koyabileceğiniz şık tasarımlı ve hafif yapıda bir modeldir. Ürünün plastik malzemeden yapılması, içine sıvı konduğu ve kapağı kapatıldığı zaman kötü kokuların oluşmasına sebebiyet vermez. Bir litre hacmi ile fazla yer kaplamaz. Aynı zamanda ağırlık da yapmaz. Ayrıca içine koyduğunuz içeceğinizi gün boyunca tüketmeniz için ideal bir hacme sahiptir. Elde yıkamaya uygun olan bu ürünün temizliğini fırça yardımıyla kolayca halledebilirsiniz. Tupperware markasına ait ve son derece kaliteli malzemelerden yapılan bu tasarımı uzun seneler boyunca güvenle kullanabilirsiniz.

  • Koku yapmayan malzeme
  • Dayanıklı yapı
  • Sızdırmayan kullanışlı kapak

Tupperware Beyaz Şişe 1 lt Özellikleri

Tupperware Beyaz Şişe 1 lt Özellikleri

Tupperware beyaz şişe 1 lt hacmi ile günlük tüketmeniz gereken su miktarını kolayca takip edebileceğiniz kullanışlı bir üründür. Beyaz renkli tasarımı ve saydam özellikleri sayesinde içindeki sıvının miktarını görmeniz mümkündür. Bu sayede içeceği ne kadar içtiğinizi de görebilirsiniz. Genellikle su koymak için tercih edilen beyaz şişe 1 lt ürün içine dilerseniz çeşitli meyve suları ve ayran gibi içecekler de koyabilirsiniz. Gazlı ya da sıcak içecekleri koymak için uygun değildir. 1 lt şişe pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilecek son derece ideal bir hacme sahiptir. Sızdırmayan kapağı ile çantada taşınmaya uygundur. Geniş ağzı sayesinde şişeyi günde 2 kere kolayca doldurarak sağlığınız için gerekli olan miktarda suyu tüketebilirsiniz. Beğeni kazanan bu modeli dilerseniz sevdiğiniz kişilere hediye etmek amacıyla da satın alabilirsiniz.

Tupperware Beyaz Şişe 1 lt Kullananlar

Tupperware Beyaz Şişe 1 Lt Kullananlar

1 litrelik Tupperware şişeler hem taşımaya hem de buzdolabında saklamaya uygundur. Buzdolabının kapak kısmına sığabilen ürünü, dolabınıza kolay bir şekilde yerleştirip suyunuzu ya da içeceğinizi dilediğiniz sıklıkta soğutabilirsiniz. Bu ürünle yalnızca buzdolabında soğutma işlemi yapmanız tavsiye edilir. Ayrıca Tupperware şişe 1 lt kaliteli tasarımı sayesinde uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Ürünü dilerseniz çocuğunuz için de satın alabilirsiniz. Ergonomik tasarımı ile müşterilerden tam not almayı başarır. Tupperware beyaz şişe 1 lt kullananların dikkat etmesi önemli olan bir diğer nokta ise şişenin temizliğiyle ilgilidir. İçinde sıvı varken bekletmek, istenmeyen kokuların oluşmasına sebep olabilir. Bu nedenle şişeye koyduğunuz suyu her gün boşaltıp yıkayarak ürünü yeniden kullanabilirsiniz. İdeal boyutları sayesinde çantanızdaki ufak bir gözde dahi son derece rahat bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Bütçe Dostu Tupperware Beyaz Şişe 1 lt Fiyatları

Bütçe Dostu Tupperware Beyaz Şişe 1 Lt Fiyatları

Tupperware beyaz şişe 1 lt fiyatları ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Ürünün satış rakamları, farklı bütçelere hitap eder. Beğeni kazanan bu modeli buzdolabında su saklamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda spor yaparken veya işe giderken sızdırmayan kapağı ile güvenli bir şekilde yanınızda taşıyabilirsiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde tutarken kolayca elinize yerleşir. Ayrıca kapağı ve ağız kısmı, yapısı itibariyle içerken size kolaylık sağlayacak şekilde tasarlanır. 1 lt Tupperware şişenin temizliğini her gün yaparak kullanım ömrünü artırıp kötü kokuların oluşmasını da engelleyebilirsiniz. Ürünü elde yıkarken yıkarken sirke veya karbonat kullanarak temizliği kolaylaştırabilirsiniz. Kullanmadığınız zamanlarda şişenin içini boşaltıp ağzını açık bırakarak saklayabilirsiniz. Tupperware beyaz şişe 1 lt yorumlarına Trendyol'dan ulaşarak sizden önce alan kişilerin öneri ve tavsiyeleri sayesinde karar verme aşamasında fikir sahibi olabilirsiniz.